Популярно мнение wiliko Публикувано: 25 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 април, 2022 Едно включване и от нашенско...родно морско на изгрев от брега на гр Бяла Добро утро 🥰 58 1 10
Популярно мнение Мирослав Василев Публикувано: 25 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 април, 2022 Привет от Черна гора (Котор, Пераст и Будва) 61
Популярно мнение Veli Публикувано: 25 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 април, 2022 Слънчева Барселона на 24.04 с великолепните си емблематични места! Морска гледка от пристанището ла Вел, вътрешността на Саграда Фамилия, Плаза Роял с фонтана с 3 -те музи! Великден е! 50
Популярно мнение Argentique Публикувано: 25 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 април, 2022 Генуа вчера 🙂 Старият град е голям лабиринт от тесни улички. Губиш се за нула време. Но ако попаднеш в бар без туристи за мач на местния отбор, за какво изгубване говорим?:) Към морето Пране има и тук. Улица "Гарибалди" - палацо до палацо Някои входове на жилищни сгради са със свободен достъп и изглеждат така... И гледката към по-скромен двор на същата улица Бергамо днес. Надявах се на спокойна разходка, италианците пък имали почивен ден и всички са в Бергамо. 🙂 Едните гледат парада. Другите чакат на фуникуляра. Не ми върви с него, все пеш се качвам. А трети чакат знаете къде. Но тук късметът проработи. 🙂 Че и бира дадоха. Харесвам този град. Пък и страната не е лоша. A dopo, Italia! 🙂 71
Популярно мнение ich Публикувано: 25 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 април, 2022 Великден в Патра (Patras) е няколко нива по-шумно от обикновено, но има и скрити местенца 😀 54
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 25 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 април, 2022 Отново съм в Индия за турне през следващите 2 седмици. А в момента се наслаждавам на огнен залез в Гоа. Поздрави на всички 🙂 57 17
cck Публикувано: 25 април, 2022 Публикувано: 25 април, 2022 На 15.04.2022 г. в 6:49, Mary каза: Толкова много места обиколих вчера в Истанбул, че съм истински затруднена какво да покажа. А това къде в Истанбул е? Аз по твоите стъпки в неделя се пробвах с Емирган парк (неуспешно, че паркирането се оказа мисия невъзможна). Но сварих за Великден до Св.Стефан да ида. 29
Mary Публикувано: 25 април, 2022 Публикувано: 25 април, 2022 преди 5 минути , cck каза: А това къде в Истанбул е? Понеже не се показва за коя снимка питаш, казвам за всички. Първите 6 са от Емиргян. Следващите 2 от Йълдъз парк, после една от Ъхлъмур и пак една от Йълдъз. После от бара на един хотел. Последната е от лодка. 5 1
cck Публикувано: 25 април, 2022 Публикувано: 25 април, 2022 преди 22 часа, bibi каза: И ние в Sharm el Sheikh: Я, може би сме съседи по хотели 🙂 — P.S. На @Mary стъпките се следват плътно! 32 1
Популярно мнение elenitta Публикувано: 25 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 април, 2022 Вчера в Кукенхоф. Уж отидохме в 8:30 да избегнем тълпите, а паркинга беше пълен. Както винаги наслада за окото и леко напрягащо заради тълпата. 57 2 12
MayaS Публикувано: 25 април, 2022 Публикувано: 25 април, 2022 Днес Клъвдий Бух в Бухара. На трона с придворните. 40 2 5
Популярно мнение desislavna Публикувано: 25 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 април, 2022 С оглед засиленото магеланско присъствие в Бухара, времето е слънчево и приятно, а красотите наоколо са впечатляващи. 59 1 13
Популярно мнение DaBo Публикувано: 25 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 април, 2022 Много познато за магеланци, но за нас ново - Корфу. Великден беше магическо преживяване, но снимките са на фотоапарата. Няколко от днешната разходка из главния град: Новото за нас не е само острова, но това, че сме с приятели в ол инклузив хотел, хаха. Не можем да се сетим кога последно сме били в такъв, но в Гърция със сигурност никога. Ама хич не е зле, то и за 5 дни какво има да му мислиш. 59 1
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 25 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 април, 2022 Ма остана ли нещо от Бухара да не са ви показали в тая инвазия? 😉 Нас такива надписи не ни спират 😉 58 1 9
muchachote Публикувано: 25 април, 2022 Публикувано: 25 април, 2022 преди 5 минути , neuromancer каза: "советский пломбир" звучи яко Освен че звучи, е и наистина много як 6 1
Alexander Публикувано: 25 април, 2022 Публикувано: 25 април, 2022 Абе всички, които сте в Бухара и околията, вас не ви ли е срам??? Завиждам неблагородно да знаете.. 5 1 2
MayaS Публикувано: 25 април, 2022 Публикувано: 25 април, 2022 преди 7 минути , Alexander каза: Абе всички, които сте в Бухара и околията, вас не ви ли е срам??? Завиждам неблагородно да знаете.. Ами хич не ни е срам. Направо си ви правим скомина. 3 1 10
Популярно мнение mary_shery Публикувано: 25 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 април, 2022 Поздрави от нощна Бухара! Ми хич не ни е срам! 53 1 1 7 1
Популярно мнение Diana Doncheva Публикувано: 25 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 април, 2022 За пореден път в Шарм Ел Шейх. 55
Argentique Публикувано: 25 април, 2022 Публикувано: 25 април, 2022 преди 2 часа, master_of_germs каза: Ма остана ли нещо от Бухара да не са ви показали в тая инвазия? 😉 Нас такива надписи не ни спират 😉 Не че Бухара е лоша на снимки, но рекламният кадър с оранжева рокля и синя волга е мой фаворит. Браво на модела и реализатора! 8 1
master_of_germs Публикувано: 25 април, 2022 Публикувано: 25 април, 2022 преди 10 минути , Argentique каза: Не че Бухара е лоша на снимки, но рекламният кадър с оранжева рокля и синя волга е мой фаворит. Браво на модела и реализатора! Преди малко направихме нощен такъв кадър със "Запорожец" цвят бордо металик, целият вътре яркочервен кожен салон. Което си е абсолютно попадение в държава, в която 90% от автомобилите са "Шевролет" местно производство. 😉 2 6
Популярно мнение Radnev Публикувано: 25 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 април, 2022 "Понякога стоя и си мисля, а понякога просто си стоя" - Мечо Пух. Севиля е град, в който просто можеш да си стоиш, но въпреки това аз си мисля. Аз ли съм толкова впечатлителен или хората просто подскачат по местата, на които ходят? Поразходят се насам - натам, поснимат малко, опитат някоя манджа и са готови да си ходят? Или просто се страхуват да споделят истинските си емоции?? Или пък се страхуват някой да не им се присмее за това, което харесват или не харесват??? Севиля е страхотен град и го препоръчвам с две ръце. Радвам се, че съм тук и въпреки всички свои колебания, реших да му отделя три дни и половина. Не, че ще ми бъдат достатъчни, но все пак. 50 1 10
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега