Популярно мнение lyusi Публикувано: 13 юли, 2022 Популярно мнение Публикувано: 13 юли, 2022 В Корфу на първият ми соло трип. Установих, че прекарвам чудесно в собствената си компания, а и имах късмета да нацеля място, където да се чувствам като на гости. Отзад-напред 62 12
iaia_mama Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 преди 8 часа, master_of_germs каза: По-рано днес: Завижд, завижд, завиииииижд... прекрасни кътчета от Бавария! И все любими ми места, които не съм навестявала от преди ковид-а. Тъкмо се чудех септември-октомври накъде на хвана баира. Ама де да видим дотогава накъде ще духне вятъра 🙂 2
iaia_mama Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 преди 8 часа, lyusi каза: първият ми соло трип. Установих, че прекарвам чудесно в собствената си компания, Охо, добре дошла в клуба 🙂 С добра компания е добре, но мнооого трудно се намира такава. Но пък соловите ми пътувания досега са били най-добрите. Сигурна съм, че ще си изкараш чудесно и оттук нататък без да се чудиш много-много ще си ходиш където искаш, когато искаш, както искаш. 12
Дани Магелани Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 преди 2 часа, iaia_mama каза: Охо, добре дошла в клуба 🙂 С добра компания е добре, но мнооого трудно се намира такава. Но пък соловите ми пътувания досега са били най-добрите. Сигурна съм, че ще си изкараш чудесно и оттук нататък без да се чудиш много-много ще си ходиш където искаш, когато искаш, както искаш. Това май аз съм го написала! Ха ха! Трябва да започнем да правим сбирки и да обменяме опит. 6
lyusi Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 преди 3 часа, iaia_mama каза: Охо, добре дошла в клуба 🙂 С добра компания е добре, но мнооого трудно се намира такава. Но пък соловите ми пътувания досега са били най-добрите. Сигурна съм, че ще си изкараш чудесно и оттук нататък без да се чудиш много-много ще си ходиш където искаш, когато искаш, както искаш. Ами трудно преодолях тази граница, но стана много хубаво. Направо си е нова форма на свобода, че вече наистина ми е писнало да кандърдисвам този или онзи да отидем някъде. 13 3
Роца Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 Ох и аз се чувствам много добре на соло трип-ове, ама нямам шанс, че все ще се намери някой да ми мрънка "а аз нямам ли право да дойда?", та нали съм добра душа, отстъпвам в името на семейното добруване 😄 По темата, аз съм вкъщи и гледам военния парад по Шанз-Елизе, в който дефилираха и български представители. И малко фойерверки от снощи от тържеството в наше село: 39 3
Дани Магелани Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 преди 2 часа, lyusi каза: Ами трудно преодолях тази граница, но стана много хубаво. Направо си е нова форма на свобода, че вече наистина ми е писнало да кандърдисвам този или онзи да отидем някъде. Тази свобода ще ти хареса. 6
ven62 Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 преди 16 минути , Дани Магелани каза: Тази свобода ще ти хареса. И ние с жена ми сме така. Отдавна разбрахме, че сме си най-добре когато си ходим по екскурзии и почивки сами. Ние сме от 15годишни юноши-бледни заедно, та затова се броим за един. 10 6 5
ven62 Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 преди 36 минути , ven62 каза: И ние с жена ми сме така. Отдавна разбрахме, че сме си най-добре когато си ходим по екскурзии и почивки сами. Ние сме от 15годишни юноши-бледни заедно, та затова се броим за един. Защо някои ми се смеят🤔 ... или просто се усмихват. Или пък защото няма иконка за "трагично" 1
Lindt Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 преди 5 минути , ven62 каза: Защо някои ми се смеят🤔 ... или просто се усмихват. Или пък защото няма иконка за "трагично" Защото и ние така си се смятаме, ама не знаехме, че е нормално и разпространено. 4
Брани Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 В Империята проведохме успешна операция по поставянето на една наша скромна бойна станция на земна орбита. Благодарение на отличната ни камуфлажна техника вие я видяхте като луна ... 16 9
Дани Магелани Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 преди 15 минути , ven62 каза: Защо някои ми се смеят🤔 ... или просто се усмихват. Или пък защото няма иконка за "трагично" А не допускаш ли, че ви се радваме? 2
Mamas Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 преди 2 часа, ven62 каза: И ние с жена ми сме така. Отдавна разбрахме, че сме си най-добре когато си ходим по екскурзии и почивки сами. Ние сме от 15годишни юноши-бледни заедно, та затова се броим за един. Ние със съпруга ми също сме от 15-годишни заедно, а в брак повече от 30 и само двамата си пътуваме и изкарваме най-добре. Искаме и харесваме почти едни същи неща, а когато не е така нямаме проблем с желанията на другия! 6 3
lyusi Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 преди 3 часа, ven62 каза: И ние с жена ми сме така. Отдавна разбрахме, че сме си най-добре когато си ходим по екскурзии и почивки сами. Ние сме от 15годишни юноши-бледни заедно, та затова се броим за един. И ние сме заедно от почти 30 години, но стане ли дума за пътуване, все едно че зъб му вадя. Такъв отпор (засилващ се с годините), че се изморих да убеждавам. 11 1 1
Marisha Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 преди 49 минути , lyusi каза: И ние сме заедно от почти 30 години, но стане ли дума за пътуване, все едно че зъб му вадя. Такъв отпор (засилващ се с годините), че се изморих да убеждавам. При нас е обратното, преди години не можех да го убедя да пътуваме. Сега, ако се задържим повече от месец на едно място, започва да ме подпитва, не съм ли купила билети за някъде. Повече от 35 години сме заедно. Добре, че имам планове от септември до април за всеки месец благодарение на Turkish и сега е спокоен😀. 8 1 2
Lindt Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 преди 1 час, Marisha каза: При нас е обратното, преди години не можех да го убедя да пътуваме. Сега, ако се задържим повече от месец на едно място, започва да ме подпитва, не съм ли купила билети за някъде. Повече от 35 години сме заедно. Добре, че имам планове от септември до април за всеки месец благодарение на Turkish и сега е спокоен😀. Брей, колко много отпуск имате 3
chandni Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 преди 20 часа, ven62 каза: И ние с жена ми сме така. Отдавна разбрахме, че сме си най-добре когато си ходим по екскурзии и почивки сами. Ние сме от 15годишни юноши-бледни заедно, та затова се броим за един. Ние с половинката, когато прохождахме в пътешествията, бяхме надъхани от приятели (уж с общи интереси) да скитаме заедно из Париж и околностите. Последва пълен дисонанс в нагласите за случване на нещата. Едните спяха до късно и нямаха конкретни планове за деня, другите (ние) нямаха търпение да излязат навън и да вдишат Париж. Едните поглъщаха бира след бира, излегнати по градинки и поляни, докато другите искаха да поглъщат изкуство в някой музей. Това ни беше за урок. Оттогава пътуваме винаги сами, идеално сме се напаснали един към друг, нямаме против да ставаме рано и да лягаме късно, уплътнявайки максимално времето си извън хотела. Програмата ни винаги е пренаситена с обекти и активности, но това е нашият начин да "изживеем" дестинацията и това ни дава усещане, че пътуването ни е пълноценно. Познати и приятели са подхвърляли да пътуваме заедно, но след като споделим колко километри сме склонни да извървим за ден и колко рано ставаме сутрин, за да не губим време, ентусиазмът им рязко спада. 🤣 18 2
traveler Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 Защо не отделим отделна тема " солово пътуване" или нещо подобно? 8
Marisha Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 Преди 1 час, Lindt каза: Брей, колко много отпуск имате Неплатен за мен.😂 Но поне мога да го взимам, когато си искам. 3
Миланка Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 И ние сме си самодостатъчни. Току що се върнахме от една морска почивка в Тунис. Уцелихме добра жега през изминалата седмица. Отдадохме се на теласотерапия. Надяваме се да имаме шанс в по-поносимо температурно време да посетим отново Тунис, за да го опознаем по-добре. 31 1
ven62 Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 преди 5 часа, ivan69 каза: Seytan Limenia Beach, мерси @ven62 Тия козички ми се виждат питомни. В по-добрите ресторанти пробвай да намериш козе. Опитайте. Идеално е. Е, няма да е от кри-кри. Доколкото си спомням са защитен вид. 2
Брани Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 А аз не мога да разбера снимката ми на Луната, за която толкова много се старах, има само 8 лайка, вместо поне 80! 1 9 1
Pandurova Публикувано: 14 юли, 2022 Публикувано: 14 юли, 2022 На 13.07.2022 г. в 22:11, master_of_germs каза: Може все пак да напишете и името на градчето 😉 Но казвал съм го и преди: баварските вурстчета и бирички са чудесни, обаче истинското блаженство в баварските ми пътувания са тиролските малки десертчета... За кратко сме с автобус в Тирол, преди пак да влезем в Бавария за влакове към Меминген Зоненшпице! По-рано днес: Грайнау ждрелото Хьолентал И Айбзее можеше 🙂 и бях готова да се обзаложа на бас - билет за лифта до Цугшпитце, че съм го написала, ама... си е останало с мисленето. Окснафюрт е градчето 🙂 2 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега