Популярно мнение Lindt Публикувано: 1 януари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 януари, 2022 Честита Нова година на всички, пожелавам ви много вдъхновяващи приключения, срещи и забавления 🙂 Ние си пожелаваме още много такива дни сред природата през тази година 60 11 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 1 януари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 януари, 2022 На 3140м гледайки Богота И малко от празните улици на 1.01 сутринта. 77 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 1 януари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 януари, 2022 Днес трябваше да ходим до Матера, но влаковете бяха в почивка. Насочихме се към Алберобело, дето вече веднъж бяхме ударили греда. Този път обаче бяхме решени на всичко. На 01. 01 влаковете и за Алберобело бяха в почивка, та целия поток от туристи се извозваше с автобуси, които естествено нямаше как да поемат желаещите. Билетите обаче са без час, продават се по някакви апокрифни кафенета и няма никакво разписание. На връщане около 80 човека щурмуваха автобуса😲. Някакъв едър чернокож обясняваше на приятелката си от Франция, че бил африкански лъв и да не се притеснявала. Само дето африканския лъв не знаеше, че в Африка таквиз неща като подивели балкански добичета няма. А на спирката чакаха една дузина. Автобусът най-после дойде и бе щурмуван в движение. Шофьорът истеряса, взе си куфарчето и изчезна някъде. След малко дойдоха карабинери. Ние някак си се бяхме добрали до седящи места. В блъскотията на Ваня очелките и се бяха изкривили🤓😅. Правостоящите бяха свалени насила. На спирката останаха поне 30 човека. Не знам какво стана с тях😲. Бугарите крещяха "Българи Юнаци!!!". Автобусът потегли. С периферното си зрение видях, че на тротоара африканския лъв нещо се оправдава пред французойката. Ако някога напиша пътепис ще го опиша подробно, защото аз свидетел на нещо подобно не съм бил досега. От Алберобело: 36 9 3 44 1 Връзка към коментар
Популярно мнение wilks Публикувано: 2 януари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 януари, 2022 Успешно си самоназначих профилактична @нтик0вид местна, вековно изпитана терапия за времето на престоя ми тук: Съставки: Съотношението е според вкуса, но с напредване на времето е препоръчително едната постепенно да се увеличава, за сметка на другата Дясностоящата е заменяема, според острова и наличието. В случая ром от най-старата дестилерия за ром в света, в най-младата република в света, и мое настоящо местообитание за известно време. Приема се перманентно без ограничение в дозировката. Понякога, в обедните непосилни жеги, за кратко може да се замести и със следната местна хомеопатична отвара, предлагана също масово и без ограничения (тези са бустерна доза, комплектът е 10 BBD, приемат се перорално, на сянка) Southern Caribbean Spirit, St. Lawerence Gap 53 1 10 7 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 2 януари, 2022 Сподели Публикувано: 2 януари, 2022 преди 9 часа, Radnev каза: Ако някога Когато до ден-два напиша пътепис ще го опиша подробно, защото аз свидетел на нещо подобно не съм бил досега. Извинявай, открих леки грешки в повествованието и ги коригирах. Предполагам, че неволно си ги допуснал, подвластен на емоцията от битката с африканския лъв. Не забравай, че имаш верни фенове, които чакат от сума ти време да четат за приключенията ти с насълзени очи. 17 6 10 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 2 януари, 2022 Сподели Публикувано: 2 януари, 2022 преди 10 часа, Radnev каза: В блъскотията на Ваня очелките и се бяха изкривили @ven62 за тефтера, ако все още ти липсва 😉 13 Връзка към коментар
Популярно мнение Мирослав Василев Публикувано: 2 януари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 януари, 2022 След няколко дена из Армения, да видим как е при комшиите.. Привет от Тбилиси 62 1 11 Връзка към коментар
VASILEV Публикувано: 2 януари, 2022 Сподели Публикувано: 2 януари, 2022 преди 6 часа, wilks каза: Успешно си самоназначих профилактична @нтик0вид местна, вековно изпитана терапия за времето на престоя ми тук: Съставки: Съотношението е според вкуса, но с напредване на времето е препоръчително едната постепенно да се увеличава, за сметка на другата През далечната 2020, Февруари, пандемията тъкмо започваше, а аз вече профилактично две седмици приемах същата терапия като твоята и действа😄 Останаха хубавите спомени🙂 Забавлявайте се! 3 1 6 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 2 януари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 януари, 2022 Castello di Donnafugata & Ragusa 56 Връзка към коментар
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 2 януари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 януари, 2022 За финал Winter Wonders в Брюксел🙂 @zon, събирай слънце, че утре си тръгваме и взе да духа и вали😉 62 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 2 януари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 януари, 2022 Честита Нова Година на всички! С пожелание за здраве и много сбъднати мечтани пътешествия! Да е толкова бляскава и пълна с живот новата година, каквато беше Рила днес! Витоша над мъглите беше като една огромна сладоледена торта и Витоша по залез: 60 6 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 3 януари, 2022 Сподели Публикувано: 3 януари, 2022 На път за морето спряхме в Ямбол, да се видим с приятели. Градът ме изненада с приятна украса (за разлика от синия дядо Коледа от миналата година 😀) Нощните снимки с телефона не са добри (както обикновено) 39 Връзка към коментар
Популярно мнение MayaS Публикувано: 3 януари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 януари, 2022 Днес направих първата стъпка към възвръщане във форма след операцията на коляното и 3 месеца възстановяване. Скромно начало връх Дупевица в Люлин планина, но коляното не ме боля и ще утежнявам маршрутите. Иначе е по скоро разходка отколкото сериозно катерене. Повече ми харесаха гледките от там Черни връх: Копитото и мръсна София Рила Нещо мъгливо посока Перник Обратно надолу 41 12 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 3 януари, 2022 Сподели Публикувано: 3 януари, 2022 Чифлик , Алфаризорт Палас 33 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 3 януари, 2022 Сподели Публикувано: 3 януари, 2022 преди 52 минути , stanislavpp каза: Чифлик , Алфаризорт Палас Ако искаш се обади за по кафе.Аз съм в Троян и вече съм на линия. Връзка към коментар
Популярно мнение mu_ry Публикувано: 3 януари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 януари, 2022 Най-накрая на стабилен и постоянен нет ви показвам няколко снимки от разходката из Египет. Круиза по Нил беше страхотен, даже ми беше малко, но в Хургада скуката беше голяма, не ставам за ол инклузив турист. Даже градушката и наводненията по улиците не успяха да разбият скуката 😂 Ком Омбо: Абу Симбел: Едфу: Луксор: Карнак: Храмът на Хатшепсут: Долината на кралете: Потоп в Хургада: 70 2 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 3 януари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 януари, 2022 Monreale 56 1 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 3 януари, 2022 Сподели Публикувано: 3 януари, 2022 Преди 1 час, Emil Chakalov каза: Ако искаш се обади за по кафе.Аз съм в Троян и вече съм на линия. С голямо удоволствие ще звънна , в сряда между 11.00-12.00 , ако имаш свободно време - ще се видим. Ние сме без малкият в момента 🙂. Връзка към коментар
Sju Публикувано: 4 януари, 2022 Сподели Публикувано: 4 януари, 2022 На 1.01.2022 г. в 0:47, wilks каза: Dover beach. Почти като онзи в UK, но не точно той. Наздраве @wilks, без да развалям удоволствието от безвремието на островната ти идилия, между няколко рома, би ли споделил маршрута ти до там 🙂 ? 3 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Lindt Публикувано: 4 януари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 януари, 2022 След Тайрона и битката с дублираните резервации, имаме ден за разходки и релакс в Минка 😎 61 11 Връзка към коментар
Популярно мнение ich Публикувано: 4 януари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 януари, 2022 Най-накрая се престраших да отида в Рим! Все си мислих,че трябва минимум да имам докторска титла по история или по история на изкуството. Най-добре и двете😀 Невероятен е....седмица стига само да разбереш, че веднага трябва да планираш продължение. 63 5 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 4 януари, 2022 Сподели Публикувано: 4 януари, 2022 Главата улица на Поморие след залез 38 1 Връзка към коментар
Популярно мнение wilks Публикувано: 5 януари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 януари, 2022 преди 18 часа, Sju каза: @wilks, без да развалям удоволствието от безвремието на островната ти идилия, между няколко рома, би ли споделил маршрута ти до там 🙂 ? С уговорката, че билетите са ги взели приятели, а не аз. Моят план беше да отида за Нова година в Англия при тях, и като кацнах разбрах, че на другия ден летим за Барбадос. Иначе маршрутът е прост - има много директни полети на TUI flights от Gatwick или Manchester до Bridgetown за £250-300 за по 2 или 3 седмици, направо от сайта. tui.co.uk Самолетите летят полупразни с по 100-130 човека на борда, направо си е като бизнес класа. За пиенето вече споменах, а и то е ясно. Сега малък жокер с яденето, което основно е риба. Това долу е стек от мерлин, също има риба меч, махи-махи, или разни меса на барбекю е другата опция. 49 3 4 Връзка към коментар
Sju Публикувано: 5 януари, 2022 Сподели Публикувано: 5 януари, 2022 преди 4 часа, wilks каза: Иначе маршрутът е прост - има много директни полети на TUI flights от Gatwick или Manchester до Bridgetown за £250-300 за по 2 или 3 седмици, направо от сайта. Благодаря! И аз стигнах до директните полети от UK, но помислих, че е нещо по-завъртяно, в твой стил 😄 Хапни и едно wahoo вместо нас, ако има 😉 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега