ven62 Публикувано: 12 април, 2022 Сподели Публикувано: 12 април, 2022 преди 4 часа, домосед каза: През уикенда ходих да бегам залудо на о-в Ибиса и ми подариха кенче с напитка, която така и не разбрах дали е стимулант или репелент за диария 🤔 ю ю https://www.strava.com/activities/6955580730 Тъкмо се чудех къде си: А и напитката е на Кока-Кола. Е, има 2-3 Е-та. Малко сол и 7-8 пъти повече захар. Последният американски писък на модата при атлетите. --- Сега единствено за @Tonyco се притеснявам. Къде ли тича, ли тича... 2 8 Връзка към коментар
Популярно мнение searus Публикувано: 12 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 април, 2022 Нямаше как, трябваше да потърчим днес поне по Шикли, че срамота, само на 9 км от нас... По единия баир: ...и цветенца намерих (пак преобладаващо лилаво): По отсрещния баир: Докато катерехме стъпала и се лутахме по тесните улички една баба с два стърчащи зъба (един горе и един долу) взе да ни вика нещо, и докато разберем какво става, почна да мята бисквити за детето от прозореца, то горкото тъкмо пак беше "старвинг" и добре му дойде 🤣 Да не каже някой, че сме пропуснали Рагуза (вчера), и да видите какво значи тиксо: Но залезчетата от дюните са приятна отмора: 69 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 13 април, 2022 Сподели Публикувано: 13 април, 2022 преди 7 часа, searus каза: Да не каже някой, че сме пропуснали Рагуза (вчера), и да видите какво значи тиксо Пак са по-богати от България там. 1 Връзка към коментар
searus Публикувано: 13 април, 2022 Сподели Публикувано: 13 април, 2022 Днес започваме съвсем мързеливо, даже слънцето се чуди дали да пече и ми прави глухарчета, а прогнозите не са много оптимистични за следващите дни... Аз и на облачета ще се радвам, стига да не ми помрачават твърде много тюркоазеното моренце 🙂 9 Връзка към коментар
randi Публикувано: 13 април, 2022 Сподели Публикувано: 13 април, 2022 На 11.04.2022 г. в 23:49, Травеолани каза: Прекрасни снимки! Не съм виждала досега такива шарени мидички. Спокойно може да се прибереш с една торба миди. 3 Връзка към коментар
Популярно мнение iMari Публикувано: 13 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 април, 2022 Малта, Трите града и Валета. Не е истината, как тук човек може да умре от студ при официално обявена температура 17C. Вятъра беше режещ. Не знам дали достатъчно пъти съм споменала във форума, колко го мразя този остров. Вероятно и той мен , защото предишните дни е било спокойно, 23 C и с достатъчно слънце, за да успеят англичаните да придобият тен тип препържена пирожка. 58 8 Връзка към коментар
Популярно мнение blueriver Публикувано: 13 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 април, 2022 Малко от Неапол днес. 52 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 14 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 април, 2022 В Истанбул 71 15 Връзка към коментар
Madonna Публикувано: 14 април, 2022 Сподели Публикувано: 14 април, 2022 Това кое е? И цветята лалета ли са? 7 Връзка към коментар
TinkerBell Публикувано: 14 април, 2022 Сподели Публикувано: 14 април, 2022 Ботевград 33 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 14 април, 2022 Сподели Публикувано: 14 април, 2022 преди 13 часа, Nivear каза: Това кое е? И цветята лалета ли са? Зейрек джамия е това - бивш манастир. Цветятя не са лалета - мушкатото май беше. Съвсем малко лалета имаше в тази градинка. Не се виждат на тази снимка. 17 1 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Травеолани Публикувано: 15 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 април, 2022 Днешната ни разходка из Стенли Парк. Слънцето е измамно, беше зимно студено 🥶. 62 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 15 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 април, 2022 Толкова много места обиколих вчера в Истанбул, че съм истински затруднена какво да покажа. 69 1 20 Връзка към коментар
Популярно мнение muchachote Публикувано: 15 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 април, 2022 B Ragusa, Sicilia. Красива, но неочаквано студена. Бях планирал за един ден да отметна Рагуза, Модика и Шикли. Невъзможно! Само Рагуза отнема един цял ден за изкачване и спускане по баирите. 56 1 Връзка към коментар
Популярно мнение searus Публикувано: 15 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 април, 2022 преди 2 часа, muchachote каза: B Ragusa, Sicilia. Красива, но неочаквано студена. Бях планирал за един ден да отметна Рагуза, Модика и Шикли. Невъзможно! Само Рагуза отнема един цял ден за изкачване и спускане по баирите. Без малко да се засечем 😉 Днес избрахме вятърът да ни брули в Модика. И да, баирите си отнемат време, без крака останах 😁 Една местна леля ни се заоплаква подобаващо на италиански на средата на поредните стъпала, колко и е трудно вече нагоре... Не знам дали се чете преводът, беше на една табелка някъде по върховете, не само че е градът на църквите (29 според картата ни), но видяхме и две църкви буквално една зад друга! Даже котките си имат къщи с гледка, а една дори ни развежда из квартала (за първи път попадам на котка, която ни следваше по петите като куче и то не малко време) И накрая малко арт: 52 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 15 април, 2022 Сподели Публикувано: 15 април, 2022 преди 4 часа, muchachote каза: B Ragusa, Sicilia. Красива, но неочаквано студена. Всеки ден по Евроспорт дават колоездене Обиколка на Сицилия и днес я спечели родения в Рагуза,Дамяно Карузо. Оттам научих и за Турските стълби,ако някой не знае ето снимка. 31 1 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 16 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 април, 2022 Още в Истанбул - вчера една добра разходка до Черно море. 58 13 Връзка към коментар
Популярно мнение mu_ry Публикувано: 16 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 април, 2022 Добро утро от Флоренция! Пристигнахме вчера и обиколихме толкова много, че днес не си усещам краката 😂 Жегата е потресаваща, беше 30 градуса, направо изгоряхме 64 1 8 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 16 април, 2022 Сподели Публикувано: 16 април, 2022 @Mary, с обществен транспорт ли ходихте до Румели Фенери? Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 16 април, 2022 Сподели Публикувано: 16 април, 2022 Съботно в Скопие 37 Връзка към коментар
Популярно мнение Роца Публикувано: 16 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 април, 2022 Туристите са се завърнали в Париж. Днес покрай Сена е манифестация почти като в предпандемичните времена. А днешната ми разходка би допаднала повече на магеланките 😉 - бях в новооткритата Галерия Диор, която проследява историята на модната къща. Разкош! 53 2 7 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 16 април, 2022 Сподели Публикувано: 16 април, 2022 преди 7 минути , Роца каза: Туристите са се завърнали в Париж. Днес покрай Сена е манифестация почти като в предпандемичните времена. А днешната ми разходка би допаднала повече на магеланките 😉 - бях в новооткритата Галерия Диор, която проследява историята на модната къща. Разкош! Аз лично да благодаря за това пиршество на красотата! Изумително! А постоянно ли ще е експозето, дали ще може да му се насладим във времето и ние? 2 1 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 16 април, 2022 Сподели Публикувано: 16 април, 2022 Да, изложбата е постоянна, намира се в една от сградите, където са ателиетата на Диор. На няколко нива е и много интересна (аз пуснах само 5-6 снимки, да не досаждам, иначе имам сигурно поне 50 😂). Входът е 12 евро. 11 Връзка към коментар
Популярно мнение muchachote Публикувано: 16 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 април, 2022 Днес бях в Таормина. Времето беше на 180 градуса разлика от вчерашната полу- зима в Рагуза, истинско лято. Изпотих се 1000 пъти. И като вчера, пак ударих на камък. Не можах да включа Таормина и Ачиреале в един ден. Така е, в Италия и най- малкото градче има куп атракции, на които трябва да отделиш достатъчно време. 55 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега