Pandurova Публикувано: 2 април, 2022 Публикувано: 2 април, 2022 Ако на някого му е домъчняло за зимата да заповяда 🙂 В Мюнхен днес ще сме с шейните 26 11 3
Pantelej Putnik Публикувано: 2 април, 2022 Публикувано: 2 април, 2022 преди 11 минути , Pandurova каза: Ако на някого му е домъчняло за зимата да заповяда 🙂 В Мюнхен днес ще сме с шейните April, April, der macht was er will 🙂 В превод - Април, април, прави си, каквото е решил (в Германия времето през април е такова като времето през март в БГ). 1 1
Pandurova Публикувано: 2 април, 2022 Публикувано: 2 април, 2022 преди 5 минути , Pantelej Putnik каза: April, April, der macht was er will 🙂 В превод - Април, април, мрави си, каквото е решил (в Германия времето през Април е такова като времето през март в БГ). Там е работата, че февруари и март бяха чудни - стигна до 20 градуса и миналата година беше същото - цъфнаха дръвчетата и хайде - минус и сняг 🙂 Иначе за 7-ма година мога да кажа, че зимата може и да свърши на 25 април в баварско - дотогава все е падал сняг. Имам снимки от три поредни години - плануваме градинско парти за рождения ден на сина ми - на същата дата 25 април, а то сняг на парцали 🙂 имам някъде и снимки какви парцали падат, трябва да поровя да видя къде са 3
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 2 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 2 април, 2022 Обедно време е.... Да почерпя виртуално.... Бергамо. 50 1 1
stanislavpp Публикувано: 2 април, 2022 Публикувано: 2 април, 2022 Кацнахме в Букурещ , да му се не види и каръщината на БФС-то… 1 2 11 1
iMari Публикувано: 2 април, 2022 Публикувано: 2 април, 2022 Преди 1 час, stanislavpp каза: Кацнахме в Букурещ да му се не види и каръщината на БФС-то… То не е смешно, извинявам се, реакцията беше първосигнална. Може би заради бурята в София. Сега грейна слънце и вече е спокойно, не искат ли да литнат пак? 🙂 2
Argentique Публикувано: 2 април, 2022 Публикувано: 2 април, 2022 В Горна Тракия времето е пИрфектно, вчера се радвахме на едни 25 градуса, днес вятърът ги отвява леко надолу. Гледка от любим мирадор. Продължавам да оглеждам летището за някое интересно предложение, но не и не. И ний сме хора, пуснете малко аванта! @silvia_b, повечето вили там разчитат предимно на гледки. Ние бяхме в Руфоло в събота, защото вашата отваряше на 1 април. Красиво е и билетът 6€. 25
Pantelej Putnik Публикувано: 2 април, 2022 Публикувано: 2 април, 2022 преди 26 минути , Argentique каза: В Горна Тракия времето е пИрфектно, вчера се радвахме на едни 25 градуса, днес вятърът ги отвява леко надолу. Гледка от любим мирадор. Продължавам да оглеждам летището за някое интересно предложение, но не и не. И ний сме хора, пуснете малко аванта! Явно в момента гледаме едно и също летище, но от ъгъл с разлика около 45 градуса. 🙂 8 3
stanislavpp Публикувано: 2 април, 2022 Публикувано: 2 април, 2022 преди 7 часа, iMari каза: То не е смешно, извинявам се, реакцията беше първосигнална. Може би заради бурята в София. Сега грейна слънце и вече е спокойно,не искат ли да литнат пак? 🙂 Смениха екипажа и май ще излитаме обратно към София , сочните попържни на Ицо зарадваха музикалното ми ухо … 13 1 27
Argentique Публикувано: 2 април, 2022 Публикувано: 2 април, 2022 преди 15 минути , Pantelej Putnik каза: Явно в момента гледаме едно и също летище, но от ъгъл с разлика около 45 градуса. 🙂 То накрая в гората няма да срещнеш мечка, а @Pantelej Putnik. 🤣 Знам я твоята поляна, там ходят да храносмилат предимно. Аз съм с други задачи засега. 🙂 6
Pantelej Putnik Публикувано: 2 април, 2022 Публикувано: 2 април, 2022 преди 1 минута , Argentique каза: То накрая в гората няма да срещнеш мечка, а @Pantelej Putnik. 🤣 Знам я твоята поляна, там ходят да храносмилат предимно. Аз съм с други задачи засега. 🙂 Ех как ме разкри ☺ 7 2 2
Популярно мнение silvia_b Публикувано: 2 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 2 април, 2022 Позитано, дъжд докато крачим и слънце докато ядем и сме в колата, няма справедливост 52
Популярно мнение wiliko Публикувано: 2 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 2 април, 2022 Я да ви поразхладя с един снежен Neuschwanstein...вее сняг и -5°С За първи път виждам снежинки в толкова крадиви форми...като нарисувани...и се заиграх с тях вместо да гледам, каквото се вижда от замъка... Във Фюсен определено е още зима... 51 13
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 2 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 2 април, 2022 Сарагоса от вчера 63 4
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 2 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 2 април, 2022 И Мадрид от днес. Напълни ми се душата от хора🙂 Имахме културна сбирка с @traveler в Прадо🙂 51 4
Популярно мнение bibi Публикувано: 2 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 2 април, 2022 Lago di Como: 62 3
Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: 3 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 3 април, 2022 Цветовете на Египет 61 8
MayaS Публикувано: 3 април, 2022 Публикувано: 3 април, 2022 преди 4 часа, Kalina Ivanova каза: Цветовете на Египет Къде летяхте с балони и хубаво ли беше? 2
Kalina Ivanova Публикувано: 3 април, 2022 Публикувано: 3 април, 2022 преди 41 минути , MayaS каза: Къде летяхте с балони и хубаво ли беше? Летях в Луксор, над Долината на царете, над градините покрай Нил. По изгрев. Уникални цветове и контрасти - пясъчната пустота на долината, зеления живот на градините по реката. Невероятно преживяване 26 2
Популярно мнение dunaika Публикувано: 3 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 3 април, 2022 Вчера в Малага, като за довиждане… 51 4
MayaS Публикувано: 3 април, 2022 Публикувано: 3 април, 2022 преди 2 часа, Kalina Ivanova каза: Летях в Луксор, над Долината на царете, над градините покрай Нил. По изгрев. Уникални цветове и контрасти - пясъчната пустота на долината, зеления живот на градините по реката. Невероятно преживяване Ще знам като планирам. Много благодаря. 2
Otnesen Публикувано: 3 април, 2022 Публикувано: 3 април, 2022 Милано....заради почивния ден имаше много хора. Кипи живот. За някой заведения искаха да се покаже зелен сертификат. Има и такъв паметник. Страхотни пици.... Препоръчвам с две ръце. 41 1
Популярно мнение Alexander Публикувано: 3 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 3 април, 2022 В Терсейра. по пътя се засякохме случайно с @Двуцветко. Бяхме всеки на три седалки с полета на Раян от Англия. за сега само нощем превалява. Направихме и мини сбирка. 58 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега