Популярно мнение muchachote Публикувано: 6 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 ноември, 2021 Привет от Берат, Албания😘 44 1 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Цвете Публикувано: 6 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 ноември, 2021 Наслаждавам се на чудният ден на едно от най-любимите ми места - есенни цветове по родопските хълмове. 59 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 6 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 ноември, 2021 Днес по маршрут Бялата вода - Златните мостове - Копитото - Бялата вода. Добрата новина е, че явно вече приличам на истински планинар 🙂 Питат ме хората, искат да ги упътя. Днес ме разбиха с питания. Без проблем отговорих на въпросите "Колко остава до горе?" и "По този път ли е хижата?". Какво е това горе и коя хижа...няма значение, разбрахме се 🙂 Оооообаче, вече почти се бях върнала до Бялата вода /това е съвсем ниско долу в планината/ и една дама ме застреля с въпрос "Извинете, колко време е до върха?". И аз "Ъъъъ, кой връх имате предвид?". И тя "Ами който и да е, нали сме в планината, все трябва да има някакъв връх." 😄 И аз съвсем сериозно "По тази пътека, до върха е около 3.30 ч., но с моето темпо" 😄 Забавно е в планината 🙂 45 13 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 6 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 ноември, 2021 Берлин, открихме сезона на коледните базари и глювайна 55 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Victoria Публикувано: 6 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 ноември, 2021 Панчарево днес с есенните си багри 50 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 6 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 ноември, 2021 Докато някои магеланки са на топло в Египет, аз съм с термобельо и дебел шал във Варшава 🙂 (момичета, прегръщам ви 🙂) Но тук есента е прекрасна. Lazienki Palace и неговите градини: Споменът за Хелоуин още е тук: Palace of Culture and Science: Гледката от 30-я етаж е чудна: 67 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 6 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 ноември, 2021 Разходка до Тодорини кукли: 61 8 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 7 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 ноември, 2021 По крайбрежен път номер 1 в Калифорния. 79 14 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 7 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2021 преди 10 часа, Граф Вронски каза: Разходка до Тодорини кукли: Последната снимка е супер... 😊 Браво! И аз мисля другата година да стигна до Тодорини кукли 😉 преди 5 часа, Alexander каза: По крайбрежен път номер 1 в Калифорния. Еха! 😊 1 1 Връзка към коментар
Blagovesta78 Публикувано: 7 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2021 На летището в Дюселдорф, в очакване на полета ни за Дубай 🙂 20 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 7 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2021 Впечатленията ми от Тирана са мнооого добри. Противно на остарялото мнение на много българи за "албанските реотани", Тирана се оказа доста модерен, динамичен, приятен, пълен с млади хора град. 42 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 7 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 ноември, 2021 Victoria. Gozo. Цитаделата. St George's Basilica Пътувахме с ферибота от Валета. За 45 минути взима разстоянието. Цената е 10 евро в двете посоки. 56 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Lindt Публикувано: 7 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 ноември, 2021 Ние се разходихме по и за обяд до Крива паланка, Македония. Воденицата не ни впечатли особено с храната си, но по пътя ни имаше доста останала есен, а манастир Йоаким Осоговски е много приятно място. Както обикновено си намерих котка за галене и лигльовци за снимане. Границата се минава бързо и лесно, а и като почти единствени туристи, бяхме обект на шеги и закачки от митничарите. Но почти веднага след границата ни спряха катаджии, за да ни глобят промоционално половината в колата, че сме без маски. След 10 минутен разговор с шофьора, му махнаха да си тръгва гратис. На връщане насрещните коли ни мигаха за полиция, пък и ние си седяхме с маски. Обаче пак ни спряха, защото имало знак за ремонтни дейности и трябвало да караме с 20 км в час.Пак почнаха да пишат акт, пак се отказаха и ни пратиха да си ходим. Еми.. направо си бяхме доволни да видим леличката от РЗИ, тя поне не се опита да ни глобява. Ще чакам Сърбия да ни излезе от червената зона, че македонският КАТ е отврат. Дано поне айварът и каймакът за вкъщи са хубави 66 4 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 7 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2021 преди 27 минути , Lindt каза: Ние се разходихме по и за обяд до Крива паланка, Македония. Воденицата не ни впечатли особено с храната си, но по пътя ни имаше доста останала есен, а манастир Йоаким Осоговски е много приятно място. Както обикновено си намерих котка за галене и лигльовци за снимане. Границата се минава бързо и лесно, а и като почти единствени туристи, бяхме обект на шеги и закачки от митничарите. Но почти веднага след границата ни спряха катаджии, за да ни глобят промоционално половината в колата, че сме без маски. След 10 минутен разговор с шофьора, му махнаха да си тръгва гратис. На връщане насрещните коли ни мигаха за полиция, пък и ние си седяхме с маски. Обаче пак ни спряха, защото имало знак за ремонтни дейности и трябвало да караме с 20 км в час.Пак почнаха да пишат акт, пак се отказаха и ни пратиха да си ходим. Еми.. направо си бяхме доволни да видим леличката от РЗИ, тя поне не се опита да ни глобява. Ще чакам Сърбия да ни излезе от червената зона, че македонският КАТ е отврат. Дано поне айварът и каймакът за вкъщи са хубави Сериозно ли глобяват за липса на маски в колата? Другата седмица ми предстои евентуално Гевгелия за уикенда. Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 7 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2021 В момента, ivan69 каза: Сериозно ли глобяват за липса на маски в колата? Другата седмица ми предстои евентуално Гевгелия за уикенда. Ами не знам дали глобяват или просто се надяват на рушвет. Не видяхме някой да носи маска в колата или в заведението, но пък като спират всяка кола с българска регистрация и изброяват нарушения, е доста неприятно. 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 7 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 ноември, 2021 Около/над язовир Панчарево(никога не съм ходил там, а се оказа мега красиво както видяхме от скорошните снимки на @Mary и на @Victoria ) Причината беше участие в Cactus Run. Тичах да търся кактуси. Бях се записал за трасето 14км , но като отидох се разбра, че имало промяна и ще тичам 15км. Но реално (според засичанията на телефона), бях минал 13км 😄 😄 😄 Но никъде не намерих кактуси. 😄 Та, и аз като @домосед : бегам залудо. 🤪 40 18 9 Връзка към коментар
Victoria Публикувано: 7 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2021 преди 51 минути , Граф Вронски каза: Но никъде не намерих кактуси. 😄 Сигурно много бързо си минал край тях. :)) Кактусите са на един стръмен склон встрани от главната пътека (ако маршрутът минава по същата де) и се виждат трудно, ако човек не слезе натам, ама не е за всеки. Пък и май цъфтежът им е на пролет. 🙂 4 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 7 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2021 преди 6 минути , Victoria каза: Сигурно много бързо си минал край тях. :)) Кактусите са на един стръмен склон встрани от главната пътека (ако маршрутът минава по същата де) и се виждат трудно, ако човек не слезе натам, ама не е за всеки. Пък и май цъфтежът им е на пролет. 🙂 Да, доколкото разбрах тази година маршрутът беше променен и няма да минем покрай тях. (нещо такова, беше пълна лудница 😄 ) 2 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 7 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 ноември, 2021 Quedlinburg и Wernigerode, провинция Saxony-Anhalt На моменти имах чувството, че съм в Елзас 49 10 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 7 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 ноември, 2021 Току-що хванах 35 мин. connection на летище Виена. Пътуванията са страхотен адреналин 🙂 Изкарахме чудесен ден във Варшава 🙂 Royal Castle: За първи път видях истинска латерна на живо: Коледа идва: 56 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Тони Публикувано: 7 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 ноември, 2021 Отново по любими места след 3 месечна пауза. Great Ocean Road от край до край че и по-натам. 62 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 8 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 ноември, 2021 В долината на смъртта- САЩ 68 3 7 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 8 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2021 преди 1 час, Тони каза: Отново по любими места след 3 месечна пауза. Great Ocean Road от край до край че и по-натам. Красота! Страхотни цветове! 1 1 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 8 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2021 преди 8 часа, Яничка каза: За първи път видях истинска латерна на живо: Значи не си идвала в Стария град в Пловдив. 🙂 2 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 8 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2021 Преди 1 час, Guinness каза: Значи не си идвала в Стария град в Пловдив. 🙂 Идвала съм многократно 🙂 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега