Популярно мнение zon Публикувано: 29 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 май, 2022 Jersey, Guernsey & Sark 60 1 5 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 29 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 май, 2022 Cap Frehel, Pointe de la Garde & Saint-Cast-le-Guildo 58 Връзка към коментар
Популярно мнение Captain45 Публикувано: 29 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 май, 2022 Таормина 58 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 29 май, 2022 Сподели Публикувано: 29 май, 2022 преди 6 часа, Alexander каза: от задължителните е, има навсякъде огледай Задачата изпълнена! 38 8 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 30 май, 2022 Сподели Публикувано: 30 май, 2022 На терасата на вилата в която сме отседнали. От едната страна Етна, а от другата морето 46 Връзка към коментар
Ninkata17 Публикувано: 30 май, 2022 Сподели Публикувано: 30 май, 2022 Екоселище Дебели Дъб в Стара Кресна, от уикенда...много гледки, много емоции и пораснал мъж ( на 5 😀). 40 Връзка към коментар
Популярно мнение ven62 Публикувано: 30 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 май, 2022 Последен залез (съботен) от о. Калимнос: Но преди това Голямата Гръцка Сватва: Всъщност, не беше нито голяма, нито гръцка, а българо-литванска с не повече от 40 човека. Приятел на сина ми се ожени за дългогодишната си любов. На сватбената церемония имаше хора буквално от цял свят - Южна (Перу) и Северна (САЩ и Канада) Америка , ЕВропа (България, Литва, Нидерландия, Испания, Гърция, Франция, Русия, Белгия, Англия, Италия ...), Азия (Филипините), Африка (Южна Африка). За Австралия - не съм сигурен. Това беше и формалното поводче да сме на тозси остров с жена ми за цели две седмици. Аз бях генерален директор на детската ясла и градина, а жена ми оперативен мениджър. Но истинската причина са "принцесата и бонбона на Дайо" (Дядо): 56 18 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 30 май, 2022 Сподели Публикувано: 30 май, 2022 Гранате де лимоне на Лидо де Ното 26 Връзка към коментар
bronco Публикувано: 30 май, 2022 Сподели Публикувано: 30 май, 2022 В НДК на концерт на най-любимата ми група! 20 3 Връзка към коментар
Популярно мнение mililia Публикувано: 31 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 май, 2022 Вече в Аризона по Рута 66 с @Василена и @Mary 67 18 Връзка към коментар
Blagovesta78 Публикувано: 31 май, 2022 Сподели Публикувано: 31 май, 2022 Marina Bay Sands,Singapore 42 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 31 май, 2022 Сподели Публикувано: 31 май, 2022 Ното, Спика, Модика, Рагуса и сега сме в Калтаджироне. Може би Модика ни хареса най-много. 45 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 31 май, 2022 Сподели Публикувано: 31 май, 2022 Калтаджироне 31 Връзка към коментар
Популярно мнение Tmoaka Публикувано: 31 май, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 май, 2022 Кордоба от днес и две локации от Game of Throns от неделя в Гранада 48 3 Връзка към коментар
nino Публикувано: 31 май, 2022 Сподели Публикувано: 31 май, 2022 преди 4 часа, Captain45 каза: Може би Модика ни хареса най-много Заради шоколадите, нали ? 🙂 4 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 31 май, 2022 Сподели Публикувано: 31 май, 2022 Не баш, но бая шоколад опитахме във фабриката докато изберем няколко за подарък. 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 1 юни, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 юни, 2022 Антилопе каньон с @mililia и @Василена 53 1 31 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 1 юни, 2022 Сподели Публикувано: 1 юни, 2022 преди 4 часа, Mary каза: Антилопето каньон с @mililia и @Василена Надявам се някоя от тези снимки да се бори за календари 2023.🙏 Още 23 подобни (умопомрачаващи) и животните на @Lindt и @Gentleman Basta ще си останат само на техните десктопи. 16 Връзка към коментар
Популярно мнение Lindt Публикувано: 1 юни, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 юни, 2022 преди 19 минути , ven62 каза: Надявам се някоя от тези снимки да се бори за календари 2023.🙏 Още 23 подобни (умопомрачаващи) и животните на @Lindt и @Gentleman Basta ще си останат само на техните десктопи. Ох, много си забавен, Вен Ако не бяхме ходили до Уелс, при това с Теди, можехте и да се разминете поне с тамошните животни. 38 13 5 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 1 юни, 2022 Сподели Публикувано: 1 юни, 2022 Мисля, че @ven62 се е разстроил сериозно от снимката за май от стенния календар. Но може да го е изгорил ритуално още в началото на годината ... 1 6 2 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 1 юни, 2022 Сподели Публикувано: 1 юни, 2022 преди 13 часа, Tmoaka каза: Кордоба от днес и две локации от Game of Throns от неделя в Гранада Не са снимали в Гранада обаче, а в Alkazar-a на Севиля 🙂 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 1 юни, 2022 Сподели Публикувано: 1 юни, 2022 @ven62, не те разбирам... Негодуваш срещу козирога на Жижо, обаче правиш рекламна кампания за 'антилопата' на @Mary. Пък все са си копитни... 😉 Мазна четка (към модератор) желязна врата отваря! 😉 😛 😄 11 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 1 юни, 2022 Сподели Публикувано: 1 юни, 2022 преди 2 часа, Gentleman Basta каза: Мисля, че @ven62 се е разстроил сериозно от снимката за май от стенния календар. Но може да го е изгорил ритуално още в началото на годината ... Не. Календарите, дори и с животни са "ценна книга" за мен. Един стар, за бюро, ми липсваше и точно @Mary ми предложи да ми подари. Не се възползвах, защото @cck вече ми беше дал. (дали тагнах модераторите както си трябва ) Първата половина на месеца го гледах по 8-9 часа на ден (точно срещу бюрото ми е) и се опитвах да бъда Дзенннн. После о. Калимнос ... ме спаси. преди 20 минути , master_of_germs каза: @ven62, не те разбирам... Негодуваш срещу козирога на Жижо, обаче правиш рекламна кампания за 'антилопата' на @Mary. Мазна четка (към модератор) желязна врата отваря! 😉 😛 😄 Да ти кажа - снимката от м. Май (стенния календар) е 2 в 1. Хем чукари, хем коза. --- @lindt, кайрите са сладки, но заека си е направо трепач. Ако попадне в календара ще е от голяма полза на ... @Брани. Като го види и ще си вика: - Този пък заек от къде точно беше?? А-а-а, сетих се - от планетата Земя. --- Друго си е м. Юни. @chandni, поздравления за снимката на водопада. (само @neuromancer не съм споменал от модераторите. Опс, всъщност, вече го направих. ) 1 16 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 1 юни, 2022 Сподели Публикувано: 1 юни, 2022 само минавам да кажа, че цветя и тагвания не пия 😁 20 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега