muchachote Публикувано: 8 май, 2022 Сподели Публикувано: 8 май, 2022 преди 2 часа, Цвете каза: Как стигна до там, моля? От Бергамо също има редовни полети. 4 Връзка към коментар
Популярно мнение stotan Публикувано: 8 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 май, 2022 В околностите на Бодрум. Гледка към Мармарис. Пещера Нимара, Адакьой. Адакьой. Кьочегиз (Не твърдя, че турските имена се произнасят така). 50 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 8 май, 2022 Сподели Публикувано: 8 май, 2022 Тъкмо се научих успешно да се защитавам от Маратона в София и ... той ме изненада в Одрин. За малко да обърка плановете ми. 29 1 5 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 8 май, 2022 Сподели Публикувано: 8 май, 2022 преди 17 минути , ven62 каза: Тъкмо се научих успешно да се защитавам от Маратона в София и ... той ме изненада в Одрин. За малко да обърка плановете ми. Недей, че тази напаст чак в Монреал ме е достигала. Че там и е с екстри -главна репетиция в една неделя и на следващата- същинския транспортен ужас. Добре, че сте успели с програмата, че това си е лош късмет :))) 2 2 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 8 май, 2022 Сподели Публикувано: 8 май, 2022 Ашафенбург 44 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 8 май, 2022 Сподели Публикувано: 8 май, 2022 Аз пък три пъти попадам на Истанбулски маратон в действие, но това е защото често ходя там в началото на ноември. Даже съм обмисляла дали да не се запиша, защото това е единственият законен начин да мина пеша по първия босфорски мост и после кой откъде е. 😄 Но бягането не е моето времепрекарване, 🙂 В края на първото ковидно лято бързахме за ранен полет за азиатското летище, те пък тогава направили половинка маратон (явно в наша чест), за който вече изревах, че се наложи да сме съпричастни чрез тичане с големи куфари по обиколни маршрути... 🙂 1 7 Връзка към коментар
Популярно мнение dunaika Публикувано: 8 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 май, 2022 Навъсена Кападокия и неосъществен полет с балон… Но пък храната беше чудна! ☺️ 52 Връзка към коментар
aleks_s Публикувано: 8 май, 2022 Сподели Публикувано: 8 май, 2022 Неделена разходка в Santarcangelo di Romagna 48 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 8 май, 2022 Сподели Публикувано: 8 май, 2022 преди 2 часа, ven62 каза: Тъкмо се научих успешно да се защитавам от Маратона в София и ... той ме изненада в Одрин. За малко да обърка плановете ми. А на мен почти ми ги обърка този в Истанбул преди 20-тина дена. 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 8 май, 2022 Сподели Публикувано: 8 май, 2022 преди 7 минути , MayaS каза: А на мен почти ми ги обърка този в Истанбул преди 20-тина дена. То при вас не беше маратон, а финалният етап от колоездачната обиколка на Турция с критериум по истанбулските улици. Хем тогава неутрализираха етапа само час след началото му, заради опасното време... Иначе и следобеда щеше да е блокирано 😉 И, за да не спамя темата, точно както и голяма част от съфорумците тая вечер скитах из центъра на София 🙂 46 3 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 9 май, 2022 Сподели Публикувано: 9 май, 2022 преди 9 часа, aleks_s каза: Неделена разходка в Santarcangelo di Romagna Лятото бяхме там - невероятно градче - стария град е като да попаднеш в друг век 4 Връзка към коментар
Популярно мнение stotan Публикувано: 9 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 май, 2022 Далян Гробниците в Каунос Фетие 50 1 10 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 9 май, 2022 Сподели Публикувано: 9 май, 2022 @stotan, чакам снимки от телеферика на Бабадаг. 🙂 Ееех, my precious район. 3 1 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 9 май, 2022 Сподели Публикувано: 9 май, 2022 преди 2 минути , Argentique каза: @stotan, чакам снимки от телеферика на Бабадаг. 🙂 Ееех, my precious район. За утре е предвиден, но да видим до коя станция качват, че в страницата им пише, че работи само до 1200 м, а не знаем как е с кола по черния път. 2 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 9 май, 2022 Сподели Публикувано: 9 май, 2022 преди 5 минути , stotan каза: За утре е предвиден, но да видим до коя станция качват, че в страницата им пише, че работи само до 1200 м, а не знаем как е с кола по черния път. Това е черният път: Дано имате късмет, то и миналата година това пишеше, но качваха до 1800 м. Някой ден ще си допиша темата за областта, имам още малко материал. 29 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 9 май, 2022 Сподели Публикувано: 9 май, 2022 Дано имаме късмет. 👍 😀 Утре ще докладвам. То и днес бяха едни приключения заради първите 3 снимки- след няколко километра черен път с чакъл излязохме пред частен имот и тихо се промъкнахме до терасата. 😇 3 Връзка към коментар
Популярно мнение iMari Публикувано: 10 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 май, 2022 Берат. А тук каква красота е.... 58 6 Връзка към коментар
Популярно мнение stotan Публикувано: 10 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 май, 2022 Лифтът при Бабадаг- пускат туристи само до първата станция, защото твърдят, че нагоре има сняг ?!?, но пускат парапланеристи. Освен това стоят служителки, говорещи само турски, и дебнат да не би случайно някой да се отдалечи от ресторанта и да направи снимки без кабели и пилони . Иначе гледката е прекрасна. Същата гледка, като по- горе, но от Ликийския път. Долината на пеперудите. На юг по пътя към Каш. 59 2 2 Връзка към коментар
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 10 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 май, 2022 Местата от последните няколко дни. Мъртвата долина, Сосусвлей, Намибия: Границата на пустинята Намиб: Гнездо на социални тъкачи, южната част на Калахари, Намибия: Зелена Калахари, изглед от стаята. Междуграничен парк Кхалакхади, Ю. Африка: Изглед от стаята в Upington, Ю. Африка: Утре летим за Кейп Таун. 62 1 6 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 10 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 май, 2022 Tomar :)) 45 1 5 Връзка към коментар
Марин Публикувано: 11 май, 2022 Сподели Публикувано: 11 май, 2022 преди 14 часа, FlyTraveler каза: Местата от последните няколко дни. Мъртвата долина, Сосусвлей, Намибия: Границата на пустинята Намиб: Гнездо на социални тъкачи, южната част на Калахари, Намибия: Зелена Калахари, изглед от стаята. Междуграничен парк Кхалакхади, Ю. Африка: Изглед от стаята в Upington, Ю. Африка: Утре летим за Кейп Таун. Ех таз Намибия бе..... много ми е легнала на сърцето. 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 11 май, 2022 Сподели Публикувано: 11 май, 2022 на път за мини Магеланска среща , малката Чесничка 401 се държа повече от достойно в мъглата и вятъра: 27 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 11 май, 2022 Сподели Публикувано: 11 май, 2022 След 11 дни в Намиб и Калахари, нещо съвсем различно за край на това пътешествие. 12-те Апостола, Camps Bay, Кейп Таун, Ю. Африка: Плажът на Клифтън на фона на лъвската глава, Кейп Таун: 45 1 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 11 май, 2022 Сподели Публикувано: 11 май, 2022 Каш Планината Химера Турския Олимп И тук бяха затворили терасата с обяснение, че имало опасност от гръмотевици, но като ги попитахме защо в Турция не пускат туристи на терасите при лифтовете, провериха уж дали има още опасност и отвориха терасата. Един смелчага веднага се възползва. 42 3 Връзка към коментар
zon Публикувано: 11 май, 2022 Сподели Публикувано: 11 май, 2022 Leiria & Alcobaca 41 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега