bibi Публикувано: 28 април, 2022 Сподели Публикувано: 28 април, 2022 Nabq national park : 39 Връзка към коментар
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 28 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 април, 2022 Да се повъргаляме на лозето: 55 1 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 28 април, 2022 Сподели Публикувано: 28 април, 2022 На Летище Схипхол се предлагат интересни варианти за рентакар 🙂 16 11 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 28 април, 2022 Сподели Публикувано: 28 април, 2022 Дойде време да си го кажем направо.... Наздраве от Джайпур! 41 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 28 април, 2022 Сподели Публикувано: 28 април, 2022 Оженихме и младите: Някакви кифли все се бутат в кадър: 42 Връзка към коментар
Популярно мнение Pantelej Putnik Публикувано: 28 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 април, 2022 Хотелът като дестинация Shahpura House, Jaipur 55 7 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 28 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 април, 2022 На гости на крал Филип в Брюксел - Royal greenhouses of Laeken 57 1 6 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 28 април, 2022 Сподели Публикувано: 28 април, 2022 Встрани от утъпкания магелански път на коприната 🙂 Без достатъчно мрежа и интернет, за да качвам снимки във форума. В поредните "вдън гори тилилейски", след поредния брутален офроуд,но за сметка на това точно преди да пристигнем за нощувка в махалата Хаят в планината Нуратау, буквално пред нас положиха нов асфалт... и чакахме да се втвърди... 😉 Преди 14 години на това същото място е дошъл на лов тогавашният ни президент по време на посещение в Узбекистан. И от правителството обещали на хората нов път. И точно днес новият път е факт... Или поне последните три километра от него 😉 Трудно е да убедя местните, че не съм новият български президент или поне някой министър, затова и сме настанени в същия "президентски апартамент" 😉 П.П. Снимки ще има,когато имаме по-свястна връзка... А за показване ще имаме много... Защото Узбекистан далеч не е само красивите градове по пътя на коприната 🙂 29 1 9 Връзка към коментар
Популярно мнение Иван Попов Публикувано: 28 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 април, 2022 Имахме проект с три екипа във вторник на тема: "КЪЩАТА НА БЪДЕЩЕТО". Три проекта на къщи, които използват изключително възобновяеми източници на енергия (мнооого актуално, предвид текущите геополитически сътресения) 🙂 Ето и малко снимки. 38 18 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 28 април, 2022 Сподели Публикувано: 28 април, 2022 преди 34 минути , Иван Попов каза: Имахме проект с три екипа във вторник на тема: "КЪЩАТА НА БЪДЕЩЕТО". Три проекта на къщи, които използват изключително възобновяеми източници на енергия (мнооого актуално, предвид текущите геополитически сътресения) 🙂 Ето и малко снимки. Измислихте ли решение на проблема за случая, когато е едновременно облачно и не духа вятър 🙂 1 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 28 април, 2022 Сподели Публикувано: 28 април, 2022 преди 2 часа, Pantelej Putnik каза: Shahpura House, Jaipur Хотелът изглежда много добре! 2 1 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 28 април, 2022 Сподели Публикувано: 28 април, 2022 Още от Кипър - този път Ларнака, който честно казано освен църквата Св. Лазар не успя да ме спечели. Ходих да търся и фламинга, но... се оказа, че били само зимата 44 Връзка към коментар
Популярно мнение marycap Публикувано: 28 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 април, 2022 Сетенил де лас Бодегас. Не мога да намеря точното определение за това пуебло бланко- малко драматично, малко тихо, малко безлюдно откъм местните жители, много стръмно и много интересно... 55 1 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 28 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 април, 2022 Не съм вярвал, че ще го кажа, но след като обиколихме Кордоба за десети път, заключението ни е, че два дни са твърде много за този град. Дори прословутата Мескита не ни впечатли, колкото очаквахме😲. Всъщност от някогашната джамия в общи линии са останали само двойните бяло-червени арки: Има само една част истински запазила духа на мавританското наследство, но тя е недостъпна: От Кордоба: 50 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 29 април, 2022 Сподели Публикувано: 29 април, 2022 преди 10 часа, chandni каза: Хотелът изглежда много добре! Бизнес хотелите са комфортни, но са сякаш бездушни. Поради тази причина потърсих нещо по-типично и историческо. Все едно съм в музей. Уникално чувство! Преди няколко дни бях и на Chandni Chowk. И от там ще пусна снимки. 🙂 10 Връзка към коментар
Популярно мнение desislavna Публикувано: 29 април, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 април, 2022 Самарканд, който от детството си свързвам с някакъв приказен град и който моята баба е посетила, е зелен и красив, с поддържани паркове и с жени с истински черни вежди и много лъскави дрехи. А по телевизията рекламират Темпалгин на Софарма 😊 52 10 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 29 април, 2022 Сподели Публикувано: 29 април, 2022 преди 10 часа, Брани каза: Измислихте ли решение на проблема за случая, когато е едновременно облачно и не духа вятър 🙂 Мхмм умен въпрос 😊 Имаме батерии, които ще съхраняват електричество, докато времето отново не стане слънчево/духа вятър. 😊 Както и вечерта ще бъде в този режим с батериите. И нека да не забравяме, че в нашия район сме с много слънце. 😉 8 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 29 април, 2022 Сподели Публикувано: 29 април, 2022 преди 3 минути , Иван Попов каза: Имаме батерии, които ще съхраняват електричество, А екологичен метод за производството им измислихте ли...? 3 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 29 април, 2022 Сподели Публикувано: 29 април, 2022 преди 1 минута , chandni каза: А екологичен метод за производството им измислихте ли...? Имаме всичко необходимо, за да може къщите да са напълно автономни. Компостери, ветрогенератори, солари, дори ще имаме солари по гаражите /отстрани на гаража/, защото колите ще са хибридни. 😉 5 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 29 април, 2022 Сподели Публикувано: 29 април, 2022 преди 11 часа, Брани каза: Измислихте ли решение на проблема за случая, когато е едновременно облачно и не духа вятър 🙂 В подобни случаи винаги се сещам как в Копенхаген им свети централната коледна елха на площада - имаше едно колело и етусиасистите (такива в Дания не липсват) въртят педалите до захлас. 7 4 Връзка към коментар
cck Публикувано: 29 април, 2022 Сподели Публикувано: 29 април, 2022 Нощно СОХО, Шарм ел шеих: 45 3 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 29 април, 2022 Сподели Публикувано: 29 април, 2022 Old Delhi (преди 2-3 дни) Последните снимки са от Chandni Chowk. Сега вече съм съвсем сигурен, че ника на @chandni не е избран тук. 😃 Ако ме питате за ароматите, не ви трябва да знаете. 😤 37 10 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 29 април, 2022 Сподели Публикувано: 29 април, 2022 преди 21 минути , Pantelej Putnik каза: ... Ако ме питате за ароматите, не ви трябва да знаете. 😤 Ако питаш мен и тези снимки можеше да ни спестиш, особено след Тадж Махал и хотела. 1 1 11 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 29 април, 2022 Сподели Публикувано: 29 април, 2022 преди 10 минути , ven62 каза: Ако питаш мен и тези снимки можеше да ни спестиш, особено след Тадж Махал и хотела. Всичко това е Индия. Не може само каймака... 🙂 Ако човек иска да опознава света, то не може да бъде едностранчив и да гледа само от "своето" прозорче. Ако искаш да видиш Невероятната Индия, това е част от картината. 16 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 29 април, 2022 Сподели Публикувано: 29 април, 2022 преди 15 минути , Pantelej Putnik каза: Всичко това е Индия. Не може само каймака... 🙂 Ако човек иска да опознава света, то не може да бъде едностранчив и да гледа само от "своето" прозорче. Ако искаш да видиш Невероятната Индия, това е част от картината. Така е. Не съм ходил в Индия, но от Шри Ланка мога да си представя. Няма да забравя как мъжете масово се проветряваха. като им се запари ... това, което им се запарва под полите, дето ги загърлят - обръщаха се с гръб към улицата, развързваха полата и се вееха. --- Аз само имах предвид да спестиш на нашите изтънчени възприятие някои ... миризми. Да, част от снимките направо си посмърдват. 1 1 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега