Lindt Публикувано: 1 юни, 2022 Сподели Публикувано: 1 юни, 2022 @ven62, ще ти подшушна, че този нищонепиещият модератор ще ходи на място-убиец тази година и ако си направи труда да го снима, ще имаме чуден кадър по твой вкус. 3 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 1 юни, 2022 Сподели Публикувано: 1 юни, 2022 Преди 1 час, Lindt каза: @ven62, ще ти подшушна, че този нищонепиещият модератор ще ходи на място-убиец тази година и ако си направи труда да го снима, ще имаме чуден кадър по твой вкус. Сега видях, че аз тази секция гледам да не я гледам, щото от завист, освен с теб, ще трябва да започна да се заяждам с половината форум. Вярно голяма красота. Чак колената ми омекнаха. @neuromancer, без дрон хич и не тръгвай.😀 5 Връзка към коментар
Tonyco Публикувано: 1 юни, 2022 Сподели Публикувано: 1 юни, 2022 Бяхме в Събота, но нямаше как да пиша поради сгъстената програма. Лили участва на едно доста трудно състезание в Румъния, Трансилвания Ултра. Беше се записала на 80 км дистанция, но за съжаление трасето е много тежко от към техника и изкачвания и излезе от контролното време с 10 мин на пункта Пещера, демек 27 км с 2300 D+. Контролното време за този участък беше 7 ч. и се наложи да прекрати. Старта и финала на състезанието е от замъка на Дракула в Бран. Имаше възможност да продължи по трасето на 50 км, но времето много рязко се влоши и реши, че е по-добре да се откаже. Аз бях подкрепа, като я чаках на най-високата точка от трасето в Карпатите връх Ому 2507 м. След старта им в 5 ч. сутринта заобиколих планината от другата страна с колата и от Синая се качих по път до Пещера, от където за 2 ч. доста интензивно и бързо ходене право нагоре достигнах върха по най-краткия път. След това тичах с нея по билото до заслон Батрана и се спуснахме обратно към Пещера. Имаше си доста снежец горе, който създава опасност и трябва да се внимава за да не хванеш бързия влак стотици метри надолу. Времето на върха и по трасето докато се движехме беше много хубаво, почти без вятър и се получиха страхотни кадри от сърцето на Трансилвания и високите части на Карпатите. В този участък малко наподобяват на нашата Стара Планина в частта си Централен Балкан. Получи се много хубаво късометражно филмче от 27 мин от изживяването с невероятни гледки от върха на планината. Можех спокойно да летя и с дрона, което допринесе за пълната и невероятна картинка. Това е международно състезание с участници от над 54 страни, доста трудно трасе изискващо много бързина в преодоляване на опасни, каменисти и заснежени участъци с големи наклони, малко хора успяват да завършат дългите дистанции. В крайна сметка около 20 ч след старта прекратиха състезанието поради тежките атмосферни условия и кой, до където стигнал. Приятно гледане ! 🦇😀 16 11 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 1 юни, 2022 Сподели Публикувано: 1 юни, 2022 Не бяхме включили Етна в плановете, но отскочихме на бързо да я видим по-отблизо преди Катания. Мислех, че като е изригвал скоро ще е затворен за туристи, но даже и лифта работеше. 39 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 1 юни, 2022 Сподели Публикувано: 1 юни, 2022 преди 2 часа, ven62 каза: Сега видях, че аз тази секция гледам да не я гледам, щото от завист, освен с теб, ще трябва да започна да се заяждам с половината форум. Вярно голяма красота. Чак колената ми омекнаха. @neuromancer, без дрон хич и не тръгвай.😀 аз знам, че се е утепало за дрон, ама имам един проблем нямам дрон не знам какво ще правим... 2 3 Връзка към коментар
r_nikolov1 Публикувано: 1 юни, 2022 Сподели Публикувано: 1 юни, 2022 📍Boston 🇺🇸 44 2 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 1 юни, 2022 Сподели Публикувано: 1 юни, 2022 преди 11 часа, ven62 каза: Не. Календарите, дори и с животни са "ценна книга" за мен. Един стар, за бюро, ми липсваше и точно @Mary ми предложи да ми подари. Не се възползвах, защото @cck вече ми беше дал. (дали тагнах модераторите както си трябва ) Първата половина на месеца го гледах по 8-9 часа на ден (точно срещу бюрото ми е) и се опитвах да бъда Дзенннн. После о. Калимнос ... ме спаси. Да ти кажа - снимката от м. Май (стенния календар) е 2 в 1. Хем чукари, хем коза. --- @lindt, кайрите са сладки, но заека си е направо трепач. Ако попадне в календара ще е от голяма полза на ... @Брани. Като го види и ще си вика: - Този пък заек от къде точно беше?? А-а-а, сетих се - от планетата Земя. --- Друго си е м. Юни. @chandni, поздравления за снимката на водопада. (само @neuromancer не съм споменал от модераторите. Опс, всъщност, вече го направих. ) Ну заяц, ну погоди! Ляляля! 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 2 юни, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 юни, 2022 Monument Valley от днес с @mililia и @Василена 55 22 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 2 юни, 2022 Сподели Публикувано: 2 юни, 2022 В момента сме в един парк в Катания и слушаме на живо италианския химн по случай деня на републиката 32 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 2 юни, 2022 Сподели Публикувано: 2 юни, 2022 Днес по Босфора 43 1 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 2 юни, 2022 Сподели Публикувано: 2 юни, 2022 За първи път от плажа на самолета. Много малко и претъпкано летище е това в Катания. Не знам дали има нещо общо с празника на републиката но много полети заминават със закъснение или са отменени. 23 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 2 юни, 2022 Сподели Публикувано: 2 юни, 2022 преди 12 часа, Mary каза: Monument Valley от днес с @mililia и @Василена В главата ми зазвуча Енио Мориконе 😘 5 2 Връзка към коментар
примкаря Публикувано: 3 юни, 2022 Сподели Публикувано: 3 юни, 2022 (редактирано) Фамагуста вчера Редактирано 3 юни, 2022 от примкаря Опит за вмъкване на още снимки 41 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 3 юни, 2022 Сподели Публикувано: 3 юни, 2022 Вчера на Юбилея на Кралицата 32 4 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 3 юни, 2022 Сподели Публикувано: 3 юни, 2022 преди 1 минута , rdd каза: Вчера на Юбилея на Кралицата Как е Кралицата? Пише, че много се е изморила😄😉 4 Връзка към коментар
jul Публикувано: 3 юни, 2022 Сподели Публикувано: 3 юни, 2022 преди 11 минути , rdd каза: Вчера на Юбилея на Кралицата Ама защо помахваш така обратно, кралицата помахва навътре 😁 В момента гледам The Crown по Нетфликс. Горката жена, искрено я съжалих. 5 Връзка към коментар
Blagovesta78 Публикувано: 3 юни, 2022 Сподели Публикувано: 3 юни, 2022 Ancient city,Bangkok 46 3 Връзка към коментар
примкаря Публикувано: 3 юни, 2022 Сподели Публикувано: 3 юни, 2022 На плаж днес, КОТ παραλία, Декелия, Кипър 27 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 3 юни, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 юни, 2022 В Лас Вегас с @mililia и @Василена 47 13 Връзка към коментар
Популярно мнение Tmoaka Публикувано: 3 юни, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 юни, 2022 Тръгнах от Малага 47 3 Връзка към коментар
Veli Публикувано: 3 юни, 2022 Сподели Публикувано: 3 юни, 2022 Брюксел - вчера и днес ! След 2 години го намирам непроменен! Брюксел - вчера и днес ! След 2 години го намирам непроменен! Брюксел - вчера и днес ! След 2 години го намирам непроменен! Брюксел - вчера и днес ! След 2 години го намирам непроменен! Брюксел - вчера и днес ! След 2 години го намирам непроменен! 30 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 3 юни, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 юни, 2022 Из сръбската част на Стара планина. Ждрелото Славиньско грло (Росомачки лонци) и водопада Тупавица 52 8 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 4 юни, 2022 Сподели Публикувано: 4 юни, 2022 Отваряме плажния дневник и правим първа отметка 33 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 4 юни, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 юни, 2022 Привет от Taqah, Оман (на 30 км от Salalah) 🌅 Не бях виждал Индийския океан от тази му страна 🙂 48 5 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 4 юни, 2022 Сподели Публикувано: 4 юни, 2022 Ерзурум - жега и вятър на 2000м н.в. (на Калето) 46 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега