Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 25 юни, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 юни, 2022 Еш-сюр-Сюр Всички още си доотпразнуват след рождения ден на великия херцог на Люксембург снощи... Бириччки, джазче на живо, а предстоят и танци с въртене на огън 😉 59 6 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 25 юни, 2022 Сподели Публикувано: 25 юни, 2022 На път за Сардиния през Бари 48 Връзка към коментар
Популярно мнение Eti* Публикувано: 26 юни, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 юни, 2022 За сбогуване с Далмация - Задар. Много красив и жив град. Определено ще дойда отново в тази част на Хърватска. 55 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 26 юни, 2022 Сподели Публикувано: 26 юни, 2022 Пореден ден в Кипър и Пафос. Без да обидя никого, това е най-смотаната и тъпа държава в която съм бил. 21 1 5 3 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 26 юни, 2022 Сподели Публикувано: 26 юни, 2022 преди 23 минути , Йосиф Милчов каза: Без да обидя никого, това е най-смотаната и тъпа държава в която съм бил. Но времето през зимата е идеално в сравнение с тук. 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Bellaero Публикувано: 26 юни, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 юни, 2022 Страхотни снимки на всички! Мани, Пелопонес 49 4 Връзка към коментар
Bellaero Публикувано: 26 юни, 2022 Сподели Публикувано: 26 юни, 2022 преди 54 минути , Йосиф Милчов каза: Пореден ден в Кипър и Пафос. Без да обидя никого, това е най-смотаната и тъпа държава в която съм бил. Ние имаме любими плажове в Кипър. Аргака Argaka Sandy beach https://goo.gl/maps/viw5QEY3oFoMc3pW9 В Агия Напа точно тук Glyki Nero Beach https://goo.gl/maps/wUREMchZvssKTUf4A Корал бей при Пея е мега нагъчкан, но като плаж е страхотен. Също плажът на Петра ту Ромио Ако харесвате плитки пясъчни плажове - Силвър бийч в турската част след Фамагуста, или пък Голдън бийч в Дипкарпаз чак. Направете трип с лодка до Синята лагуна. Манастирът Киклос също е много красив и изобщо планината. Разни готини планински села има - Пано Лефкара, Какопетрия, Киперунда… Лимасол наистина е мега тъпо място. 13 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 26 юни, 2022 Сподели Публикувано: 26 юни, 2022 В Nymphenburg Palace днес. 46 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 26 юни, 2022 Сподели Публикувано: 26 юни, 2022 преди 7 часа, Йосиф Милчов каза: Пореден ден в Кипър и Пафос. Без да обидя никого, това е най-смотаната и тъпа държава в която съм бил. По вкус и по цвет , товарищи нет. За мен Кипър е една от най-приятните държави , които съм посетил , една от малкото в които бих се върнал отново.Аз не бих пресекъл мислената линия Варшава-Лондон доброволно ,но доста хора го правят...... 4 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 26 юни, 2022 Сподели Публикувано: 26 юни, 2022 преди 8 часа, Йосиф Милчов каза: Пореден ден в Кипър и Пафос. Без да обидя никого, това е най-смотаната и тъпа държава в която съм бил. И аз така съм я подредила Успокоявах се, че е с отпуск след даряване на кръв и по семейна уговорка, та не е реална загуба, а просто голяма скука. 6 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 26 юни, 2022 Сподели Публикувано: 26 юни, 2022 преди 5 минути , Lindt каза: И аз така съм я подредила Успокоявах се, че е с отпуск след даряване на кръв и по семейна уговорка, та не е реална загуба, а просто голяма скука. Много си е яко в Кипър 🙂 И на мен ми хареса много, страхотни забележителности посетихме 🙂 Чудно вино, вкусно мезе, голям купон стана 🙂 Не може да има море, слънце и вино и да е тъпо 🙂 16 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 26 юни, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 юни, 2022 В момента в Ларошет И по-рано днес: Етелбрюк Дийкирх Вианден Бофорт 50 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 26 юни, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 юни, 2022 Много обичам ботанически градини. А тази в Аугсбург е наистина фантастична - има чудесна азиатска част 47 1 5 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 26 юни, 2022 Сподели Публикувано: 26 юни, 2022 Довиждане на любимото море. Малко е разстроено, вероятно от предстоящата раздяла 😉 (Никога, за толкова години, не съм виждала Егея в този му вид). 25 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 26 юни, 2022 Сподели Публикувано: 26 юни, 2022 Преди 1 час, Lyubina каза: Довиждане на любимото море. Малко е разстроено, вероятно от предстоящата раздяла 😉 (Никога, за толкова години, не съм виждала Егея в този му вид). Не скърби за теб, а ме вика мен. Не го ли чуваш?! 1 12 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 26 юни, 2022 Сподели Публикувано: 26 юни, 2022 преди 11 часа, Йосиф Милчов каза: Пореден ден в Кипър и Пафос. Без да обидя никого, това е най-смотаната и тъпа държава в която съм бил. Ние имахме прекрасен и интересен Кипър, но доста обикаляхме, включително и планинската част. 8 Връзка към коментар
Bellaero Публикувано: 26 юни, 2022 Сподели Публикувано: 26 юни, 2022 Аз съм ходила 4 пъти мисля, чудесна дестинация за закриване на летния сезон е. До края на октомври е екстра, през ноември вече не е сигурно времето. Обиколили сме всичко и в турската част. Падам си по цигания, та и Гирне ми хареса, и Газимагуша ( Фамагуста) и турска Никозия. От северозапад само до Като Пиргос съм стигала. Там пък има турски ексклав. Пътувала съм и с автобуси и долмуши в турската част, доста интересно беше 😃 Малко в Индия се почувствах. Рейсът се троши няколко пъти, слизахме, бутахме, вътре подвижни седалки на пътеката имаше… накрая се предаде преди Магуша и чакахме друг рейс 😃 10 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 26 юни, 2022 Сподели Публикувано: 26 юни, 2022 Вчера по летищата стачка с Ryanair, днеска пък - РЕЗАЧКА с RyanHair 😉 2 13 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 27 юни, 2022 Сподели Публикувано: 27 юни, 2022 преди 11 часа, Eva eva каза: Много си е яко в Кипър 🙂 И на мен ми хареса много, страхотни забележителности посетихме 🙂 Чудно вино, вкусно мезе, голям купон стана 🙂 Не може да има море, слънце и вино и да е тъпо 🙂 И за мен е много приятно място. Супер плажове, невероятно вино, бирааааа. Е, какво да търсим повече! А то тук и повече има. 5 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 27 юни, 2022 Сподели Публикувано: 27 юни, 2022 В любимата ми софийска сладкарница Теа. Нека да е лято! 17 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 27 юни, 2022 Сподели Публикувано: 27 юни, 2022 На остров Халки, любимо място за почивка. 44 5 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 27 юни, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 юни, 2022 Основна цел на пътуването ми в Люксембург беше да се видя с един съученик и един бивш колега, които работят там. Единият обаче реши да използва удължения празничен уикенд, за да отиде на море, а другият позитивира за Ковид сутринта преди да пристигнем. Това ни остави много повече време за провинцията. И по добре. Буршайд. Наложи се да повървим доста, докато стигнем замъка, защото автобусната спирка до него почва да оперира едва от 1 юли. Е, накрая останаха два часа и за столицата. Сега се чекираме за Бергамо и наистина ме е яд, че не останахме по-дълго. Безплатният обществен транспорт прави Люксембург една от най-достъпните финансово страни от Западна Европа, колкото и налудничаво да звучи това на първо четене. 50 Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 27 юни, 2022 Сподели Публикувано: 27 юни, 2022 Kerkira 44 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега