Argentique Публикувано: 25 април, 2022 Публикувано: 25 април, 2022 преди 10 минути , Radnev каза: "Понякога стоя и си мисля, а понякога просто си стоя" - Мечо Пух. Севиля е град, в който просто можеш да си стоиш, но въпреки това аз си мисля. Аз ли съм толкова впечатлителен или хората просто подскачат по местата, на които ходят? Поразходят се насам - натам, поснимат малко, опитат някоя манджа и са готови да си ходят? Или просто се страхуват да споделят истинските си емоции?? Или пък се страхуват някой да не им се присмее за това, което харесват или не харесват??? Севиля е страхотен град и го препоръчвам с две ръце. Радвам се, че съм тук и въпреки всички свои колебания, реших да му отделя три дни и половина. Не, че ще ми бъдат достатъчни, но все пак. Наскоро имаше няколко теми с въпроси за Севиля. Оказа се, че впечатлителните сме много. 🙂 Доста от тях се и връщат. И аз ще се. Четирите ни дни не стигнаха. Но хубавите вина се пият бавно, на малки глътчици. Който и да качва снимки от Севиля тук, да знае, че му завиждам. 🙂 7 2
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 25 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 25 април, 2022 Продължаваме из Франция: Fougères Angers Saumur Amboise Chaumont 63 13
Миланка Публикувано: 25 април, 2022 Публикувано: 25 април, 2022 преди 24 минути , Radnev каза: Аз ли съм толкова впечатлителен или хората просто подскачат по местата, на които ходят? Поразходят се насам - натам, поснимат малко, опитат някоя манджа и са готови да си ходят? Или просто се страхуват да споделят истинските си емоции?? Или пък се страхуват някой да не им се присмее за това, което харесват или не харесват??? @Radnevне го мисли толкова, колкото и каквито снимки да се качат, почти винаги ще ги харесам. Хората са с различни виждания и интереси. Ако съм била на някое по-слабо посещавано място, ще кача повече снимки, и обратно. Но всеки път със показаните снимки, се опитвам да споделя емоциите с които бих запомнила товамясто. Общуването с местното население, не бих могла да пресъздам в кадър, но за мен то е много важна част от пътуването. 11 3
Популярно мнение oli_mali Публикувано: 26 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 26 април, 2022 Венеция, всеки път различна 🙂 61
Популярно мнение bibi Публикувано: 26 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 26 април, 2022 Шнорхелинг около "домашния" риф в Шарм: 55 9
chandni Публикувано: 26 април, 2022 Публикувано: 26 април, 2022 преди 8 часа, Граф Вронски каза: Angers Saumur Amboise Chaumont Благодаря, графе! Върна ме в далечната вече 2014 г, когато правихме нашето пътуване из долината на Лоара! 4 1
ivan69 Публикувано: 26 април, 2022 Публикувано: 26 април, 2022 Вижте какво открих до апартхотела в Братислава,стана ми много мило. Още малко снимки за последно. 45
Pandurova Публикувано: 26 април, 2022 Публикувано: 26 април, 2022 На 16.04.2022 г. в 6:09, Mary каза: Още в Истанбул - вчера една добра разходка до Черно море. Ще се радвам да споделите На 16.04.2022 г. в 16:33, Роца каза: Туристите са се завърнали в Париж. Днес покрай Сена е манифестация почти като в предпандемичните времена. А днешната ми разходка би допаднала повече на магеланките 😉 - бях в новооткритата Галерия Диор, която проследява историята на модната къща. Разкош! Направо се размечтах! Много мерси 🙂 На 16.04.2022 г. в 6:09, Mary каза: Още в Истанбул - вчера една добра разходка до Черно море. Ще се радвам ако дадете някаква локация - особено на последния кадър 🙂 благодаря предварително! Преди 20 години пътувах често до Истанбул. Последно бях там през 2005. Време е да се завърна 🙂 1
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 26 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 26 април, 2022 В Кипър през април. Не знам дали защото наистина е някак диво и необуздано или защото 3 години бях забравила какво е да се носиш във въздуха..., но адски много ми хареса! С цялата негова неошлайфана красота - оставена сама на себе си. Какво разбрах - през април морето може да бъде ледено на единия ден и повече от топло на другия ден. Нямам представа каква беше тази магия и кой я направи, но беше истинска 🙂 Снимките са от Макронисос бийч - съвсем близо до Агия Напа 52 2
Pandurova Публикувано: 26 април, 2022 Публикувано: 26 април, 2022 На 18.04.2022 г. в 18:57, jorocontrola каза: Еслинген (до Щутгарт): едно от любимите ми места - лятото атмосферата е невероятна! 2
Pandurova Публикувано: 26 април, 2022 Публикувано: 26 април, 2022 На 23.04.2022 г. в 21:58, zon каза: Floralia Brussels, Groot-Bijgaarden Castle снимки: https://photos.app.goo.gl/xm7bgxfzogxy9biH8 Това традиционно ли е с карнавала или само в определен период? Има един подобен и в Германия - Швебиш Хал - по венециански стил, но е само един път в годината
MayaS Публикувано: 26 април, 2022 Публикувано: 26 април, 2022 Мини магеланска сБирка на по бирка в ресторант Чинар в Бухара. Ето я и бирта 34 15
jorocontrola Публикувано: 26 април, 2022 Публикувано: 26 април, 2022 Преди 1 час, Pandurova каза: едно от любимите ми места - лятото атмосферата е невероятна! Сутринта в София около 0 градуса, следобед в Германия 20+. Отделно доста по-раззеленено. Броя го за лято почти 🙂 Тук няма много фенове на немското, но е доста китно в градчетата и замъците нагоре по Рейн от Кьолн и цяла Югозападна Германия (сходно с Елзас, Нормандия и около Дордона у френско). 5
shnuky Публикувано: 26 април, 2022 Публикувано: 26 април, 2022 преди 4 часа, bibi каза: Шнорхелинг около "домашния" риф в Шарм: Бихте ли споделила кога е най-подходящото време за египетски курорт. Решено е вече да се изръшкат всички евтини дестинации за море-египетт, тунис и т.н.Въпреки , че не съм фен на арбския свят, след едно далечно пребиваване в египет. Сега след тази суша всичко ми изглежда привлекателно...🙂
Veli Публикувано: 26 април, 2022 Публикувано: 26 април, 2022 Аквариумът на Барселона! Снимките не са най- добрите, но е важна емоцията от видяното! Не зная как да я определя, защото все пак там виждаш риби, които са извън техния свободен морски свят! Въпреки това всеки който има време ще е забавно да го посети -и деца и за възрастни! 26
cck Публикувано: 26 април, 2022 Публикувано: 26 април, 2022 преди 6 часа, bibi каза: Шнорхелинг около "домашния" риф в Шарм Явно “инвазията” освен в Узбекистан е и в Египет. преди 16 часа, Marisha каза: Шарм ел Шейх. Също на рифа, но от лодка с прозрачно дъно: 29
Марин Публикувано: 26 април, 2022 Публикувано: 26 април, 2022 Често недооценявам какво си имаме в България..... 42
Граф Вронски Публикувано: 26 април, 2022 Публикувано: 26 април, 2022 преди 2 часа, Марин каза: Често недооценявам какво си имаме в България..... Кой е този водопад? 1
Марин Публикувано: 26 април, 2022 Публикувано: 26 април, 2022 Полска скакавица. Намира се на 2 часа път с кола от София посока Кюстиндил. Естествено трябва да се посети по това време на годината. Сега е най-пълноводен заради топенето на снегът. Лятото може и да пресъхва. 4 1
Популярно мнение oli_mali Публикувано: 26 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 26 април, 2022 Днес разходка до Падуа: И емблематичното кафе с мента в Caffe Pedrocchi 56
Популярно мнение MayaS Публикувано: 26 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 26 април, 2022 Вече сме в Самарканд. Успяхме за вечерното шоу. 56 6
MayaS Публикувано: 26 април, 2022 Публикувано: 26 април, 2022 А по рано днес в Хива сме като подвижна реклама на Узбекистан. 42 1 1 3
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 26 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 26 април, 2022 преди 2 часа, MayaS каза: А по рано днес в Хива сме като подвижна реклама на Узбекистан. Кога ни телепортира обратно в Хива? От мене... пак Бухара. Докато ви втръсне 😉 Къщата на Файзула Ходжаев (комуто се приписва още прозвишето "средноазиатският Ленин". Би било интередно да имаше малко повече история... революции, контрареволюции, заточения, екзекуции... Но основно е етнографски музей... И преди това - двореца Ситорай Мохи Хоса... пак нещо като етнографски музей, ама малко по-джиджан. Интересно беше да съпоставим, как са живяли един аристократ и един богат търговец по едно и също време. И по едно следоледче във влака 😉 Как ще ги стигнем узбекистанците?! И като обслужване, и като скорост... 52 2
Популярно мнение marycap Публикувано: 26 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 26 април, 2022 Още съм в Севиля😊 И @Radnev, и @Argentique, и @Миланка са прави- тук насита няма! Снимки от задължителната и волната програма: "... накъдееето ми вииидят очитеее..." 51 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега