muchachote Публикувано: 30 декември, 2021 Сподели Публикувано: 30 декември, 2021 Не се стърпях, и веднага след пристигането ми във Виена, въпреки дъжда, излязох да направя една вечерна разходка. 43 3 Връзка към коментар
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 30 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 декември, 2021 Красив и чаровен Брюж. Подари ни 14-градусов температурен рекорд на днешния ден от почти 100 години🙂 и цял ден сухо време. Напразно ме е тревожел досега белгийският климат, а може нарочно страната да е решила да ме привлече 🙂 Всичко дотук ми харесва, а при това още първият ни влак закъсня с 15 минути😄 Wintergloed И един викинг с викингски ботуши😄 56 2 2 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: 30 декември, 2021 Сподели Публикувано: 30 декември, 2021 Май само в София беше мрачно и мъгливо! Днес пристигнах в Базел- 15-16 градуса и слънце. Коледният базар вече са го затворили,но украса и настроение не липсва. 45 Връзка към коментар
Популярно мнение Lindt Публикувано: 30 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 декември, 2021 Много хубав ден за Гуатапе и Ел Пиерда ни се падна 🙂 Няма пешеходна пътека между Гуатапе и скалата, върви се по пътя и е ужасно тъпо. Но с тук тук или лодка е чудесно. Накрая на тръгване хванахме и парад, заради който закъсняхме с 30 минути, но си струваше 🙂 Не мога да повярвам, че ми сервираха супа с четвърт пиле и чиния гарнитура 62 12 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 30 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 декември, 2021 Сан Марино: А най-якото беше, че долу бяхме потънали в мъгла. Мислехме, че няма да видим нищо. Горе обаче ни очакваше малко чудо. Вдигнахме се над облаците😀: 60 4 Връзка към коментар
Популярно мнение muchachote Публикувано: 31 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 декември, 2021 Днес, 31 декември, във Виена е 16 градуса. Не - а +!😂 Има младоци и по тениски. Няма лошо, идва пролет. А в интервал между щракане на фотосите, чух на 5 метра от мен и българска реч: "Аре че минá трамвая". 51 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Мирослав Василев Публикувано: 31 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 декември, 2021 Весело посрещане на новата година от Армения 🙂 Каквото и да кажа за тази страна ще е малко, уникална природа, невероятни хора и много вкусна храна.. 63 10 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 31 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 декември, 2021 Noto & Ragusa 55 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 31 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 декември, 2021 Да изпратим годината с уникални гледки от Лещен. 51 8 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: 31 декември, 2021 Сподели Публикувано: 31 декември, 2021 (редактирано) Отказах се от ходене до Елзас- писна ми да проверявам мерки ! Останах си в Базел и не съжалявам. За трети път ми е,но все транзитно. Днес се разхождах цял ден и то с екскурзовод- приятелка,която отдавна живее тук. И градът определено ми хареса. Съжалявам за не особено качествените снимки! Редактирано 31 декември, 2021 от blueriver 47 Връзка към коментар
Популярно мнение ruwenzogy Публикувано: 31 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 декември, 2021 В момента съм у дома - най-хубавото място на света..... 49 7 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 31 декември, 2021 Сподели Публикувано: 31 декември, 2021 преди 29 минути , ruwenzogy каза: В момента съм у дома - най-хубавото място на света..... След всяко пътуване човек връщйки се у дома разбира, че там е най хубаво. Весело посрещане и успешна нова година. 11 1 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 31 декември, 2021 Сподели Публикувано: 31 декември, 2021 На път за Бари спряхме в Пескара. Градът не блести с нищо особено. Избрахме го поради простата причина, че е точно по средата на почти 6-часовия път между Римини и Бари. Първо обаче трябваше да прекачим в Анкона, където бяхме изненадани с изискванията за новите маски в обществения транспорт тип ffp2 covid 19. На косъм бяхме да изпусне влака, ама на много тънък косъм. Малко снимки от Пескара: Както казах, не блести с нищо особено, но пък градът ще ми се запечата само с добро. На зимната пързалка така съм се смял... Вече сме в Бари, където в Новогодишната нощ пера дрехи на ръка😲. Ако си спомняте, в Римини го играхме ловци на стриди. Намерихме една не отворена. Е, вече е отворена и ужасно вмирисана. 🤢 29 1 4 11 Връзка към коментар
Популярно мнение mary_shery Публикувано: 31 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 декември, 2021 Честита нова година! Бъдете здрави, следвайте мечтите си и пътешествайте навред! Поздрави от Истанбул! Докато гледахме фойерверките минаха два самолета, надявам се да са добър знак за начало на годината. 😁 54 1 3 Връзка към коментар
Популярно мнение wilks Публикувано: 31 декември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 декември, 2021 ЧНГ! А ние тук сме още на плажа Dover beach. Почти като онзи в UK, но не точно той. Наздраве! 50 1 3 10 Връзка към коментар
Популярно мнение marycap Публикувано: 1 януари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 януари, 2022 Честита Нова година на всички от мен и Истанбул! С пожелания за здраве, мир и любов! Да пътуваме още повече! А с посрещането на 2022 на кораб по Босфора се чувствам баш-магеланец!⛵☺⛵ 47 3 Връзка към коментар
r_nikolov1 Публикувано: 1 януари, 2022 Сподели Публикувано: 1 януари, 2022 31.12.2021 - Помпей 🇮🇹 47 1 Връзка към коментар
r_nikolov1 Публикувано: 1 януари, 2022 Сподели Публикувано: 1 януари, 2022 Честита Нова Година от Неапол! 🇮🇹 С пожелания за здраве и много пътешествия по целия свят! 😇✈️🍀 47 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 1 януари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 януари, 2022 Честита Нова година от страната на фараоните! Нека новата 2022 да е по-щастлива и по-пътешественическа за магеланци! Абу Симбел: По пътя към Асуан: Мираж: На Нова година: Станахме ол инклузив туристи 🙂 Тази невинна гад ми нападна омлета 🙂 60 1 4 Връзка към коментар
Популярно мнение ЕмиЖор Публикувано: 1 януари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 януари, 2022 Честита Нова година от Соренто!!! 60 1 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: 1 януари, 2022 Сподели Публикувано: 1 януари, 2022 Днес в Райнфелден. 34 Връзка към коментар
zon Публикувано: 1 януари, 2022 Сподели Публикувано: 1 януари, 2022 Modica & Marina di Ragusa 46 1 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 1 януари, 2022 Сподели Публикувано: 1 януари, 2022 Честито ново летоброене 🙂 1-ви януари в Мюнхен като 15 април 🙂 ама даже и тогава понякога вали сняг Окото-Арт - твърди се, че това било най-голямото колело - по-голямо и от Лондонското 38 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 1 януари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 януари, 2022 Чудесен слънчев първоянуарски ден в Антверпен Това докато го снимам доста време си почаках едни нахални индийски дечица😄 Докато в района на пристанището беше прекрасно и спокойно🙂 Невероятната сграда на Заха Хадид. Откъдето и да я погледнеш, все под различна форма се вижда😍 52 8 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 1 януари, 2022 Сподели Публикувано: 1 януари, 2022 Спокоен, меланхоличен, изпълнен с тиха радост ден в Истанбул. Кораби и самолети в гледките подгряват мечтите и настроението... Хубавата храна и напитки, и малко здравословно пазаруване накрая, засилиха задоволството от чудесното начало на Новата година! 47 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега