Pantelej Putnik Публикувано: 1 май, 2022 Сподели Публикувано: 1 май, 2022 преди 1 час, Argentique каза: Ако ще се връщам някога, ще е заради там. 🙂 Време е да се съгласиш с факта, че Гърция си е Гърция, но ти - Турция, та Турция. 😄 Аз обаче няма да те притискам да го признаеш и ще те оставя да "се опъваш като магаре" колкото поискаш 😉 Ти ще се сетиш какво имам предвид 🙂 4 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 1 май, 2022 Сподели Публикувано: 1 май, 2022 преди 2 часа, FlyTraveler каза: Поздрави от Sandwich Harbour, Намибия, където високите дюни на Намиб се срещат с Атлантика. Трето идване и продължава да ми харесва. Фотоси от Sandwich Harbour гледах в захлас, подготвяйки програмата за Намибия и надъхвайки се какви красоти ни очакват. На живо пейзажите оставят без думи. Между другото, @FlyTraveler, ти беше причината да посетя Намибия. Толкова ми се наби в мозъка една твоя реплика: “Намибия е мечта за всеки фотограф", че реших да видя с очите си. Не съм фотограф, но ми харесва да колекционирам красиви гледки. А Намибия много щедро предлага такива. Благодаря, че ме върна отново на онова магнетично място - срещата на пустинята и океана. 6 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 1 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 май, 2022 Днес ни е Тосканско: Където главната цел да се топнем в топлите води на Bagni San Filippo беше изпълнена: Civita di Bagnoregio, отново по препоръка на @master_of_germs: Парк Sacro Bosco и неговите чудовища много ми допадна: 59 2 21 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 1 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 май, 2022 Днешната разходка беше до Гитхорн. Разкошно време за разходка, успяхме да видим и последните полета с лалета преди да са ги изорали. 60 13 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 1 май, 2022 Сподели Публикувано: 1 май, 2022 преди 50 минути , Pantelej Putnik каза: Време е да се съгласиш с факта, че Гърция си е Гърция, но ти - Турция, та Турция. 😄 Аз обаче няма да те притискам да го признаеш и ще те оставя да "се опъваш като магаре" колкото поискаш 😉 Ти ще се сетиш какво имам предвид 🙂 Дали следващото ми пътуване да не е до Турция? 😄 Като нищо. Нещата са несравними пък и не е нужно. Всяка държава е чудесна по своему, а аз продължавам да си подреждам пъзела на моя Път. 🙂 6 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 1 май, 2022 Сподели Публикувано: 1 май, 2022 преди 4 минути , Argentique каза: Дали следващото ми пътуване да не е до Турция? 😄 Като нищо. Нещата са несравними пък и не е нужно. Всяка държава е чудесна по своему, а аз продължавам да си подреждам пъзела на моя Път. 🙂 😛 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 1 май, 2022 Сподели Публикувано: 1 май, 2022 Ден за нищоправене в Малага. След манифестацията, когато пуснаха транспорта, с автобус 34 отидох до последната спирка и на връщане слязох като се показа морето. И лека-полека, с прекъсване за хапване и пийване, стигнах до центъра. 48 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 1 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 май, 2022 За разлика от Кордоба, Гранада се оказа град пълен с много настроение, емоции и атмосфера. Преди да разгледаме знаменитата Алхамбра се мотахме из стария арабски квартал Албайсин и малко по-малко стигнахме някакво странно пуебло: Оказа се, че малко по-нагоре се намирало Cuevas del Sacramonte - родното място на фламенкото😲😲😲. То се зародило именно в пещерните дупки край Гранада, които местните цигани (гитани) разширили и направили свой дом. След като разгледахме този своеобразен "дворец" на фламенкото пред нас се появи огромна табела, според която гитаните не били създатели на фламенкото и това било мит😁😁😁. Зачудихме се защо дадохме по 5 евро на калпак и смело продължихме по хълма нагоре, за да установим, че някои от дупките са все още обитаеми. Тук за втори път се зачудихме защо долу бяхме дали по 5 евро, след като тук всичко бе напълно автентик, ама карай да върви😁 От високото бяхме възнаградени с гледки към Гранада и Алхамбра: 62 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Цвете Публикувано: 1 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 май, 2022 След като се добрахме по чудо до Исландия, днес на запад из онзи полуостров с @izida, @Ивайла и @MVryashkova. Прекрасно слънчево време. 56 1 14 Връзка към коментар
Популярно мнение Tonyco Публикувано: 2 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 май, 2022 Ние вътрим педалите из Босна. Каньоните на реките Дрина и Лим. 360° панорама от двата каньона, там където се влива Лим в Дрина. https://www.google.com/maps/@43.7362616,19.2112604,3a,75y,20h,90t/data=!3m4!1e1!3m2!1sAF1QipMklTiutv35boqqnDgfYgobNzFaZXlMQTag09K0!2e10 48 30 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 2 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 май, 2022 Предполагаше се в този момент да гледам футболен мач в Ташкент, че и без това хотелът ни е практически залепен за стадиона... даже съм се облякъл в цветовете на шампионите "Пахтакор" - жълто и синьо... Обаче от два часа гледам как дечица пускат хвърчила на един много отдалечен площад. И не мога да се сетя за по-щастлив край на пътуването ни 🙂 Еид мубарак! 53 8 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 2 май, 2022 Сподели Публикувано: 2 май, 2022 преди 18 часа, Яничка каза: Днес ни е Тосканско: Където главната цел да се топнем в топлите води на Bagni San Filippo беше изпълнена: Civita di Bagnoregio, отново по препоръка на @master_of_germs: Парк Sacro Bosco и неговите чудовища много ми допадна: фантастично! Сега вече знам, че бих искала да посетя точно пролетта, макар че вероятно и есента ще е невероятна красота 2 1 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 2 май, 2022 Сподели Публикувано: 2 май, 2022 преди 4 минути , Pandurova каза: фантастично! Сега вече знам, че бих искала да посетя точно пролетта, макар че вероятно и есента ще е невероятна красота Сега е моментът. Бяхме есента и това зеленото е ожънато и/или изорано и определено не е така ефектно: https://photos.app.goo.gl/5HLJRbTkWUfRkayp7 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 2 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 май, 2022 Харесах този остров, защото е див и запазен и се надявам да го опазят такъв. Кипър и blue Grotte. Аз лично открих и скалата делфин - да видим дали вие я отличавате Ако имах време бих останала поне няколко дни в този район. Обиколихме го пеша - добре, че не беше от онези парещи дни. Моя милост, типично като женски представител си бе избрала реквизит, който смятах, че ще пасне перфектно на мястото, но не съобразих как ще се нося с него по камънаците 😃 е, оцелях - и той, и аз. А до църквичката попаднахме и на истински джентълмен, който като видя интереса, с който сина ми разглежда автомобила го покани да се качи за снимки! Пак някъде там се срещнах и с един градски от Пловдив, който каза, че живеев Кипър вече 5 години, а преди това е бил в Англия. Каза, че това е неговото място и никога не би си помисли да се отправи някъде другаде. Мисля, че го разбирам! 42 8 Връзка към коментар
cck Публикувано: 2 май, 2022 Сподели Публикувано: 2 май, 2022 Този път успях с посещението на военния авио музей на летище Ататюрк: и големия аквариум Истанбул: с тропическа гора вътре: 42 3 Връзка към коментар
Elly_A Публикувано: 2 май, 2022 Сподели Публикувано: 2 май, 2022 Една нощна Барселона. 43 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 2 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 май, 2022 От днес - Ржана планина и вр. Козница 🙂 48 1 3 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 2 май, 2022 Сподели Публикувано: 2 май, 2022 Лондонско настроение… 46 1 Връзка към коментар
Svetulche Публикувано: 2 май, 2022 Сподели Публикувано: 2 май, 2022 Над Искрец - Брезе, Столо и водопад Добравишка Златна Скакля 42 3 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 2 май, 2022 Сподели Публикувано: 2 май, 2022 На 1.05.2022 г. в 20:20, Argentique каза: обиколим почти целия Тасос Бяхте ли на манастира. 😊 преди 23 часа, Яничка каза: Днес ни е Тосканско: Можеш ли да ми споделиш къде точно на картата се намира втората снимка. Благодаря предварително! Не за друго, а защото все я виждам на календари и т.н., а не знам къде е точно в Тоскана. 😊 Връзка към коментар
Популярно мнение marycap Публикувано: 2 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 май, 2022 " Синьо лято" в Нерха!🤩 50 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Иван Попов Публикувано: 2 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 май, 2022 И сега и аз нещо да споделя по темата 😉 Прибрахме се и ние от Ниш. Бяхме в град Алексинац, а отседнахме в хотел Моравица, Сокобања. Много ни хареса и бяхме много доволни. 😊 Ето и малко снимки. Jazz Museum Nis 48 1 2 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 2 май, 2022 Сподели Публикувано: 2 май, 2022 Преди 1 час, Иван Попов каза: Бяхте ли на манастира. 😊 Неее, „обиколка“ по моите буквални представи е преминаване по целия периметър на острова. Пък и предния ден успях да изгоря на +21 и единствено имах желание за бавно возене и слизане до няколко плажа за оглед за евентуални бъдещи посещения. Добре, че не съм шофьор, та си изписах лечение с изстудени слабоалкохолни напитки още от обяд. 🙂 Днес имаше интересно пречупване на светлината над острова. На континента (Керамоти, Фанари) отново се убедих, че няма какво да диря в тази част на света. И единствено грешката на навигацията, която по незнайни причини ни прекара през турската махала на Комотини в разгара на байряма, доста разведри обстановката. 😄 20 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега