Lindt Публикувано: 18 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2021 преди 7 минути , Георги Матеев каза: На летището в Абу Даби сме и след час излитаме за Сокотра. Вълнението е голямо! Пускам една снимка на @bronco за подгрявка 🙂 Добре че си ти, че @bronco няма да се сети да пусне снимки И на теб ще пожелая само най-симпатичните кози да ти облизват съдовете за хранене 🥰 2 1 6 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 18 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2021 преди 11 минути , Георги Матеев каза: На летището в Абу Даби сме и след час излитаме за Сокотра. Вълнението е голямо! Еха, браво да се накефите на макс...поне раницата ще ми разходите до там... 🤣а някой ден и аз може да се окажа там ... 5 1 3 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 18 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2021 преди 4 минути , wiliko каза: Еха, браво да се накефите на макс...поне раницата ще ми разходите до там... 🤣а някой ден и аз може да се окажа там ... А моята раница си седеше в Сицилия и се тръшкаше за пропусната възможност да ходи в Сокотра 🙃 6 Връзка към коментар
Hadzhitodorovi Публикувано: 18 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2021 преди 1 час, Георги Матеев каза: На летището в Абу Даби сме и след час излитаме за Сокотра. Вълнението е голямо! Пускам и една снимка на @bronco за подгрявка 🙂 Е тук завидяхме черно 🙂 !رحلة موفق Връзка към коментар
Популярно мнение Mistela Публикувано: 18 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 октомври, 2021 Един Ротердам за кратко 49 1 Връзка към коментар
Kristian Desev Публикувано: 18 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2021 преди 8 часа, Георги Матеев каза: На летището в Абу Даби сме и след час излитаме за Сокотра. Вълнението е голямо! Пускам и една снимка на @bronco за подгрявка 🙂 Ехааааа! Аз съм ти голям кеф и много се радвам на всичко това, което правиш! От много време те следя и ти пожелавам да посетиш всички държави, които ти останаха 🙂! Надявам се след години да приличам на теб по пътуванията🤩! Сокотра е изключителен остров, който ще бъде незабравимо преживяване 😊! Попътен вятър и успех! 10 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 18 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2021 Днес, на път за обяд, снимах това птиче. Някой от колегите каза, че в кълвач, а аз нямам време да се занимавам да търся в интернет по цветове дали наистина е това, така че кълвач it is … 18 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Worldismine Публикувано: 18 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 октомври, 2021 Поздрави от Багдад и впечатляващия паметник на мъчениците. Символизира разполовена на две сълза. Убеден съм, че Ирак ще бъде посетен от десетки магеланци. Колоритно и абсолютно спокойно. Следват Вавилон и останалата част от Федерален Ирак 68 21 Връзка към коментар
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 18 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 октомври, 2021 Сутринта по кулите в Лука: По пътя за Волтера: Където също беше супер: И накрая едно скрито бижу на Тоскана - Castelnuovo di Val di Cecina. Бяхме единствените туристи или поне аз други не видях: 60 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 18 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 октомври, 2021 Тунис - столицата Тунис, Картаген, баните на Антоний и Сиди бу Саид. Прекрасен ден 🙂 68 5 Връзка към коментар
Jenbel Публикувано: 18 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2021 Преди 1 час, Eva eva каза: Тунис - столицата Тунис, Картаген, баните на Антоний и Сиди бу Саид. Прекрасен ден 🙂 С PCR ли влезе, карантина имаше ли? Току-що прочетох информация от днес, че напълно ваксинираните ще влизат в Тунис без никакви условности. Споделяш ли в някоя тема за Тунис? 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Madelin Публикувано: 18 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 октомври, 2021 Явно с @jorocontrola обикаляме Тоскана и наоколо по едно и също време. Да си изкарате супер! Ние днес ходихме в Чивита до Баньореджио и Питиляно. Много ми се искаше да видим и Сорано, но не остана време. Чивита, раз-кош-на Питиляно 66 1 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Gebirgsjäger Публикувано: 18 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 октомври, 2021 В момента сме между Карлово и и... Карлово. През Розите, Левски, Купените, и вр. Амбарица.. и са пием вино на Добрила.А утре пак в Карлово, през Залъмовото. Аааааа.... камаради, а нема такава есен🧐 Не е златна само, а още - пурпурна, аметистова, изумрудена, халцедонова и рубинена. Който може да търчи, че не е за изпускане. П. П. Дали е за тук мнението? П. П. 1.С дрона, съм чайник още, на 45 мин ефикасен полет, че се ме е шубе, да не отлети към Марс. Като сглобя нещо, което може да пусна малък клип. Айде😎 73 15 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 19 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2021 преди 15 часа, Jenbel каза: С PCR ли влезе, карантина имаше ли? Току-що прочетох информация от днес, че напълно ваксинираните ще влизат в Тунис без никакви условности. Споделяш ли в някоя тема за Тунис? С ПСР, да. Без карантина. С ТА сме. 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 19 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2021 Да ходиш по красив есенен килим по пътя към дома.Безценно! 34 1 Връзка към коментар
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 19 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 октомври, 2021 Днес се изпратихме с Тоскана в Pitigliano. Слънце и почти без туристи. Много приятно място: 53 4 Връзка към коментар
nino Публикувано: 19 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2021 @jorocontrola, @Madelin,с толкова много посетени места явно обикаляте с коли. Паднаха ли вече цените на рент а кара, на кои фирми се спряхте ? 2 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 19 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2021 преди 4 минути , nino каза: @jorocontrola, @MadelinПаднаха ли вече цените на рент а кара, на кои фирми се спряхте ? Leasys - 160Е за 4 дни с пълна застраховка. Sicilybycar бяха със сходна цена. За мен е приемливо. 4 Връзка към коментар
nino Публикувано: 19 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2021 преди 1 минута , jorocontrola каза: Leasys - 160Е за 4 дни с пълна застраховка. Sicilybycar бяха със сходна цена. За мен е приемливо. Благодаря за отговора ! За четири дни доста места сте посетили. Връзка към коментар
Madelin Публикувано: 19 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2021 преди 3 часа, nino каза: @jorocontrola, @Madelin,с толкова много посетени места явно обикаляте с коли. Паднаха ли вече цените на рент а кара, на кои фирми се спряхте ? Ние взехме кола от Centauro, от Рим Чампино. За 6 дни ни излезе 275 евро с пълна застраховка. Бяхме букнали Фиат 500 като най-мъничко и най-евтино, но на място ни дадоха VW T-Rock, дизел за същата цена, понеже нямали по-малки. Без депозит е. 6 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 19 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2021 Шанлъурфа, гледка от стаята в хотела. 40 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Madelin Публикувано: 19 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 октомври, 2021 И ние днес посетихме култовите Волтера и Сан Джиминяно. Понеже вчера се пренесохме в Кастилионе д'Орча, пътят ни беше покрай Сиена. Оказа се, че пътят се пресича на 3 места от някаква малка жп линия. На първия прелез седим, чакаме, накрая хоп, едно локомотивче. На втория прелез - пак то. Като спряхме на третия вече бяхме сигурни, че това влакче нарочно шета насам- натам да се закача с колите:) Но пък гледките по пътя са великолепни. Волтера Сан Джиминяно Изглед към Вал д'Орча от Кастилионе 61 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 19 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 октомври, 2021 Нощна Севиля: Изненадващо се оказа, че ще запомня града и с нещо друго 🙂 40 61 Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 19 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2021 Честито Яничка! Бъдете здрави и все така щастливи! 4 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 19 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2021 В Тунис - Ел Джем - амфитеатъра и музея на музайките. Вече сме на о. Джерба 🙂 @Яничка, честито! Бъдете много щастливи 🙂 46 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега