Lindt Публикувано: 15 юли, 2022 Сподели Публикувано: 15 юли, 2022 преди 7 часа, Брани каза: А аз не мога да разбера снимката ми на Луната, за която толкова много се старах, има само 8 лайка, вместо поне 80! Заради текста 🙃 Иначе луната изглежда отлично. Връзка към коментар
Брани Публикувано: 15 юли, 2022 Сподели Публикувано: 15 юли, 2022 преди 1 час, Lindt каза: Заради текста 🙃 Иначе луната изглежда отлично. Ама аз толкова се старах - стативи, режими. Пък и дебнах да не се скрие зад блока. Пък и чаках да излезе от облаците. Ако няма поне сто лайка, то просто не си заслужава! И не ми се струва нормално да се налага сам да си казвам, хората трябва да се сещат сами! Нима величието вече не означава нищо ... 2 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 15 юли, 2022 Сподели Публикувано: 15 юли, 2022 преди 5 минути , Брани каза: Ама аз толкова се старах - стативи, режими. Пък и дебнах да не се скрие зад блока. Пък и чаках да излезе от облаците. Ако няма поне сто лайка, то просто не си заслужава! За да не се занимаваш да броиш лайкове и мислиш поотделно за всяка снимка, си имаш значка за признати заслуги: Аз така се успокоявам когато никой не ми чете пътеписите Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 15 юли, 2022 Сподели Публикувано: 15 юли, 2022 преди 2 минути , Брани каза: Ама аз толкова се старах - стативи, режими. Пък и дебнах да не се скрие зад блока. Пък и чаках да излезе от облаците. Ако няма поне сто лайка, то просто не си заслужава! Не мога да те оставя да страдаш - дадох своя принос. Ако след уикенда все още не е постигната целта, лично ще регистрирам 10-на нови във форума, които да те лайкнат. И без друго ще ми трябват срещу животните на @Lindt в предстоящата календарна офанзива. преди 1 минута , Lindt каза: За да не се занимаваш да броиш лайкове и мислиш поотделно за всяка снимка, си имаш значка за признати заслуги: Аз така се успокоявам когато никой не ми чете пътеписите btw, подсети ме. Как от една книжка ми станаха 3. Има ли някакъв измерим критерии или съм станал малко по-симпатичен на @Георги 4 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 15 юли, 2022 Сподели Публикувано: 15 юли, 2022 преди 5 минути , Брани каза: Ама аз толкова се старах - стативи, режими. Пък и дебнах да не се скрие зад блока. Пък и чаках да излезе от облаците. Ако няма поне сто лайка, то просто не си заслужава! Имам една снимка на луната (не знам дали не е вашата маскирана станция), която я направих съвсем случайно без стативи и с налучкване на режими. И от тогава се мъча да повторя и не става. 2 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 15 юли, 2022 Сподели Публикувано: 15 юли, 2022 преди 7 минути , ven62 каза: Не мога да те оставя да страдаш - дадох своя принос. Ако след уикенда все още не е постигната целта, лично ще регистрирам 10-на нови във форума, които да те лайкнат. И без друго ще ми трябват срещу животните на @Lindt в предстоящата календарна офанзива. btw, подсети ме. Как от една книжка ми станаха 3. Има ли някакъв измерим критерии или съм станал малко по-симпатичен на @Георги А ние утре тръгваме за мармоти с новия ни обектив, по-хубави ще са от предните . Ако ме окуражиш да купим билети, може и една снимка от Корфу да предложа за цвят. П.П. Ами аз лично го преследвах обидено и мрънках, докато получа 3 книжки. Не че препоръчвам тази стратегия. Но се броят пътеписите, а не дневниците, и явно си прехвърлил лимита. 3 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 15 юли, 2022 Сподели Публикувано: 15 юли, 2022 преди 1 час, Lindt каза: А ние утре тръгваме за мармоти с новия ни обектив, по-хубави ще са от предните . Ако ме окуражиш да купим билети, може и една снимка от Корфу да предложа за цвят. Окуражавам те! преди 1 час, Lindt каза: П.П. Ами аз лично го преследвах обидено и мрънках, докато получа 3 книжки. Не че препоръчвам тази стратегия. Но се броят пътеписите, а не дневниците, и явно си прехвърлил лимита. Аз съм от скромните. Не съм му досаждал. Но не е и от бройката. Между едната книжка и трите съм писал само глупости и заяждания най-вече с теб, @Георги Матеев и биткойнците. А, и все пак, усилено съм се подмазвал на модераторите, най-вече на модераторките. 7 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 15 юли, 2022 Сподели Публикувано: 15 юли, 2022 преди 15 минути , ivan69 каза: Ханя И не се отказвай от Балос. Куцай там дори и два пъти повече време. Кога пак ще отидеш в Крит. Толкова много места има по света. 8 Връзка към коментар
Tmoaka Публикувано: 15 юли, 2022 Сподели Публикувано: 15 юли, 2022 Поздрави от Матера! 39 1 Връзка към коментар
Популярно мнение cck Публикувано: 15 юли, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 юли, 2022 В Печ, Унгария: 46 4 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 15 юли, 2022 Сподели Публикувано: 15 юли, 2022 преди 4 часа, ven62 каза: преди 4 часа, ven62 каза: И не се отказвай от Балос. Куцай там дори и два пъти повече време. Кога пак ще отидеш в Крит. Толкова много места има по света. Ще остане за утре,днес Фаласарна 24 3 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 16 юли, 2022 Сподели Публикувано: 16 юли, 2022 Велико Търново 21 Връзка към коментар
cck Публикувано: 16 юли, 2022 Сподели Публикувано: 16 юли, 2022 В Будапеща: с отличен познавач на унгарския език и култура - @Topfly 38 8 Връзка към коментар
Rossi to Публикувано: 16 юли, 2022 Сподели Публикувано: 16 юли, 2022 Априлци Ботев връх Мара Гидик 30 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 16 юли, 2022 Сподели Публикувано: 16 юли, 2022 преди 55 минути , cck каза: В Будапеща: с отличен познавач на унгарския език и култура - @Topfly Поздрави го и му кажи, че ни липсва! 11 Връзка към коментар
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 16 юли, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 юли, 2022 Цяла седмица жега в Лондон. Не мога да го позная този град. 51 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 16 юли, 2022 Сподели Публикувано: 16 юли, 2022 Елафониси 24 1 Връзка към коментар
Nevena Публикувано: 16 юли, 2022 Сподели Публикувано: 16 юли, 2022 Лудницата е пълна ,седнала съм в Le Gecko cafe и гледам ТВ,на живо от Сапа😀 46 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: 16 юли, 2022 Сподели Публикувано: 16 юли, 2022 Уикенд в Букурещ. 41 1 Връзка към коментар
Blagovesta78 Публикувано: 16 юли, 2022 Сподели Публикувано: 16 юли, 2022 преди 22 минути , Nevena каза: Лудницата е пълна ,седнала съм в Le Gecko cafe и гледам ТВ,на живо от Сапа😀 Задължителни ли са маските във Виетнам? Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 16 юли, 2022 Сподели Публикувано: 16 юли, 2022 Преди 1 час, blueriver каза: Уикенд в Букурещ И аз съм тук 18 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 16 юли, 2022 Сподели Публикувано: 16 юли, 2022 И когато видях пастървата в езерото се почна.... ....и така 8 риби за час-два. Всички риби се върнаха само с лек уплах при семействата си. 🙂 37 11 Връзка към коментар
Nevena Публикувано: 16 юли, 2022 Сподели Публикувано: 16 юли, 2022 Преди 1 час, Blagovesta78 каза: Задължителни ли са маските във Виетнам? не,дори на летището имаше хора без маски ,въпреки че би трябвало да се носят. 3 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: 16 юли, 2022 Сподели Публикувано: 16 юли, 2022 преди 5 часа, Pantelej Putnik каза: И когато видях пастървата в езерото се почна.... ....и така 8 риби за час-два. Всички риби се върнаха само с лек уплах при семействата си. 🙂 А къде е това? 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега