Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 25 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 ноември, 2021 Дъждовна Марсилия Имаше е некво коледно базарче, ама с този дъжд беше бърз диагонал. 53 Връзка към коментар
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 26 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 ноември, 2021 Полиняно а Маре: Локоротондо ( с цветна коледна украса): 66 6 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 27 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 ноември, 2021 В Неапол, където коледния дух е обхванал всички, които се прекланят пред Бог и Божията ръка... 62 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 27 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 ноември, 2021 Предполагам, че ще има доста постове от Неапол днес. Май снимките са за какво да ядем в чужбина, но положението излезе от контрол.. 67 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 27 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2021 преди 11 часа, Граф Вронски каза: Полиняно а Маре: Плажът е тъжно празен😢 Локоротондо ( с цветна коледна украса): 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 27 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 ноември, 2021 Коледен Люксембург Имаше 2 коледни базара. Проверяват ти сертификата, слагат ти гривна тип ол инклузив и си влизаш и излизаш колкото искаш и в двата. В Марсилия на базара в дъжда проверяваха и с металотърсач 😄 И малко от нощна Марсилия 57 4 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 27 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2021 преди 6 минути , Capitan Morgan каза: Коледен Люксембург Имаше 2 коледни базара. Проверяват ти сертификата, слагат ти гривна тип ол инклузив и си влизаш и излизаш колкото искаш и в двата. В Марсилия на базара в дъжда проверяваха и с металотърсач 😄 И малко от нощна Марсилия С металотърсач? Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 27 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2021 преди 5 минути , slujitel каза: С металотърсач? Детектор за метал е може би по правилно. Голяма драма беше да извадя ключовете от нас от раницата, да видят че не е нож 🙃 3 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 27 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 ноември, 2021 Богът на морето реши да ни удави в дъжд, за да ни докаже, че древните гърци са нарекли това място Посейдония, нищо, че по-късно хората ги е домързяло с толкоз дълго име и го съкратили на Пестум. За сметка на това в Херкулан беше изненадващо слънчево. Там император Клъвдий IV Бух намери неочакван съперник, който също настояваше да бъде обожествяван 😉 60 2 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 27 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 ноември, 2021 В днешния ветровит ден се разходих отново до Столо. Чудна разходка, нищо, че вятърът се опита да ме издуха на няколко пъти 🙂 Ето го Столо, видян от стартовата точка в село Горна Добравица Борейки се с вятъра се изкачихме на един връх, чието име не знам, но гледките от него бяха прекрасни във всички посоки Приближаваме Столо Дори не се осмелих да застана на ръба, защто поривите на вятъра бяха толкова силни, че лесно можех да полетя В тази част на България има много оброчни кръстове. Ето един в с.Горна Добравица В началото на с. Брезе има чешма, построена през 1845 г. от майстор Стефан (видно от надписа на нея). С два чучура и място за поставяне на канче. И още тече... Църква Света Петка в Брезе. Не разбрах кога е посторена, но явно е доста стара, съдейки по дебелите зидове и ниската врата. Красиво зографисана е и явно добре стопанисвана в днешни дни В двора на църквата има много, много интересни надгробни кръстове Още един оброчен кръст, в двора на църквата е Мяу 🙂 59 1 9 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 27 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2021 преди 53 минути , Svetulche каза: В днешния ветровит ден се разходих отново до Столо Ако има и следващ път, вземете и мен. Отдавна ми е в топ списъка на природни забележителности и все не успявам да се добера до там, а ми е близо.🥴 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 27 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2021 На 25.11.2021 г. в 16:35, dimitrov6 каза: На гара Карнобат гледам залеза сега Евала за снимката! 🙂 преди 2 часа, Svetulche каза: Борейки се с вятъра се изкачихме на един връх, чието име не знам, но гледките от него бяха прекрасни във всички посоки Аз много харесвам такива снимки от природата 🙂 Просто сърцето ми тупти, за да ги видя. п.п. не знаех за тези местности. 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 27 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 ноември, 2021 Остуни: Навсякъде е пълно със сукуленти, най-различни видове и форми 😍 ( @Lindt имай го предвид) Лече (доста обекти са в реконструкция, скрити с пана): Някъде по пътя (много трули на всеки килиметър): Мартина Франка: 59 11 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 27 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 ноември, 2021 Лудо моминско парти на Аmalfi coast с елитен отбор магеланки 🙂 @Desi75 @Tedy @Monika_Koko @Elena @MVryashkova @Kremcheto @Mary Коледа идва 🙂 73 1 27 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 28 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2021 Днес след обяд в Северния парк в София срещнахме този домашен любимец- прасето Уоли, което кротко си вървеше и не опъваше каишката. 10 3 3 17 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 28 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 ноември, 2021 Bansky in Brussels :)) 47 3 Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 28 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2021 преди 2 часа, stotan каза: прасето Уоли, което кротко си вървеше и не опъваше каишката. Е как ще се опъва, Коледа наближава и пази поведение 😂 1 18 Връзка към коментар
Популярно мнение Мирослав Василев Публикувано: 29 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 ноември, 2021 Копенхаген от уикенда 58 Връзка към коментар
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 29 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 ноември, 2021 Матера: Алберобело: 69 1 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 29 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 ноември, 2021 Малко Лондон от уикенда 50 2 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 29 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 ноември, 2021 Малко коледен Брюксел от мен 55 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 29 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2021 На 26.11.2021 г. в 22:18, Граф Вронски каза: Полиняно а Маре: Локоротондо ( с цветна коледна украса): Извинявай, но с тази шапка в това градче ... все едно да помиришеш роза през противогаз...Нещо такова. Като се сетя само какво слънце беше... И все пак: "Завижд, завижжддд, завиииижжжддд" 2 1 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 30 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2021 Айде, честит първи сняг от София 29 3 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 30 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2021 преди 9 часа, ven62 каза: Извинявай, но с тази шапка в това градче ... все едно да помиришеш роза през противогаз...Нещо такова. Като се сетя само какво слънце беше... И все пак: "Завижд, завижжддд, завиииижжжддд" Дам, имахме дъжд (доста) + вятър. 😀😀😀 Аз бях сух, че съм подготвен, но моите хора станаха вир вода. 2 Връзка към коментар
zvezda9001 Публикувано: 30 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2021 преди 7 часа, Йосиф Милчов каза: Айде, честит първи сняг от София Във Варна пак нищо....ние чакаме двата дни на февруари 😄 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега