jungfraujoch Публикувано: 23 март, 2022 Публикувано: 23 март, 2022 преди 7 часа, Георги Матеев каза: Привет от слънчев Загреб 🙂 Има градове с харизма,в които се влюбваш от пръв поглед. За мен Загреб е е един от тях. Матеев,напълни ми душата с тези красиви пролетни моменти. Благодаря. 6
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 24 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 24 март, 2022 От днес - Сигирия и Дамбула. Последните снимки са от сега - хотел Amaya lake hotel. 53 2
Популярно мнение muchachote Публикувано: 24 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 24 март, 2022 Luxor Temple 50 2
Популярно мнение Victoria Публикувано: 24 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 24 март, 2022 Мецово, Гърция 56 2
Pandurova Публикувано: 24 март, 2022 Публикувано: 24 март, 2022 На село в града Всеки, кръстосвал или живял в Германия, е виждал "вилните зонички" из градовете. Това са дървени къщурки - едностайни, с малки дворчета. За да се уредиш с такова в Мюнхен например, е доста трудна работа и общо взето трябва да почине някой и ти да заемеш мястото му. Местата се използват за отдих през уикендите - всеки човърка нещо по земята - я цветя, я някоя леха със зеленчуци. Има италианци приготвят вина, събират се с родата и се забавляват. Тези къщурки обаче са нова мода и се намират в огромния парк до панаира. Ще ги посетя пак когато са разселени 37 3
dimitrov6 Публикувано: 25 март, 2022 Публикувано: 25 март, 2022 преди 9 часа, Pandurova каза: На село в града Всеки, кръстосвал или живял в Германия, е виждал "вилните зонички" из градовете. Това са дървени къщурки - едностайни, с малки дворчета. За да се уредиш с такова в Мюнхен например, е доста трудна работа и общо взето трябва да почине някой и ти да заемеш мястото му. Местата се използват за отдих през уикендите - всеки човърка нещо по земята - я цветя, я някоя леха със зеленчуци. Има италианци приготвят вина, събират се с родата и се забавляват. Тези къщурки обаче са нова мода и се намират в огромния парк до панаира. Ще ги посетя пак когато са разселени И ние при социализма имахме такива микроскопични градинки край града и им викаха КОНФУта,на танца конфу,където си удряш ханша странично в партньора.Градинките бяха една до друга и контакта със съседа си беше напълно възможен. 10 9
Популярно мнение Tedy Публикувано: 25 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 март, 2022 Иракски Кюрдистан, ден трети. Най-важния за мен, около който бях организирала цялото пътуване. Newroz или посрещане на тяхната Нова година, сега 2722г. Всички празнуваха, много хора бяха в традиционни дрехи. Танцуваха хора, имаше пиене на чай, хапване, но кулминацията беше след залез слънце, на смрачаване. Млади хора със запалени факли се качват по близките 3 хълма и образуват огнени зигзагообразни линии. Огънят символизира борбата с тъмнината, изгаря се всичко старо и ненужно и се освобождава светла и нова енергия. Малко от празника: Започнахме със закуска за 4ма в пет звезден хотел. 😀 Акре Нагледно доказателство колко красиви са кюрдските момичета. 🙂 Музика и танци Залез над Акре 59 2 26
Популярно мнение Nevena Публикувано: 25 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 март, 2022 Привет от Бахамите 52 8
Популярно мнение muchachote Публикувано: 25 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 март, 2022 Днес беше черешката на тортата от престоя ми в Египет. Бях на едно уникално място с над 3000 години история- Valley of the Kings. Посетих три гробници на фараони, Рамзес IX, Рамзес III и Рамзес I, както и гробницата на Хатшепсут, усещането беше потресаващо. До сега не съм виждал публикувани снимки от съфорумци и много ми се иска да съм първият магеланец, който ще ви направи съпричастни на тази мега безценна съкровищница на човешката цивилизация със снимките, които следват. 55 3 7
Eva eva Публикувано: 25 март, 2022 Публикувано: 25 март, 2022 В Канди, Шри Ланка - храма, където се съхранява зъба на Буда и кралските градини. След това във фабрика за чай. Сега - в хотел Amaya on the hill и дроП по селски 😀 45 2 1
Популярно мнение Victoria Публикувано: 25 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 март, 2022 Аргирокастро, Албания. Не успяхме да посетим Синьото око, което е сравнително близо, последните два километра бяха в ремонт. На връщане на албано-гръцката граница ни разкатаха от въпроси и проверки. 59 3
Популярно мнение Nevena Публикувано: 25 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 март, 2022 Въпреки лошото време днес си помахахме с принц Уилям и принцеса Кейт Имаше и програма но заради дъждът я посакратиха 59 12
Популярно мнение Argentique Публикувано: 25 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 март, 2022 Torna a Surriento. 52 1
Популярно мнение wiliko Публикувано: 25 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 март, 2022 Все хубави моменти сте споделили в темата 🥰 Да пусна и Аз малко гледки от днешния ден на Мадейра-чуден преход до Miradouro de São Lourenço 63 17
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 26 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 26 март, 2022 55 7
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 26 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 26 март, 2022 В Шри Ланка - чаени плантации, водопад, разходка в Nuwara Eliya. 58 1
Популярно мнение Pantelej Putnik Публикувано: 26 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 26 март, 2022 Едно ми е възрожденско, едно ми е българско.... Жеравна е точно това, от което в момента имам нужда. 🙂 47 4
Популярно мнение Pantelej Putnik Публикувано: 26 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 26 март, 2022 Ето още малко, като се притеснявам да не се натрапвам. Но пък от нашето - българското лично на мен никога не ми идва в повече. 🙂 53 4
Pandurova Публикувано: 26 март, 2022 Публикувано: 26 март, 2022 Няколко мига от пролетта в Бавария! Мечтаех за минзухарени поляни и се чудех къде да хващам пътя за Алпите да ги търся. А те ме намериха баш в града - един от парковете 33 4
Роца Публикувано: 26 март, 2022 Публикувано: 26 март, 2022 Днес бяхме на организирана разходка из Перла 6 😉 (гробището Пер Лашез). Ходила съм поне 4-5 пъти досега, но си е друго с професионален гид. 40
Популярно мнение Argentique Публикувано: 26 март, 2022 Популярно мнение Публикувано: 26 март, 2022 В Соренто съм била, но на Амалфийското не. Много тълпи дори сега. Красива планина за обикаляне. Позитано Равелло Амалфи Амалфи. Ньоки със сьомга и шамфъстък. Идейно. Цените са уау. В Соренто ядем в заведения за местни. Позитано И задължително мокрене на крака в морето. 🙂 La vita e bella! 🙂 55 5
Svetulche Публикувано: 26 март, 2022 Публикувано: 26 март, 2022 Още малко зима 🙂 Даутов връх в Пирин. От Предела изглеждаше като невъзможен за изкачване В хубав ден като днешния гледките от върха към сърцето на Пирин и към Рила са пленяващи Вихрен и Кончето Поглед към Рила И още Рила, с връх Ковач в средата на снимката и Мусала зад него 46 2
zon Публикувано: 26 март, 2022 Публикувано: 26 март, 2022 Slot Augustusburg & Slot Falkenlust, Bruhl 45 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега