rdd Публикувано: 2 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2021 преди 13 часа, elenitta каза: Днес в Динант и околията Прекрасни снимки! Аз имам една идея за посещение на този град. Бихте ми били в помощ ако споделите повече за града, как се стига до там, какво може да се прави там, нощувки, изхранване. Когато Ви е удобно, ако желаете. 4 1 Връзка към коментар
elenitta Публикувано: 2 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2021 преди 2 часа, rdd каза: Прекрасни снимки! Аз имам една идея за посещение на този град. Бихте ми били в помощ ако споделите повече за града, как се стига до там, какво може да се прави там, нощувки, изхранване. Когато Ви е удобно, ако желаете. Не сме ползвали нощувки и изхранване понеже бяхме на еднодневна разходка с кола от Брюксел. Мога да Ви дам информация за местата за посещение наоколо. Динант е малко градче и не му е необходимо много време за разглеждане. Пишете ми, ако планирате нещо, за да ударя едно рамо в търсенето. 3 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 2 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 ноември, 2021 За тези, които обичат зимата, тя е вече тук! Днес - баварските Алпи 74 7 Връзка към коментар
Марин Публикувано: 3 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2021 преди 16 часа, Pandurova каза: За тези, които обичат зимата, тя е вече тук! Днес - баварските Алпи Първата снимка е уникална! Като цяло снимаш доооооста добре 🙃 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Marisha Публикувано: 3 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 ноември, 2021 Предпочитам лято. Шарм Ел Шейх. 48 5 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2021 На 1.11.2021 г. в 10:54, Tedy каза: Само да кажа, че съм добре. В Хартум съм още, но днес се надявам да излетя. ❤️ Теди, успя ли да се измъкнеш? Някой да има информация за Теди? 1 1 Връзка към коментар
zvezda9001 Публикувано: 3 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2021 В момента, Дани Магелани каза: Теди, успя ли да се измъкнеш? Някой да има информация за Теди? Вече си е в България 🙂 писа във фейсбук 9 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2021 В момента, zvezda9001 каза: Вече си е в България 🙂 писа във фейсбук Супер! Благодаря! 4 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 3 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2021 преди 2 часа, Марин каза: Първата снимка е уникална! Като цяло снимаш доооооста добре 🙃 И втората също, всички всички са добри, догодина в календара да ги гледаме си пожелавам. 4 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 3 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2021 преди 8 минути , rdd каза: догодина в календара да ги гледаме си пожелавам В тази тема има стотици, да не кажа хиляди снимки, които стават за календара, но ... не участват. Дано другата година се включат. 15 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 3 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 ноември, 2021 Няколко снимчици на наследника ( вече на 3г8м ) и приятели (всичките са българчета) от неделният парад за Халоуин: 61 11 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 3 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2021 преди 1 час, stanislavpp каза: Няколко снимчици на наследника ( вече на 3г8м ) и приятели (всичките са българчета) от неделният парад за Халоуин: Нещо не ми се получи. Та,приятелката му е много сладка. 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2021 преди 4 часа, stanislavpp каза: Няколко снимчици на наследника ( вече на 3г8м ) и приятели (всичките са българчета) от неделният парад за Халоуин: Много са сладки! 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Mamas Публикувано: 3 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 ноември, 2021 Тази седмица в Палма и околностите. 61 2 1 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 4 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 ноември, 2021 Антверпен 56 1 Връзка към коментар
Популярно мнение iaia_mama Публикувано: 4 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 ноември, 2021 Днес във Варна беше циганско лято. Някои плажуваха, други даже се топиха в морето, трети пък му цапнахме по една бира и просто се насладихме на слънцето и пейзажа 🙂 51 4 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 4 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 ноември, 2021 Дрезден и Майсен Дъждът не ни уплаши, но целия Дрезден е в ремонти разни и това малко ме разочарова. Толкова хубав и вълнуващ беше в моите спомени от преди ... години. 48 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение blueriver Публикувано: 4 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 ноември, 2021 Дъжд и в Неапол,но при 20 градуса температура не пречи на обиколките! 50 1 Връзка към коментар
Популярно мнение stebal Публикувано: 5 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 ноември, 2021 Добро утро от Асуан. Тук не вали:) …късен полет от Кайро снощи. Тази държава стряска и очарова едновременно . 60 3 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 5 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 ноември, 2021 Днес вече в Потсдам, Сансуси парк 53 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 5 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 ноември, 2021 Вечерна Валета. Може да се нарече любов от пръв поглед..... 63 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 6 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 ноември, 2021 Ко праим във Варшава, като са отложили концерта на Аланис Морисет? Кулинарен туризъм 🙂 Свинско в...хляб: Поляците са много напред с градския транспорт. Бях свалила апп-а Jakdojade. От там, освен че виждаш маршрутите, може да си купиш билети и дневни карти. Те се валидират при качване, като сканираш QR код в превозното средство. As simple as that 🙂 А в автобуса има USB да си зареждаш телефона... Нощна Варшава: 57 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Иван Попов Публикувано: 6 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 ноември, 2021 Ето и ме мен 😊 малко на гости при баба в село Малки Цалим. 56 Връзка към коментар
Популярно мнение mililia Публикувано: 6 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 ноември, 2021 В Шарм Ел Шейк. Египет се оказа невероятно добра дестинация, когато я направиш по твой вкус 67 1 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 6 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 ноември, 2021 Мдина днес. St Paul's Cathedral Музея към катедралата. 56 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега