bibi Публикувано: 14 май, 2022 Сподели Публикувано: 14 май, 2022 Крива паланка, Воденицата: 40 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Брани Публикувано: 14 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 май, 2022 Бърза римска разходка преди следващия полет 62 1 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 14 май, 2022 Сподели Публикувано: 14 май, 2022 Гробницата на Шамс от Тебриз в Коня Ince минаре Джамията Aziziye Снимката е малко размазана, защото е снимана тайно по време на "служба" (не знам как се казва това, което се прави в джамия 😀) Гробницата на Джалаладдин Руми Тропическата градина с пеперуди в Коня 43 6 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 14 май, 2022 Сподели Публикувано: 14 май, 2022 преди 30 минути , stotan каза: Снимката е малко размазана, защото е снимана тайно по време на "служба" (не знам как се казва това, което се прави в джамия 😀 Казва се намаз😀 4 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 14 май, 2022 Сподели Публикувано: 14 май, 2022 преди 3 минути , muchachote каза: Казва се намаз😀 Като го каза, се сетих и аз със закъснение, че е така. Мерси. Ама не ми се ровеше в интернет. Сега свалям от GSM снимки от церемонията сема, която посетихме тази вечер. Връзка към коментар
Популярно мнение Йосиф Милчов Публикувано: 14 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 май, 2022 За първи път Копенхаген днес. Изключително красив град за нас, за съжаление само за 24 часа. 58 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 14 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 май, 2022 Принцови острови - Буюкада. Дори тук са тълпи. За трети път съм на острова, но за първи път го виждам без файтони, само електрички. Остров Кинилиада Къщите на Буюкада са чудни Рахатът - на преден план и лудницата- на заден. Една огромна дървена съборетина в гората горе на острова - гръцкото сиропиталище Качвахме се и до Свети Георги - голям баир, жега, сянка няма. То само на острова 15 км врътнахме, а времето не предразполагаше. Но като додрапаш, те чакат маси на сянка с ледени напитки. Азиатски квартал. И другите острови Принцът на бял зъбат кон И обратно в цивилизацията. 54 3 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 14 май, 2022 Сподели Публикувано: 14 май, 2022 преди 17 минути , Argentique каза: Принцови острови - Буюкада. Дори тук са тълпи. За трети път съм на острова, но за първи път го виждам без файтони, само електрички. Остров Кинилиада Къщите на Буюкада са чудни Рахатът - на преден план и лудницата- на заден. Една огромна дървена съборетина в гората горе на острова - гръцкото сиропиталище Качвахме се и до Свети Георги - голям баир, жега, сянка няма. То само на острова 15 км врътнахме, а времето не предразполагаше. Но като додрапаш, те чакат маси на сянка с ледени напитки. Азиатски квартал. И другите острови Принцът на бял зъбат кон И обратно в цивилизацията. Върнах се точно преди 21 години отново - и е същото, и е различно! 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 14 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 май, 2022 Кохем - една от емблемите на Мозел 52 2 Връзка към коментар
Популярно мнение stotan Публикувано: 15 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 май, 2022 Церемонията сема в Коня. 51 2 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 15 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 май, 2022 Zion National Park 60 2 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 15 май, 2022 Сподели Публикувано: 15 май, 2022 преди 27 минути , stanislavpp каза: Zion National Park Много хубав район с хубава компания 🤗 Прави ми впечатление обаче, че имаш необичайна концепция за landscape photography и почти неизменно снимаш вертикално природни забележителности. Различно е, но убива усещането за простор и величие на природата. 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 15 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 май, 2022 Няма такава атмосфера - Бернкасел-Кюс 52 Връзка към коментар
Популярно мнение stotan Публикувано: 15 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 май, 2022 Скалните църкви и гробници в Аязини Не тръгване забелязахме един необикновен "турист" горе на скалите. "Тронът" на Мидас в Язалъкая Изкушихме се от тесен проход в скалите и къде с изкачване, къде с пълзене го изследвахме. 50 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Брани Публикувано: 15 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 май, 2022 Александрия 62 7 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 15 май, 2022 Сподели Публикувано: 15 май, 2022 преди 11 минути , Брани каза: Александрия Снимката с лодките е много яка. Малко завиждам за Александрия. Много малко. Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 15 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 май, 2022 Власинско езеро с чудесната компания на @Desi75, @desislavna и @Ellena 55 10 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 16 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 май, 2022 Bryce Canyon 54 4 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 16 май, 2022 Сподели Публикувано: 16 май, 2022 Панорамна тераса Зейнилер, Бурса Гробницата (мавзолеят) на Осман Гази Голямата джамия Улу в Бурса Зелената гробница, Бурса 38 Връзка към коментар
Популярно мнение ven62 Публикувано: 16 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 май, 2022 Бях го позабравил това усещане - Гърция: 58 Връзка към коментар
Популярно мнение Брани Публикувано: 16 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 май, 2022 Египетският музей в Кайро: 52 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 17 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 май, 2022 Capitol Reef National Park 57 3 Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 17 май, 2022 Сподели Публикувано: 17 май, 2022 Привенлт от слънчев Гьотеборг, определено изненадващо приятен. 39 Връзка към коментар
Популярно мнение Брани Публикувано: 17 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 май, 2022 По пирамиди и други 49 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега