muchachote Публикувано: 20 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2021 Bonjour de Monaco 43 Връзка към коментар
Популярно мнение Йосиф Милчов Публикувано: 20 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 ноември, 2021 Прекрасния Дъблин 55 Връзка към коментар
Популярно мнение ЕмиЖор Публикувано: 20 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 ноември, 2021 Барселона 59 Връзка към коментар
Популярно мнение Цвете Публикувано: 20 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 ноември, 2021 В Кипър сме чудна магеланска група @Tedy, @MVryashkova, @izida, @Граф Вронски. Бягаме от дъжда два дни, да видим утре дали ще успеем. 66 1 10 Връзка към коментар
Популярно мнение muchachote Публикувано: 21 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 ноември, 2021 Menton/ Mentona 51 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 21 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 ноември, 2021 Бреша! Много добре и няма туристи, само местни. 54 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 21 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2021 Maintenant à Cannes 43 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ЕмиЖор Публикувано: 21 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 ноември, 2021 Отново Барселона 51 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Йосиф Милчов Публикувано: 21 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 ноември, 2021 Днес Килкени 51 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Роца Публикувано: 21 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 ноември, 2021 Нощен Брюксел и днес разходка в града по стъпките на Жак Брел плюс още някои места: 52 Връзка към коментар
zon Публикувано: 21 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2021 Botero in Mons :)) 39 1 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Nevena Публикувано: 21 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 ноември, 2021 Последни часове преди локдауна във Виена. 55 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 21 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 ноември, 2021 Весело, любознателно и кулинарно си пътуваме с група магеланци, пробваме да видим от всичко по малко. Фантазирах си историйки за потънал кораб. В ресторанта ни се разхождаше истински пеликан. Историческия музей в Пафос Скалата на Афродита и вълна, която ни заля, в традициите на морските кръщенета. 😃 Красиви графити в Ларнака Задължителното плато с морски дарове се топеше в устата. 59 1 14 Връзка към коментар
Популярно мнение iMari Публикувано: 22 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 ноември, 2021 На слънчице в Бари 🙂 56 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 22 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2021 преди 9 минути , iMari каза: На слънчице в Бари 🙂 А къде е октопода? Изяли сте го без да снимаш? 3 Връзка към коментар
Популярно мнение iMari Публикувано: 23 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 ноември, 2021 Чефалу - абсолютно зашеметяващ! 53 13 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 23 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2021 преди 9 минути , iMari каза: Чефалу - абсолютно зашеметяващ! Еха, къде е Бари, къде Чефалу. Тук май нямам право на кулинарни съвети ... след като девойката, която сервираше прецени, че съм за лигавник: --- "Завиж, завижжд. завиииижжжжд" 11 19 Връзка към коментар
zon Публикувано: 23 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2021 преди 8 часа, ven62 каза: Тук май нямам право на кулинарни съвети ... след като девойката, която сервираше прецени, че съм за лигавник: Венчо, защо си си отрязал главицата? 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 23 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2021 Преди 1 час, zon каза: Венчо, защо си си отрязал главицата? Нищо не съм рязал. Снимката е в оригинал. Жена ми снима и очевидно е много ревнива. 1 12 Връзка към коментар
Популярно мнение iMari Публикувано: 24 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 ноември, 2021 Добро утро от Палермо! Красота и мизерия съжителстват по неповторим начин 🙂 50 4 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 24 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2021 На 19.11.2021 г. в 21:43, krasen_denev каза: Само до преди няколко дни бях на "почивка" в Ивайловград. Градчето е чудно ,но призрачно празно и обезлюдено/ целия регион е така/. Вила "Армира" няма да работи в следващите 530 дни,така че ако някой обмисля евентуално посещение да го има в предвид. Природата е чудесна,но да знаете,че е гранична зона и ако решите да се разхождате е добре да уведомите за това в ГПУ-то/гранично полицейско управление/ Вила Армира- само отвън Паскалевата къща. Кръстът над Ивайловград от който се разкрива гледка към Гърция и Одрин. Ивайловград Разрушената църква в пограничното село Сив Камък. И... последният меандър на река Арда. Искам да уточня,че посещението му не е възможно по никакъв начин. Извинявам се за качеството на снимките ,но са от телефона а той горкия е със скромни възможности. Аз съм пловдивчанка, но част от детството ми е минала там! Следващият път пишете и ще ви пратя в къщата на дядо да оберете наровете и фурмите! А и наш близък работи в Гранична полиция - ще ви съдейства за всичко! Около Ивайловград е златна мина! Там, където сте били, при кръста, има една местност Дупката - пещера. За нея се казва, че през войните хора са бягали от гръцко и турско и са минавали оттам. Бях дете, когато направиха разкопките край Армира. Сравнително близо до тях има също Римски мост, а язовирът е отделно поне още седмица, особено през лятото 9 Връзка към коментар
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 24 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 ноември, 2021 Няколко мига от Баварската есен - Тегернзее 51 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 24 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2021 преди 1 час, Pandurova каза: Аз съм пловдивчанка, но част от детството ми е минала там! Следващият път пишете и ще ви пратя в къщата на дядо да оберете наровете и фурмите! А и наш близък работи в Гранична полиция - ще ви съдейства за всичко! Около Ивайловград е златна мина! Там, където сте били, при кръста, има една местност Дупката - пещера. За нея се казва, че през войните хора са бягали от гръцко и турско и са минавали оттам. Бях дете, когато направиха разкопките край Армира. Сравнително близо до тях има също Римски мост, а язовирът е отделно поне още седмица, особено през лятото Благодаря ти! То и аз работих там цели 14 дни,затова почивка е в кавички.😃 Дупката вече е обезопасена и преградена с решетки и сега няма достъп до нея. Ходихме до римския мост и до крепостта Лютица от която не е останало почти нищо. Язовири си истинско бижу.За мен стената и историята за построяването,както и грандиозните плановете до къде е трябвало да бъде построен,както и съоръженията и сградите построени след самата стена ми бяха най-интересни. Връзка към коментар
zon Публикувано: 24 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2021 преди 11 часа, ven62 каза: Нищо не съм рязал. Снимката е в оригинал. Жена ми снима и очевидно е много ревнива. Да, разбирам. По семейни причини е форматът на снимката. 1 3 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 25 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2021 На гара Карнобат гледам залеза сега 19 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега