Дани Магелани Публикувано: 20 септември, 2021 Сподели Публикувано: 20 септември, 2021 преди 23 минути , a6olq каза: Лещен и Ковачевица – две родопски села като от приказките със забележителности, застинали във времето. Прекрасни снимки за календар Магеланска България! 5 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 20 септември, 2021 Сподели Публикувано: 20 септември, 2021 преди 3 часа, Eva eva каза: До последно се чудихме накъде да тръгнем 🙂 В крайна сметка, след като ми написахте, че самолетът е на летището решихме да вървим по план към Палма. Тръгнахме в 00.30 ч, вместо в 20 ч. и кацнахме с 4 часа закъснение, към 2ч. 🙂 В 3 се добрахме успешно до хотела 🙂 Благодаря още веднъж на всички за адекватните и навременни включвания 🙂 Браво! Като губиш, /не/знаеш какво печелиш! Почивката ще ви се заплати от обезщетението от АК, а и ще имате компенсации от застраховките на КК. 3 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Blagovesta78 Публикувано: 20 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 септември, 2021 От вчера, възхитена съм от това място!Pairi Daiza в Белгия 🙂 53 1 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 20 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 септември, 2021 Палма 61 9 Връзка към коментар
Популярно мнение Lindt Публикувано: 20 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 септември, 2021 Най-любимите ни неща в Малта са живата музика и настроението навсякъде във Валета и плодовите сладоледи (най-атрактивни уцелихме в Amorino Valletta) 🥰 65 12 Връзка към коментар
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 20 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 септември, 2021 Helsinki 65 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 20 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 септември, 2021 Château de Chantilly с @Фил 70 11 Връзка към коментар
Популярно мнение valentin_st Публикувано: 21 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 септември, 2021 Agia Agathia beach, Родос. Страхотен фин пясък с чудесна кристално чиста вода. 59 Връзка към коментар
vino4erpec Публикувано: 21 септември, 2021 Сподели Публикувано: 21 септември, 2021 преди 6 минути , valentin_st каза: Agia Agathia beach, Родос. Страхотен фин пясък с чудесна кристално чиста вода. Този плаж го бях зачеркнал с лека ръка, докато не видях някъде из острова рекламно пано за круиз до Златния плаж (Agia Agathi), та го включих в програмата в последния момент и взе, че ми стана един от любимите! Поздравления за избора! 5 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 21 септември, 2021 Сподели Публикувано: 21 септември, 2021 Обичам това езерно спокойствие. Дори когато съм на работа :))) 28 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 21 септември, 2021 Сподели Публикувано: 21 септември, 2021 Най-накрая, след почти година и половина се добрах до летище и лоундж 😛. Може и да е на Терминал 1, но си умирам от кеф, ура! 34 9 4 Връзка към коментар
vino4erpec Публикувано: 21 септември, 2021 Сподели Публикувано: 21 септември, 2021 Специално за @valentin_st. Това е малкото плажче-бижу, до Стегна: 42 1 2 Връзка към коментар
Популярно мнение antea Публикувано: 21 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 септември, 2021 с лятото се срещнахме отново 🙂 по Йонийското крайбрежие, Karavostassi beach 53 Връзка към коментар
searus Публикувано: 21 септември, 2021 Сподели Публикувано: 21 септември, 2021 преди 7 часа, valentin_st каза: Agia Agathia beach, Родос. Страхотен фин пясък с чудесна кристално чиста вода. А ние се насладихме на този плаж миналата година, без грам хора, шезлонги и други присъствия! Вече знаех, че тази година не е така, но чак сега виждам снимка оттам... @vino4erpec, това плажче до Стегна от южната страна ли се пада или северната? Ние си бяхме заплюли заливчето от север, но това никак не ми прилича на него, макар че имаше много лека строителна дейност (по-скоро за малко заведенийце)... Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 21 септември, 2021 Сподели Публикувано: 21 септември, 2021 Днес цял ден се гонихме с едни ужасни, черни облаци. За късмет успяхме да се насладим на Валдемоса и Сойер без дъжд. Сега-почивка от прекрасния ден 😀 48 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 22 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 септември, 2021 И последно малко парижки светлинки: 60 1 11 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 22 септември, 2021 Сподели Публикувано: 22 септември, 2021 Честита Независимост магеланци! 39 Връзка към коментар
vino4erpec Публикувано: 22 септември, 2021 Сподели Публикувано: 22 септември, 2021 преди 18 часа, searus каза: А ние се насладихме на този плаж миналата година, без грам хора, шезлонги и други присъствия! Вече знаех, че тази година не е така, но чак сега виждам снимка оттам... @vino4erpec, това плажче до Стегна от южната страна ли се пада или северната? Ние си бяхме заплюли заливчето от север, но това никак не ми прилича на него, макар че имаше много лека строителна дейност (по-скоро за малко заведенийце)... Здравей, не е вашето, спомням си твоите снимки оттам. Това е при Grande Blue Beach Bar, южно от Стегна. Точно срещу него е остров Vrachonisida tou Archangelou. 2 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 22 септември, 2021 Сподели Публикувано: 22 септември, 2021 Атракцията тази седмица по северното черноморие.В резервата Яйлата през май цъфтят червените божури ,а септември червени кораби с пияни моряци се забиват в скалите😀. 27 6 12 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 22 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 септември, 2021 В Гравина Довечера има люто местно дерби за купата на Италия. Не знам всички за мача ли се стягат, ама в градчето е пълно мъртвило. Идеално за разходки и снимки. По-скоро всички бяха на сватби и впоследствие само на младоженците им правеха фотосесии с дронове 😉 55 4 Връзка към коментар
ива валя Публикувано: 22 септември, 2021 Сподели Публикувано: 22 септември, 2021 Костенският водопад, точно над с.Костенец .Не е като Ниагарския водопад, но е красив. 36 Връзка към коментар
antea Публикувано: 23 септември, 2021 Сподели Публикувано: 23 септември, 2021 Megali Ammos Beach, Syvota разкошно плажно време, нон стоп слънце, жега, тих ветрец и даже морската вода е приятна за къпане 41 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 23 септември, 2021 Сподели Публикувано: 23 септември, 2021 Ahoj Praha! Ahoj Česko! 44 1 Връзка към коментар
Популярно мнение bay_kolio Публикувано: 23 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 септември, 2021 Шато де Шантили и ние естествено. 52 4 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 23 септември, 2021 Сподели Публикувано: 23 септември, 2021 Бях във Варна.. Опасявам се, за последен (или предпоследен) път. Изпратих любим човек. Никога до сега, не ми е изглеждала толкова тъжно място. И други приятели имам там, но не съм убедена, че ще мога да се върна отново. Просто затварям една страница от живота си. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега