Популярно мнение searus Публикувано: 30 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 30 април, 2022 И отново е време за азалии в Изабела плантейшън (ако някой наминава към Лондон, да не пропуска Ричмънд парк, сега е моментът), bluebells вече преминават: Още седмица-две и съвсем ще е покрито от цвят: Това, художник да бях, нямаше да мога да го размацам така: Кой ли живее тук? Даже и момченцата са впечатлени 😉 53 2 7
Популярно мнение Argentique Публикувано: 30 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 30 април, 2022 Днешната ми дестинация е сравнително стандартна, но за мен не е. Колкото и да е странно, не съм била в Гърция от години. 🙂 Тасос с първия ферибот в пет. И първи плаж за лятото. 🙂 Наздраве! 58 7
bibi Публикувано: 30 април, 2022 Публикувано: 30 април, 2022 Кайро- пълна лудница, но е една идея по-чисто отпреди 25 г 🤣: 47
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 30 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 30 април, 2022 Вече сме обратно в Самарканд, но искам да кача няколко снимки и от тази сутрин в планините Нуротау, когато все още нямахме обхват и интернет. Къзълкумски архари (Архар на Северцов) - ендемичен за Узбекистан подвид архар със защитен статут. Останали са по-малко от 2000 индивида в диво състояние и се срещат единствено в тези планини. 48 7
Zaro Публикувано: 30 април, 2022 Публикувано: 30 април, 2022 преди 12 минути , master_of_germs каза: Къзълкумски архари Такъв ли беше очистил агент Гоце? 3
Популярно мнение elenitta Публикувано: 30 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 30 април, 2022 Брюж, все по-пълен с туристи 58
master_of_germs Публикувано: 30 април, 2022 Публикувано: 30 април, 2022 преди 23 минути , Zaro каза: Такъв ли беше очистил агент Гоце? Нито ти, нито аз сме били там, за да кажем кой, с какво и по какво е стрелял... Убит архар е имало намерен в планините, приблизително по същото време. Тези планини обаче се простират на стотици километри от изток на запад. Аз все пак бих предпочел да повярвам на човека от охраната на близкия резерват, който е придружавал ловците и твърди, че убитият архар е открит на километри от мястото на лова, отколкото на BBC, които пишеха, че по света имало останали само 6 къзълкумски архара и един от тях бил отстрелян. Особено когато този човек от дете е научен, че да опазва архарите е въпрос на семейна чест. Разбира се, нищо не приемам за чиста монета. И журналистите биха търсили сензацията, и местните биха се старали да поддържат реномето си неопетнено. Ама пък същият човек спомена, че българските ловци донесли шунка от зебра... 😕 Като дете съм обикалял по горите с твърде много и ловци, и бракониери, та да възненавидя ловните сафарита и в червата си... 😕 П.П. Съжалявам за оф-топика (очаквам @ven62 да ме порицае 😄 ) Ако на някого му е интересно да прочете повече за нашите домакини: https://adventure.com/uzbekistan-conservation/ 4 2
Дани Магелани Публикувано: 30 април, 2022 Публикувано: 30 април, 2022 преди 6 часа, Jenbel каза: Остава загадка дестинацията 😀, къде е тоя хотел? Фуертевентура, до град Коралехо. Преди това писах в темата за ограниченията, а тук съм пропуснала. 7
bibi Публикувано: 30 април, 2022 Публикувано: 30 април, 2022 И малко нощно Кайро ( причинихме си да пресичаме натоварена улица 🤪) 37
Популярно мнение Яничка Публикувано: 30 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 30 април, 2022 Вече в Италия. Вчера вечерта на летището в София, докато си чакахме полета, срещнахме един познат (обожавам социализацията по гейтовете), чийто полет първо обяви закъснение, после неговите посрещачи в чужбинско се обадиха да не идва, че ги била докопала коронката и накрая му анулираха полета. Нашият за щастие излетя и днес се радваме на езерото Албано в кратера на вулкан. Благодарности на @master_of_germs за препоръката: Водопадите Cascata delle Marmore - доста впечатляващ, въпреки че е man made: Асизи: Награда за мен, че драпах цял ден, без да кажа "мрън" 🙂 61 10
Популярно мнение marycap Публикувано: 30 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 30 април, 2022 В Михас, където насред насладата от живописните гледки и съзерцания на морето отвисоко, wizzair ме стресираха с отмяна на полета. След една бира с тапас се успокоих, но преди два часа разбрах, че в събота вечер хубав и с нормална цена хотел, в Малага, в центъра, е невъзможно да се намери. По спомен от ровенето през зимата, отидох направо в един харесан хотел и за мой късмет, имаше единична стая. Снимки от Михас пуебло: 60 3
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 30 април, 2022 Популярно мнение Публикувано: 30 април, 2022 Емилия -Романя от мин. седмица Чезена Сан Марино Сан Лео Верукио Римини 55 3
cck Публикувано: 1 май, 2022 Публикувано: 1 май, 2022 Истанбул (азиатската част) от високо: и аквариум, където възникна въпроса “как се вкарва 5 метров крокодил в мол?” 🙂 40
Pandurova Публикувано: 1 май, 2022 Публикувано: 1 май, 2022 Поздрав отново от остров Кипър. Положението стана като във филма - "Моята малка кипърска сватба" Не, не - не съм аз булката 🙂 но тази цереония много ми хареса и ми се върти идеята да я повторя някой ден. Иначе се присетих, че моята сватба бе лишена от всякаква помпозност - бе в една малко Мюнхенско кметство и в силно интернационална компания - гости от Камбоджа, Бразилия, Унгария, Италия, Гърция, Турция... 38 2
chandni Публикувано: 1 май, 2022 Публикувано: 1 май, 2022 На 30.04.2022 г. в 0:59, Lindt каза: Вен, щом ти малеят животинките в темите, май много ти липсваме 😉 Да не си взимате нов домашен любимец за другарче на котЬИтУ...? 3 10
chandni Публикувано: 1 май, 2022 Публикувано: 1 май, 2022 На 29.04.2022 г. в 14:37, Pantelej Putnik каза: Ако ме питате за ароматите, не ви трябва да знаете. 😤 Мисля си, че трябва сериозна доза смелост, за да видиш Индия. Освен от мръсотията съм притеснена и за изхранването си там. Което занижава вероятността да се замъкнем в онази посока. 6 1
Pantelej Putnik Публикувано: 1 май, 2022 Публикувано: 1 май, 2022 преди 17 минути , chandni каза: Мисля си, че трябва сериозна доза смелост, за да видиш Индия. Освен от мръсотията съм притеснена и за изхранването си там. Което занижава вероятността да се замъкнем в онази посока. Не се притеснявай за това, @chandni. Виж в темата ми за Индия и очаквай след това обобщена информация в един пътепис. И аз едва успях да навия мадам, може би защото и аз самият имах своите опасения. Сега обаче и двамата сме щастливи, че се навихме да дойдем. Специално за теб ще кажа, че се яде в добри ресторанти за чужденци, където хигиената е добра, та да не се растройш... 😄 В Тайланд за 21 дни ядохме все на улицата, на пазарите, но тук ми е гнусно и няма да ям на улицата. За "европейския" ми стомах вероятно ще е пагубно... 14
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 1 май, 2022 Популярно мнение Публикувано: 1 май, 2022 Поздрави от Sandwich Harbour, Намибия, където високите дюни на Намиб се срещат с Атлантика. Трето идване и продължава да ми харесва. 57 9
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 1 май, 2022 Популярно мнение Публикувано: 1 май, 2022 Сутринта ни отпадна разходката с балон....но като оптимист бих казал, че ни се осъществи 1/3 от изживяването. Вземане от хотела,път до мястото за излитане, видяхме и пикапите с кошове те и дотам. През деня разходка около Гьореме - музей на открито Зелве, музей на открито в Гьореме и между тях обяд в Аванос. 54
Популярно мнение Argentique Публикувано: 1 май, 2022 Популярно мнение Публикувано: 1 май, 2022 В днешния Ден на труда се потрудихме да обиколим почти целия Тасос. Аз доволна. Наздраве и повече такива "трудове" всекиму! 🙂 48 5
Pantelej Putnik Публикувано: 1 май, 2022 Публикувано: 1 май, 2022 преди 12 минути , Argentique каза: В днешния Ден на труда се потрудихме да обиколим почти целия Тасос. Аз доволна. Наздраве и повече такива "трудове" всекиму! 🙂 Ех, Алики.... 🙂 3
Argentique Публикувано: 1 май, 2022 Публикувано: 1 май, 2022 преди 5 минути , Pantelej Putnik каза: Ех, Алики.... 🙂 Ако ще се връщам някога, ще е заради там. 🙂 4
desislavna Публикувано: 1 май, 2022 Публикувано: 1 май, 2022 На 30.04.2022 г. в 17:44, nino каза: Кяк стигнахте до там , с полет от Истанбул ли ? С полет от Истанбул до Ташкент и връщане от Самарканд отново до Истанбул. 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега