Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 25 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 декември, 2021 Тиха нощ във Вечния град 54 10 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 25 декември, 2021 Сподели Публикувано: 25 декември, 2021 преди 5 часа, master_of_germs каза: Тиха нощ във Вечния град Верно е тиха! Къде са римляните? Честито Рождество. 5 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 25 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 декември, 2021 Звучи невероятно, но минаха две години откакто последно бях на крило: Venice: И от тук 10 дни по източното крайбрежие, все на юг 🙂 , където надявам се ни чака малко по-добро време, че тук е мрачно и пръска на дъжд. Хайде, че луксозната ми моторница ме чака😉: 48 13 Връзка към коментар
Jenbel Публикувано: 25 декември, 2021 Сподели Публикувано: 25 декември, 2021 преди 4 часа, bay_kolio каза: Верно е тиха! Къде са римляните? Честито Рождество. Сюрреалистичен Рим без римляните... Честито Рождество Христово на всички магеланци! Бъдете здрави! Независимо кой къде се намира по света, пожелавам на всички много късмет през новата година, дано е по-добра от старата и дано можем да пътуваме повече и количествено, и качествено! 😀 25 1 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 25 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 декември, 2021 Мъглива, дъждовна и абсолютно феноменална коледна Перуджа. Този път поех свръхдоза Италия! 🙂 А мъглата дори не видяхме умопомрачителните гледки, за които бяхме дошли, но какво от това! 60 7 Връзка към коментар
Популярно мнение christuff Публикувано: 25 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 декември, 2021 Малта днес 58 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 25 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 декември, 2021 Selinunte & Scala de Turchi 56 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 25 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 декември, 2021 Още малко от Венеция: И преди да приключа, нека ви запозная с най-новите модни тенденции: Тея налъми са за тия пари: В духа на светлите празници, нека се помолим😇: Пожелавам ви Весела Коледа и ... бъдете модерни🤠. 49 2 3 8 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 26 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 декември, 2021 Хардин 71 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 26 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 декември, 2021 Най-късата, но най-романтична уличка - Куфщайн, Австрия 50 6 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 26 декември, 2021 Сподели Публикувано: 26 декември, 2021 Ранна Коледна утрин, над Стрелбище. 34 1 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 26 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 декември, 2021 Agrigento :)) 52 4 Връзка към коментар
Tmoaka Публикувано: 26 декември, 2021 Сподели Публикувано: 26 декември, 2021 Поздрави от Кайро! 45 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 26 декември, 2021 Сподели Публикувано: 26 декември, 2021 преди 31 минути , zon каза: Agrigento :)) На стълбите. Агридженто е като жените си: малко мистериозен, малко непоследователен, но пък красив. Направен е от светлосенки. За да се научиш да го обичаш.😍 6 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 26 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 декември, 2021 Днес на път за Римини, спряхме в Болоня. Градът на хилядите арки, стотиците кули, първият университет в Западна Европа и за малко с катедрала, по-голяма и от Св. Петър, но на вас ли да го казвам😃. Уж трябваше да ни отнеме час - два, а накрая литнаха 5-6, та чак не ни се и тръгваше. Заради лошото време ли, или за друго, но градът се оказа много по-магнетичен вечерта, отколкото през деня. Това е най-трудният град за снимане, в който съм бил. Това ни кривите кули, ни двореца, ни университета... отдето и да ги снимах все не се получаваше, така че малко, но от сърце. За утре не знам. Може да отидем до Сан Марино, а може и да го оставим за в други ден. 50 7 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 27 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 декември, 2021 Връз нас се изляха 30 литра на квадратен метър светена дъждовна вода в Асизи 🙂 Ама пък какви гледки се отваряха за секунди, когато мъглата се разкъсваше! Последните две снимки са от Санта Мария дели анджели в Порциункола. Имаше невероятна колекция от рождествени сцени с фигурки от цял свят... Снимките са в коледната тема 🙂 60 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 27 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 декември, 2021 Comuna 13 Medellín 65 3 Връзка към коментар
Популярно мнение mu_ry Публикувано: 27 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 декември, 2021 И аз да покажа малко снимки от Кайро 66 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 27 декември, 2021 Сподели Публикувано: 27 декември, 2021 В Бар Крафт на годишната ни ловешка магеланска сбирка със @stanimir и @tonik Няма повече снимки, защото “най-същественото е невидимо за очите” и прочие ала-бала 🙂 27 4 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 27 декември, 2021 Сподели Публикувано: 27 декември, 2021 Morgantina & Villa del Casale 42 1 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 27 декември, 2021 Сподели Публикувано: 27 декември, 2021 Днес лежерна разходка из Римини: Арката на Август: Мостът на Тиберий: Крепостта на Сизмундо: Яхтеното пристанище и каналът: На лов за гигантски стриди по крайбрежието на Адриатика: И една случка за финал. Не го казвам, за да се хваля. Просто споделям впечатления. Намерих изгубен IPhone. Беше нов модел, не знам кой, но по моя преценка беше за доста пари. Естествено имаше код и не можех да се обадя през телефона, за да потърся контакт със собственика, така че чаках той да ми се обади. Накрая телефонът звънна. Изписа се надпис Amorre mio. Явно звънеше от телефона на жена си. Вдигнах. Не знаеше бъкел английски. Спрях на пътя един млад италианец, който започна да говори с него и му обясни къде да дойде да си вземе телефона. Оказа се, че сме много близо. Дойде един "барбършоп" тип долу-горе на мои години (около 40). Взе си телефона, смънка веднъж "Грациас" обърна гръб и си замина. Не очаквам да ми се кланят за някакъв телефон, пък бил той и скъп, но ако бях аз, бих реагирал по друг начин, дори за моето овехтяло Хуавейче. В крайна сметка случайно спряното италианче бе по-въодушевено повече от собственика. 29 19 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 27 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 декември, 2021 преди 6 минути , Radnev каза: И една случка за финал. Не го казвам да се хваля. Просто споделям впечатления. Намерих изгубен IPhone. Беше нов модел, не знам кой, но по моя преценка беше за доста пари. Естествено имаше код и не можех да се обадя през телефона, за да потърся контакт със собственика, така че чаках той да ми се обади. Накрая телефона звънна. Изписа се надпис Amorre mio. Явно звънеше от телефона на жена си. Вдигнах. Не знаеше бъкел английски. Спрях на пътя един млад италианец, който започна да говори с него и му обясни къде да дойде да си вземе телефона. Оказа се, че сме много близо. Дойде един "барбършоп" тип долу-горе на мои години (около 40). Взе си телефона, смънка веднъж "Грациас" обърна гръб и си замина. Не очаквам да ми се кланят за някакъв телефон, пък бил той и скъп, но ако бях аз, бих реагирал по друг начин, дори за моето овехтяло Хуавейче. В крайна сметка случайно спряното италианче бе по-въодушевено повече от собственика. Все едно сме скачени съдове с тебе 🙂 В катедралата в Арецо днес намерихме забравен телефон на една пейка. Оставихме го при жената, която продаваше билети за музея на катедралата. След 15 минути дойде мъж, който се въртеше като да търси нещо. Не можа да ни разбере точно, та го заведохме при лелката, а тя ни вика: "Още никой не се е обадил, сори". "Споко"- викаме, "ние намерихме не само телефона, но и собственика" 🙂 Бил на дъщеря му телефонът. Ама човекът ни пита, искаме ли подарък 🙂 искаме дъщеря му да не плаче на коледа за изгубен телефон. 🙂 Арецо (макар че вече сме в Орвието) И още малко от сутрешната Перуджа, защото наистина ми влезе под кожата. 43 13 Връзка към коментар
Популярно мнение Мирослав Василев Публикувано: 27 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 декември, 2021 Малко коледно настроениe из Полша Варшава Краков Вроцлав И Ополе 53 6 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 27 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 декември, 2021 Ех, че е хубавичко, а на живо още по-блещукащо😄 Коледата продължава в Лил. Обаче тези французи пак са решили рано да си лягат😉, след две чашки спряха музиката😄 45 6 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 27 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 декември, 2021 Орвието 54 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега