Capitan Morgan Публикувано: 20 юли, 2022 Публикувано: 20 юли, 2022 Мюнхен Не точно в момента, но уцелих ЛГБТ празник, та целия център беше фул. Подарък картичка 😄 Градски сърф 36 1 6
Популярно мнение cck Публикувано: 20 юли, 2022 Популярно мнение Публикувано: 20 юли, 2022 Тимишоара, RO 51
Hazel Публикувано: 20 юли, 2022 Публикувано: 20 юли, 2022 Crossrail Roof Garden, Canary Wharf, Лондон. Безплатна ботаническа градина в подножието на небостъргачи. Поседнах по пътя към London City Airport. 41
Популярно мнение Иван Попов Публикувано: 20 юли, 2022 Популярно мнение Публикувано: 20 юли, 2022 Поздрави от Тасос. Много е красиво и спокойно. Най-готиното нещо беше, когато се разминахме с друг ферибот и надуха клаксоните 😊 55
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 20 юли, 2022 Популярно мнение Публикувано: 20 юли, 2022 Залез в Родос. Случвало ли ви си е да ви влезе в акъла песен, когато сте някъде? Е, аз в момента съм по-наизток, откъдето живея и от източния бряг тръгнах, но с този изневиделица появил се вятър, ми изникна само една - Wind of change на Scorpions. Тотална промяна в усещания и гледки се случи за минута🙂. Май вятърът наистина духа от запад😄😉 Да не си помислите, че съм само в пущинака😄 Родос - старият град, който съвсем бегло видях🙂 52 9
Популярно мнение radi777 Публикувано: 20 юли, 2022 Популярно мнение Публикувано: 20 юли, 2022 Поздрави от Лефкада! 57
Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: 21 юли, 2022 Популярно мнение Публикувано: 21 юли, 2022 Днешния пурпурен изгрев в 5:48 От нашето море 57 14
домосед Публикувано: 21 юли, 2022 Публикувано: 21 юли, 2022 Радвам се на гледката от най-високия връх в Германия (за домашно: кой е?) 5 1 2 30
ven62 Публикувано: 21 юли, 2022 Публикувано: 21 юли, 2022 преди 34 минути , домосед каза: Радвам се на гледката от най-високия връх в Германия (за домашно: кой е?) И там ли се организира маратон. 🤔 Впрочем от къде стартира - Германия или Австрия. Нали няма да ме разачароваш с някой лифт. 6
master_of_germs Публикувано: 21 юли, 2022 Публикувано: 21 юли, 2022 преди 1 час, ven62 каза: И там ли се организира маратон. 🤔 Впрочем от къде стартира - Германия или Австрия. Нали няма да ме разачароваш с някой лифт. Аз няма да те разочровам с лифт... Не и с такъв, дето струва 63 евро 😄 Не можах да ги прежаля, макар че уцелих сигурно единствения ден за цялото лято, без върхът да е в облаци 😄 По въпроса на @домосед - върхът , е, го, там в последния пост на страница 851 от настоящата тема. 😄 3 2
ven62 Публикувано: 21 юли, 2022 Публикувано: 21 юли, 2022 преди 25 минути , master_of_germs каза: Аз няма да те разочровам с лифт... Не и с такъв, дето струва 63 евро 😄 Не можах да ги прежаля, макар че уцелих сигурно единствения ден за цялото лято, без върхът да е в облаци 😄 По въпроса на @домосед - върхът , е, го, там в последния пост на страница 851 от настоящата тема. 😄 Аз пък предизвиквам т.е. тагвам @Граф Вронски. Графче, виж какво катерят хората. А ти, с кола в Сицилия - засрами се! 1 8
iaia_mama Публикувано: 21 юли, 2022 Публикувано: 21 юли, 2022 преди 8 часа, домосед каза: Радвам се на гледката от най-високия връх в Германия (за домашно: кой е?) Toзи, от който Айбзее се вижда така от площадката с дървения пръч, под чиито задни копита пише, че е висок 2962м (върха) 😉 12
Anna Kalinovska Публикувано: 21 юли, 2022 Публикувано: 21 юли, 2022 Разхождаме се с Шатци из лятна София на смрачаване. Жива и красива е, забравяме да си тръгнем.. 🙂 💕 Събитие с книги и фотографии на тема книги, волни танци и художник пред Театъра, музика, шумяща вода, разноезичие итн. ... в Градската градина... Ако някой бърза, то е велосипедист за доставка на вечеря по домовете.. Тази красива ъглова сграда с офис на ПИБ на партера едно време е била култово място с име "Бамбука", където се е събирала столичната бохема.. Ама съм била малка тогава, та нямам лични спомени.. 32 1 3
Популярно мнение elenitta Публикувано: 21 юли, 2022 Популярно мнение Публикувано: 21 юли, 2022 Днес се разхождахме из нидерландски селца. Въпреки жегата от предишните дни, днес времето ни беше прекрасно за разходка - облачно и дъждовно, беше ми залипсвало 😀😀😀 62 3
домосед Публикувано: 21 юли, 2022 Публикувано: 21 юли, 2022 преди 9 часа, ven62 каза: И там ли се организира маратон. 🤔 Впрочем от къде стартира - Германия или Австрия. Нали няма да ме разачароваш с някой лифт. Познал си, ама не си познал. Търчане се организира, да! Очаквайте включване. Индивидуално търчане вече се проведе. Открих интересна зависимост! Ако вместо да ходиш пеша, тичаш, то ще отметнеш повече забележителности за същото време. В моя случай - парк на двореца Нимфенбург. С лебеди! Check out my activity on Strava: https://strava.app.link/15H0RkLQQrb Не си познал за лифта. На мене лифтовете са ми тема! Зъбчатите железници - също. Особено в Алпите. Та в случая, доколкото времето не се отрази на функционирането на лифтовете, липсата на гледка нямаше голямо значение. Аз даже обувки не съм си взел за това пътуване. Сандали! Е, и чорапи, защото е Германия. Да не обидя някого. Друго интересно е, че посоката към върха е надолу! Сега размишлявам дали е скрито философско послание или обикновена ирония. 29 6
домосед Публикувано: 21 юли, 2022 Публикувано: 21 юли, 2022 А, за малко да забравя! Отметнах най-високия (мерено от повърхността на морето, а не - на Айбзее) братвурст в Германия Айбзее просто го обиколих пеша по липса на по-добра идея. 39 2
Anna Kalinovska Публикувано: 21 юли, 2022 Публикувано: 21 юли, 2022 преди 1 час, Anna Kalinovska каза: Разхождаме се с Шатци из лятна София на смрачаване. Жива и красива е, забравяме да си тръгнем.. 🙂 💕 Събитие с книги и фотографии на тема книги, волни тан ци и художник пред Театъра, музика, шумяща вода, разноезичие итн. ... в Градската градина... Ако някой бърза, то е велосипедист за доставка на вечеря по домовете.. Тази красива ъглова сграда с офис на ПИБ на партера едно време е била култово място с име "Бамбука", където се е събирала столичната бохема.. Ама съм била малка тогава, та нямам лични спомени.. А ето и как красиво замръкнахме далече от дома, по едно време Schatzi беше задрямала. Но я разбудих като се надигнах за 1-2 папарашки.. Вече никой заникъде не бърза. Когато преди 14+ години се сдобих с подхвърленото кученце, комшийка психолог ми каза, че кучетата способствали социалните контакти - не че някога са ми липсвали. Та и сега така - интернационална група пътешественици си бъбреха на бира току зад нас и на тръгване изкарахме още четвърт час общуване с младежи от Истанбул, Швейцария и Полша, като взаимно се радваха едни на други с Шатцито. Дори обменихме планинарско инфо, полякът е на Мусала в неделя, докато аз съм на Юмрукчал. А после и двамата в Хималаите 😇 🗻 🍀 По пътя към метрото обърнах внимание на шарената сега, с идейно оформление фасада на бившата сграда на ЦК на Комсомола, чиито потайности добре познавах в ученическите и студентски години, когато превеждах на делегации от разни местал А пък в кафенето правеха най-добрите печени сандвичи с кашкавал и сирене между 2 тънки филийки. Кафето също не беше лошо, но за по-сигурно, когато поръчвахме, казвахме: "Две секретарски" и получавахме кафе-убиец.. На официалните разговори се сервираше кафе с кОла, нали кОлата беше дефицитна и/или под щанда - 200 мл-ови стъклени бутилки, досущ като оригиналната - имахме лизенц тогава; кой ти мисли или знае, че е супер вредна комбинация.. На площада срещу катедралата "Св. Неделя" също беще красиво - преливащи се лилави и червени светлини пред заведение, което едно време не знам да го е имало. 20 1 1
iMari Публикувано: 22 юли, 2022 Публикувано: 22 юли, 2022 преди 10 часа, elenitta каза: Днес се разхождахме из нидерландски селца А кои са те? 🙂 3
Популярно мнение izida Публикувано: 22 юли, 2022 Популярно мнение Публикувано: 22 юли, 2022 Поздрави от Норвегия. Първа цел Тролтунга-лесен и приятен с красиви гледки, присъствахме и на сватбена фотосесия. Втора цел- Кйераг. Според местната прогноза трябваше да е червен код т.е. дневна температура около 30 градуса, и действително беше топло, но мъглата не беше отразена в прогнозата 😉 49 22
Anna Kalinovska Публикувано: 22 юли, 2022 Публикувано: 22 юли, 2022 преди 5 минути , izida каза: Поздрави от Норвегия. Първа цел Тролтунга-лесен и приятен с красиви гледки, присъствахме и на сватбена фотосесия. Втора цел- Кйераг. Според местната прогноза трябваше да е червен код т.е. дневна температура около 30 градуса, и действително беше топло, но мъглата не беше отразена в прогнозата 😉 Вече ми е в плановете - покрай такива красиви фотографии. Ама по-нататък, след 15-20 години, с бастунчето куцук-куцук 🤓 Сега ме зоват и очакват Хималаите, на първо време Мустанг през октомври 2
elenitta Публикувано: 22 юли, 2022 Публикувано: 22 юли, 2022 преди 1 час, iMari каза: А кои са те? 🙂 Заандам, Маркен и Волендам 4 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега