ven62 Публикувано: 16 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2022 преди 5 часа, ruwenzogy каза: Някъде из Колумбия..... Басейна на Амазонка. Моят ... дънер е по-голям. 22 1 9 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 16 февруари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 февруари, 2022 Пролетта дойде! Прасковите цъфнаха: И лалугерите наизлязоха😆😆😆: Сливен (крепостта Туида). 32 3 28 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: 16 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2022 Днес в Леко. Вчера в Бреша ме валя цял ден дъжд,та не можах да я разгледам както трябва. А рано сутринта в Бергамо- сняг и студ! Но днес е разкошно време. 42 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: 16 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2022 След Леко взех трамвайчето от Бергамо до Албино. Не очаквах градчето толкова да ми хареса. Идеята ми дойде от споделено от iMari за обиколки около Бергамо,за което специално й благодаря! 41 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Здравко Ангел Публикувано: 16 февруари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 февруари, 2022 Старите съкровища на Басра. Поздрав от Ирак! 66 8 Връзка към коментар
Популярно мнение Velyana Публикувано: 16 февруари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 февруари, 2022 Последните две години сме доста скучни в пътуванията, и затова повторихме дестинация и отново сме на Тенерифе ☺️ 63 Връзка към коментар
adreno Публикувано: 16 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2022 На 11.02.2022 г. в 16:10, Яничка каза: Безплатен ли е за някакво време? Безплатен е за 10 минути. След това може да се купи пакет с различна скорост. За Gold картодържателите е безплатен за целия полет. 1 1 Връзка към коментар
Kosta Grudov Публикувано: 16 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2022 Стадион Сан Сиро, Милано. Интер-Ливърпул, Шампионска лига 🙂 32 1 13 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 17 февруари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 февруари, 2022 капуцини, гущери и плаж , Мануел Антонио 66 1 4 Връзка към коментар
Популярно мнение примкаря Публикувано: 17 февруари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 февруари, 2022 Хапване и пийване в едно семейно ресторантче в Шамарел, югозападната част на о. Мавриций . Освен че опитахме креолска кухня, любезният домакин ни показа и градината си с растящи маракуя, китайска гуава, огромни манго, лайм и мандарини. 65 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Stanislav Dimitrov Публикувано: 17 февруари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 февруари, 2022 Градски парка в Картахена, може да изненада приятно любителите на wildlife. А вече съм на летището, на път за Меделин 59 6 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 19 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2022 Над Пловдив Ако градските деца не запалят огън, сякаш не са били сред природата. 33 1 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 19 февруари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 февруари, 2022 Трекче из рейнфореста, Коста Рика 48 2 Връзка към коментар
Популярно мнение ich Публикувано: 19 февруари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 февруари, 2022 В днешният дъждовен ден на езерата Bled и Bohinjsko в Словения. 71 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 19 февруари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 февруари, 2022 Мусала днес ни възнагради с много слънце и прекрасни панорами 66 17 Връзка към коментар
Популярно мнение mu_ry Публикувано: 20 февруари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 Поздрави от слънчева Стара Загора 🙂 60 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Blagovesta78 Публикувано: 20 февруари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 Sun Siyam Olhuveli-Maldives 61 4 Връзка към коментар
TinkerBell Публикувано: 20 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 Люлебургаз 48 1 Връзка към коментар
dechy Публикувано: 20 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 Някой знае ли какъв вид е това птиче? Подвизава се вътре в оранжериите на Ботаническата градина. Служителите не знаят какво е. Влязло е на топло. Много е безстрашно, стои кацнало кротко да му правят фотосесии. 17 2 3 Връзка към коментар
searus Публикувано: 20 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 преди 5 минути , dechy каза: Някой знае ли какъв вид е това птиче? Подвизава се вътре в оранжериите на Ботаническата градина. Служителите не знаят какво е. Влязло е на топло. Много е безстрашно, стои кацнало кротко да му правят фотосесии. Червеношийка Наистина са безстрашни, много бързо могат да бъдат научени да си кълват от ръка, особено ако имаш червейче... 11 Връзка към коментар
Популярно мнение Nevena Публикувано: 20 февруари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 Вчера в село Скребатно рисуване на Гелина А това от свадбата в село Рибново младоженците 47 11 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 20 февруари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 Поехме към Бурса и планината Улудаг, по-известна като турския Олимп😃. Тябваше да караме все направо към най-новия мост на Босфора. Явно обаче някъде сме завили, та се озовахме в Истанбул. Час и половина отиде в задръствания. Накрая все пак се озовахме на прословутия мост. Вече бе късно за разглеждане на Изник (старата Никея), та се задовилихме с Ескихисар на Мраморно море. Не ползвахме новия мост за Бурса и хванахме ферибота. Не съм купувал HGS стикер и се оказва, че май закупуването му е напълно излишно🤔. Плащам на място по бариерите и си минавам навсякъде. На връщане преди Одрин ще мина през PPT пункт, за да ми кажат дължа ли нещо допълнително и ще дам подробна справка какви съм ги надробил😀. 54 4 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 20 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 Jaco , Costa Rica 47 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 20 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 Преди 1 час, Radnev каза: Не съм купувал HGS стикер и се оказва, че май закупуването му е напълно излишно🤔. Плащам на място по бариерите и си минавам навсякъде. На връщане преди Одрин ще мина през PPT пункт, за да ми кажат дължа ли нещо допълнително и ще дам подробна справка какви съм ги надробил😀. E щом може да се плаща кеш... Още от едно време по мостовете на Босфора не се плащаше кеш Връзка към коментар
Роми Публикувано: 20 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 Дори и зимно море е красиво. Близо до Реус 44 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега