Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 24 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 октомври, 2021 Катания 65 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 24 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 октомври, 2021 Един чудесен ден в Гибралтар. Saint Michael's Cave - много впечатляваща най-вече заради светлинното шоу: Има дори зала за концерти. Сигурно е магия да си публика тук: И мамунитееее на скалата горе :) Радвах им се най-много, че покрай коронката забравих някои дзверове как изглеждат 😞 Тук неква надувка: Скачат по колите дори в движение 🙂 Тук нещо си говорим. Ко казваш, ко? 🙂 Този се промъква по терлици: А скалата е огромна: От скалата се виждат кацащи и излитащи самолети, предимно доставящи британци в Гибралтар: През летището свободно минават хора и коли. Спират ги, когато има полет: Catalan bay с шарените къщички: 66 12 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 24 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 октомври, 2021 "...Морето е като любовта. Дори ти да си тръгнеш от него, то не си тръгва от теб. Знаеш ли защо ще се връщаш при него непрекъснато? Защото ти дава тишина, за да си чуеш отговорите. А любовта винаги е правилният отговор. На всеки въпрос под това небе. Единственият правилен." Глава "Марина", Живот в скалите, Мария Лалева Тунис - Сус. 58 5 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 24 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 октомври, 2021 Бегам залудо по центъра на Киев 52 29 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 24 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2021 Преди 1 час, домосед каза: Бегам залудо по центъра на Киев Дясното е коктейл от водка (хорилка, укр.) с хрян, а лявото - с мед и люти чушки. Медът не се усеща 33 7 2 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Роца Публикувано: 24 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 октомври, 2021 На гейта на летище Шарл де Гол в очакване да се кача на самолета за София. Не съм си идвала от 2 години и половина, най-дългият период, дано да е последният. Тълпата на летището е като в предпандемичните времена. 52 1 11 1 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 24 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2021 преди 1 час, Роца каза: На гейта на летище Шарл де Гол в очакване да се кача на самолета за София. Не съм си идвала от 2 години и половина, най-дългият период, дано да е последният. Тълпата на летището е като в предпандемичните времена. Това не е ли повод за магеланска сбирка. 4 Връзка към коментар
Популярно мнение iaia_mama Публикувано: 24 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 октомври, 2021 Госаузее и Дахщайн отгоре 64 1 8 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: 24 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2021 Неделна разходка в Загреб. 44 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Ninkata17 Публикувано: 24 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 октомври, 2021 Конявска планина, връх Виден, есенни цветове, гледки и за разкош малко кончета 🙂 61 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 24 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 октомври, 2021 Paris 59 2 1 Връзка към коментар
settler Публикувано: 24 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2021 Обещаното видео след обработка и озвучаване от Акумал 🙂 13 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 24 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 октомври, 2021 Карима. Суданските ми приключения продължават. Първо да се похваля с каква джиджана маршрутка дойдох, цялата в сърма, коприна и финтифлюшки. 😍 Пирамидите на Карима Гледка от близкия хълм - Джебел Баркал. Ясно се вижда около Нил зелено и пълно с живот... ... а от другата страна безкрайната пустиня. Моята вечеря, докато наблюдавам хората на площада. 67 21 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 25 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2021 На 23.10.2021 г. в 23:49, Tedy каза: Пирамидите Мерое, част от наследството на древна Нубия, Судан. В момента има преврат в Судан и летището е затворено. 8 2 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 25 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2021 Аз съм на летище Мюнхен и сега гледам информацията за Судан. Най-притеснителното е, че са затворили военните достъпа до Хартум и изцяло летището. Спрян е и интернета. Някой има ли телефон на Теди, за да и каже, ако е в Северен Судан да опита да отиде към Египет. Явно не е тежък преврат, но така ще си спести трудно влизане и принудителен престой в Хартум. 4 1 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 25 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2021 преди 23 минути , Роми каза: Аз съм на летище Мюнхен и сега гледам информацията за Судан. Най-притеснителното е, че са затворили военните достъпа до Хартум и изцяло летището. Спрян е и интернета. Някой има ли телефон на Теди, за да и каже, ако е в Северен Судан да опита да отиде към Египет. Явно не е тежък преврат, но така ще си спести трудно влизане и принудителен престой в Хартум. @MVryashkova трябва има връзка с нея. Иначе снощи до след полунощ Теди беше активна във фейсбук. 3 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 25 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2021 преди 4 минути , master_of_germs каза: @MVryashkova трябва има връзка с нея. Иначе снощи до след полунощ Теди беше активна във фейсбук. Знам, че беше активна и изпращаше красиви снимки от Северен Судан. Затова и написах, че ако още е там, може да е по-добре да пробва преминаване в Египет. Защото дори да се оправят военните и цивилните в смесеното управление ще има период на напрежение. Едва ли ще е много дълго, но стига да и затрудни плановете. 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 25 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 октомври, 2021 Сиракуза 68 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 25 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 октомври, 2021 Сокотра изненада приятно и с плажове 🙂 Съвсем очаквано винаги бяхме сами. 83 1 19 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 25 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2021 Чухте ли се с Теди? Как се развива ситуацията в Судан? Официалните новини не са приятни. 2 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 25 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2021 Писа във ФБ. Добре е, надявам се до 2-3 дни да отиде в Египет. Стискаме палци! 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 25 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 октомври, 2021 Карима, Судан Днес от сутринта останах без телефон и нет, и се чудех защо. Излязох си на разходка из града, зяпах местните, разглеждах магаренца и къщички. После се запознах с един адвокат, покани ме в офиса му на кафе. Той нещо спомена за борбата между цивилното правителство и военните, а аз се замислих доколко това може да е причина за липсата на комуникации. После се отбих на местния протест, даже взех клипче да снимам, което беше тотално провалено от един суданец, който скочи срещу мен да му правя фотосесия. Това така развесели протестиращите, че половината се изсипаха около нас. 😃 Бая като брой хлапета бяха. Следобед ми се включи нета и месинджъра ми прегря... Направо ахнах. Добре съм, градчето е спокойно. Преди малко излизах до магазина и хората са все така мили, и усмихнати с мен. С патилански поздрав: Теди 😄 Отзад се вижда дим от запалените гуми на протеста Графит, тематичен А ето и снимки от самия протест. Почти всички съвсем млади хора 74 1 8 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 25 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2021 На 24.10.2021 г. в 5:58, Роца каза: На гейта на летище Шарл де Гол в очакване да се кача на самолета за София. Не съм си идвала от 2 години и половина, най-дългият период, дано да е последният. Тълпата на летището е като в предпандемичните времена. Моят е 4 години, доста ми се стори… 2014, 2018 и дано 2022 🙂 . 7 Връзка към коментар
Популярно мнение iaia_mama Публикувано: 25 октомври, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 октомври, 2021 Броените дни в красивата Австрия минават бързо, а Щаир се оказа много приятен старинен град 🙂 59 1 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 26 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2021 Черни връх - не знам дали се брой от Алеко. Но имам странното чувство, че преди 15-20г и най-вече 20-30кг беше къде-къде по-лесно: 37 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега