bad kid Публикувано: 10 април, 2022 Сподели Публикувано: 10 април, 2022 Тая нощ и в София може де има снЕг 😃 1 Връзка към коментар
Популярно мнение tonica Публикувано: 10 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 април, 2022 Закриваме алпийския ски сезон: Wengen, Jungfrau, Eiger: 52 1 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: 10 април, 2022 Сподели Публикувано: 10 април, 2022 Поздрави и от мен от Палма де Майорка. По-точно -в Алкудия. Утре ще съм в столицата. 48 Връзка към коментар
Популярно мнение Salvuccio Публикувано: 10 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 април, 2022 поздрави от слънчев Истанбул 60 8 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 10 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 април, 2022 Fontainbleau 50 3 Връзка към коментар
Популярно мнение dechy Публикувано: 10 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 април, 2022 Отново във Венеция след 32 год. Изненада ме приятно. Каналите едва доловимо миришеха, гълъбите драстично са намалели, а Венеция си е все така уникална и магнетична. Насладихме се на макс на вапоретото. 55 1 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 10 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 април, 2022 Варшава 54 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 11 април, 2022 Сподели Публикувано: 11 април, 2022 Боженци. Служебно. 40 1 Връзка към коментар
Популярно мнение searus Публикувано: 11 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 април, 2022 След като @Lindt ме подготви психически за тоновете боклуци край пътя (и не само) в Сицилия, бях приятно изненадана да (не ги) видя, че в момента има (почти) навсякъде избуял треволяк с много, много цветя (по половин-един метър) и боклукът е заровен в жълто-лилаво, на места червено, море 😁 Снощи късно пристигнахме във втората си квартира и не можахме съвсем да видим къде сме, освен че сме в нищото 🤣 Днес вече не искам никакви Рагузи-магузи, Шиклита и не знам си какви вулкани... Аз съм тук и си пия кафенцето сред дюни, лястовички и гущерчета: Пълна идилия, хора няма, само един чичо през три къщи вдясно и една двойка някъде в ляво... И за разлика от западното крайбрежие, тук пясъкът е в пъти повече от довлечените от водата изненади (всъщност още не съм видяла пластмаса)... 52 5 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 11 април, 2022 Сподели Публикувано: 11 април, 2022 Къде е това, добре изглежда? Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 11 април, 2022 Сподели Публикувано: 11 април, 2022 преди 4 минути , bad kid каза: Къде е това, добре изглежда? 🤔 1 Връзка към коментар
searus Публикувано: 11 април, 2022 Сподели Публикувано: 11 април, 2022 Ами аз от захлас съм забравила да напиша 🤣 В покрайнините на Donnalucata. Вероятно в сезон няма да е съвсем прекрасно, но всъщност плажчето е оттатък дюните и лудницата едва ли ще е проблем... 5 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 11 април, 2022 Сподели Публикувано: 11 април, 2022 Преди 1 час, searus каза: След като @Lindt ме подготви психически за тоновете боклуци край пътя (и не само) в Сицилия, бях приятно изненадана да (не ги) видя, че в момента има (почти) навсякъде избуял треволяк с много, много цветя (по половин-един метър) и боклукът е заровен в жълто-лилаво, на места червено, море 😁 Снощи късно пристигнахме във втората си квартира и не можахме съвсем да видим къде сме, освен че сме в нищото 🤣 Днес вече не искам никакви Рагузи-магузи, Шиклита и не знам си какви вулкани... Аз съм тук и си пия кафенцето сред дюни, лястовички и гущерчета: Пълна идилия, хора няма, само един чичо през три къщи вдясно и една двойка някъде в ляво... И за разлика от западното крайбрежие, тук пясъкът е в пъти повече от довлечените от водата изненади (всъщност още не съм видяла пластмаса)... Къде са снимките на цветята? Напълно удовлетворена съм да съм отговорна за приятна изненада на място Аз иначе не помня какво съм написала, но боклукът в никакъв случай не е бил набеждаван за разномерно разпределена или плътна покривка 2 Връзка към коментар
searus Публикувано: 11 април, 2022 Сподели Публикувано: 11 април, 2022 преди 8 минути , Lindt каза: Къде са снимките на цветята? Напълно удовлетворена съм да съм отговорна за приятна изненада на място Аз иначе не помня какво съм написала, но боклукът в никакъв случай не е бил набеждаван за разномерно разпределена или плътна покривка Имам спомен, че се възмущаваше какво е по пътищата, а аз сама видях какво е по плажовете край Трапани и Марсала. По отбивките си личи, но иначе е само цветя, най-много са от тези жълтичките (цели поля) но има и много лилави бодили и макове, а другите видове никак не им разбирам, само ми прави впечатление, че преобладава лилавото (освен жълтото) във всякакви нюанси 🤣 От време на време попадаме на някой крайпътен склон в цикламено 😁 30 2 Връзка към коментар
Популярно мнение randi Публикувано: 11 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 април, 2022 Малко от Мавритания. Окото на Сахара(Richat Structure) Тук вече от Sultan beach в района на Нуакшот. Рядко беше така чисто, все имаше пясък в атмосферата. Общо взето всичко е в пясък. Често атомосферата е в това пясъчно състояние. 65 18 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 11 април, 2022 Сподели Публикувано: 11 април, 2022 преди 7 минути , randi каза: Малко от Мавритания. Окото на Сахара(Richat Structure) Тук вече от Sultan beach в района на Нуакшот. Рядко беше така чисто, все имаше пясък в атмосферата. Общо взето всичко е в пясък. Често атомосферата е в това пясъчно състояние. Прекрасни снимки! Не съм виждала досега такива шарени мидички. 6 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: 11 април, 2022 Сподели Публикувано: 11 април, 2022 Още от Палма де Майорка 43 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 12 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 април, 2022 Вчера на път за вкъщи минахме през Rheinfall, а преди това и през Пиза. Впечатляващ е водопада. 54 Връзка към коментар
Популярно мнение dechy Публикувано: 12 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 април, 2022 Малко снимки от цветния Бурано. Кулата на първата снимка е доста наклонена, заради блатистите почви, макар че на снимката не си личи. 55 Връзка към коментар
Madonna Публикувано: 12 април, 2022 Сподели Публикувано: 12 април, 2022 Благодаря за снимките от Бурано, тъкмо съм седнала да чета за Венеция. Дали си разписвал някъде програма? Преди 1 час, dechy каза: Малко снимки от цветния Бурано. Кулата на първата снимка е доста наклонена, заради блатистите почви, макар че на снимката не си личи. Връзка към коментар
dechy Публикувано: 12 април, 2022 Сподели Публикувано: 12 април, 2022 Не съм писала никъде програмата, която беше свободна в по-голямата си част. Но мога да помагам, може би в някоя друга тема. 1 Връзка към коментар
Madonna Публикувано: 12 април, 2022 Сподели Публикувано: 12 април, 2022 преди 3 минути , dechy каза: Не съм писала никъде програмата, която беше свободна в по-голямата си част. Но мога да помагам, може би в някоя друга тема. Благодаря ти, тъкмо отворих нова 🙂 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 12 април, 2022 Сподели Публикувано: 12 април, 2022 През уикенда ходих да бегам залудо на о-в Ибиса и ми подариха кенче с напитка, която така и не разбрах дали е стимулант или репелент за диария 🤔 ю ю https://www.strava.com/activities/6955580730 21 13 6 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 12 април, 2022 Сподели Публикувано: 12 април, 2022 На 11.04.2022 г. в 13:12, Marisha каза: Боженци. Служебно. Айде не на нас тия. Кой ходи служебно в Боженци! По каква работа ходи ми е много любопитно. В Боженци. Че и служебно. 🥸 9 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 12 април, 2022 Сподели Публикувано: 12 април, 2022 преди 32 минути , Zaro каза: Айде не на нас тия. Кой ходи служебно в Боженци! По каква работа ходи ми е много любопитно. В Боженци. Че и служебно. 🥸 Бяхме на служебна среща съвсем наблизо и отскочихме за половин час до там. Но не е невъзможно наистина да съм служебно там. Работя и в орган за контрол. И там имам какво да проверявам😀. 4 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега