Madelin Публикувано: 30 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2021 Преди 1 час, zvezda9001 каза: Във Варна пак нищо....ние чакаме двата дни на февруари Налегна ме направо черна завист 🤨 Веднагически си отстъпвам първия сняг, втория и така до края на света, абсолютно безвъзмездно. Е, нямам нищо против сняг на Мальовица например, много е красиво, чисто, бяло, наистина като приказка. Но снегът в София ме докарва до шизофренично редуване на бяс и депресия. 4 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 30 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2021 И от мен Честит първи сняг от София 🙂 26 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 30 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2021 In search of the Christmas spirit 6 12 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 30 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2021 преди 35 минути , chandni каза: In search of the Christmas spirit При Дядо Коледа ли отиваш? 3 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 30 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2021 преди 7 минути , Цвете каза: При Дядо Коледа ли отиваш? Браво, че се престраши да попиташ Аз прецених, че има достатъчно следи и @домосед би се притеснил, че се налага да питаме, та се въздържах. 2 2 Връзка към коментар
mig Публикувано: 30 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2021 И отново коледно от Колмар 48 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: 30 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2021 Предколедно в Рим. С тези промени в ограниченията не посмях да го оставя за по-късно! 43 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Ninkata17 Публикувано: 3 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 (редактирано) Най-сетне в Сицилия...след много канене 🤘Странно за мен стигнахме без никъде да ни проверят зелените сертификати, нито на нашето летище, нито в Италия.В Катания сме отседнали, децата са влюбени в парка Белини. Днес се точа за рибния пазар. Редактирано 3 декември, 2021 от Ninkata17 49 3 Връзка към коментар
Популярно мнение randi Публикувано: 3 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 Малко от Мароко от миналата седмица. 73 1 19 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 преди 35 минути , randi каза: Малко от Мароко от миналата седмица. Маракеш и водопадите Узуд. Маймунките успяха ли да ти отмъкнат нещо?😁 2 Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 преди 5 часа, randi каза: Малко от Мароко от миналата седмица. Я в Мароко имало снежни борови гори?! 1 Връзка към коментар
Популярно мнение chandni Публикувано: 3 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 (редактирано) На 30.11.2021 г. в 21:39, Цвете каза: При Дядо Коледа ли отиваш? Да, при него бяхме, за да му подшушнем колко послушни сме били през годината и очакваме много изненади под елхата... Прекарахме 6 страхотни дни в близост до Рованиеми, в традиционна вила от дървени трупи, със сауна, барбекю и камина. Намира се насред тиха горичка покрай река и единствените ни съседи бяха елени и други горски обитатели, които не ни се представиха, но редовно включваха лампата с фотоклетка. Бяхме на гости на Санта Клаус, после на мисис Санта Клаус, видяхме северно сияние, макар небето да не беше съвсем чисто, возихме се на шейни, теглени от хъскита, правихме трекинг със снегоходки по замръзнало езеро, после се качихме и на еленски впряг (и в двата случая самостоятелно, т.е. мъжът ми управляваше). Беше бяло и снежно, беше красиво, беше емоционално... Беше всичко, което очаквахме да бъде и повече! Още една изпълнена мечта! Вече сме на летището в Рованиеми в очакване на полета до HEL и после към CDG. Ето няколко снимки и клипове от последните дни: Къщичката... Хъски сафари - предстартова треска (намалете си звука ) В еленската ферма Офисът на Санта Клаус Арктическият кръг Къщата на госпожа Санта Клаус Санта парк Заредихме се с голяма порция Коледно настроение! Пожелаваме и на вас разтърсващи Коледни емоции! П.С. През 2016-та в Хелсинки на летището е бил опънат един транспарант, станал брутално известен... Когато пристигнахме тук, се оказа, че колкото шеговит е текстът му, толкова е и истина! Редактирано 3 декември, 2021 от chandni 55 31 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 Бон, коледния базар, който се е разпрострял из целия център на града. Снимките са ужасни... Стар телефон, лоша осветеност... 43 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 @chandni, цяла нощ ще се чудя може ли в такива спретнати къщички, така да разхвърлят писмата до Дядо Коледа🤔😄 6 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 преди 3 минути , ДиянаВ каза: @chandni, цяла нощ ще се чудя може ли в такива спретнати къщички, така да разхвърлят писмата до Дядо Коледа🤔😄 Това са писмата на тези от The naughty list... За догодина ще си знаят... 4 Връзка към коментар
Ninkata17 Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 И днес се мъчим в Катания...утре Таормина, давайте препоръки, знам че всички сте ходили 😉 44 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Marisha Публикувано: 3 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 Бари. 51 2 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 декември, 2021 Сподели Публикувано: 4 декември, 2021 преди 9 часа, Marisha каза: Бари. Може ли да споделиш точното местоположение на витринката? 😊 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 4 декември, 2021 Сподели Публикувано: 4 декември, 2021 преди 1 час, iMari каза: Може ли да споделиш точното местоположение на витринката? 😊 https://www.mastrociccio.it/ 1 1 Връзка към коментар
randi Публикувано: 4 декември, 2021 Сподели Публикувано: 4 декември, 2021 На 3.12.2021 г. в 13:10, muchachote каза: Маракеш и водопадите Узуд. Маймунките успяха ли да ти отмъкнат нещо?😁 Всъщност ме нападнаха да си искат фъстъците, които бяхме взели да ги храним. Видяха ме, че ги прибирам в джоба отдалеч и ми се накачиха по главата, докато не ги дадох не ме оставиха. Иначе са доста по - спокойни и плашливи сравнено с тези из Азия, които съм срещал. 7 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 4 декември, 2021 Сподели Публикувано: 4 декември, 2021 Днес в Кьолн, страшни тълпи от хора навсякъде. Очевидно съм отвикнала да съм заобиколена от хиляди хора. 🤣 9 Връзка към коментар
randi Публикувано: 4 декември, 2021 Сподели Публикувано: 4 декември, 2021 преди 22 часа, Миланка каза: Я в Мароко имало снежни борови гори?! Кедрова гора. Даже има и снежни маймуни в Мароко. 🙂 8 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 4 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 декември, 2021 Ох, няма да ви лъжа - днес положението беше доста драматично. Нещо средно между "Blair Witch Project" и "The mountain between us". Отклоних се аз от пътеката, загубих маркировката, реших да снимам една рекичка, подхлъзнах се и пляс - в реката. Доста време ми трябваше да се оправя. В крайна сметка, цялата кална и мокра, с подута китка и лакът - реших да си извървя маршрутчето - Драгалевци - Симеоново и обратно по НОП 🙂 Още ме боли ръката, но ще мине 🙂 Снимки на рекичката - няма 🙂 34 22 1 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Ninkata17 Публикувано: 4 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 декември, 2021 Днес голямо трамбоване нагоре надолу, и така 20 км 🙂 Амфитеатъра в Таормина наистина оставя без дъх...децата бяха супер щастливи, че се возиха с влак, аз още повече, защото за маршрута Катания-Таормина (около 35 Мин. с много бързия влак) посетихме с тях тоалетната 3 пъти...представям си ако бяхме взели автобуса 🤭 57 4 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 4 декември, 2021 Сподели Публикувано: 4 декември, 2021 @Eva eva, за теб разбрахме, че ще се оправиш, а фотоапаратът как е?🙊 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега