DaBo Публикувано: 1 август, 2022 Сподели Публикувано: 1 август, 2022 преди 1 час, alienad каза: @DaBo и ние вчера бяхме на този плаж, но изпреварихме дъжда. О, ние останахме и за вечеря, така че дъждът не ни пречеше. 🤗 1 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 1 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 август, 2022 Празнуваме националния празник на Швейцария в Цермат 54 7 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 1 август, 2022 Сподели Публикувано: 1 август, 2022 Белоградчик! Три пъти за щастие, макар и по тъмно и в дъжд! 43 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 1 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 август, 2022 Продължаваме с Намибия. Игра на сенки: Пътят към Свакопмунд се оказа пълен с гледки: По крайбрежието на Свакопмунд: Накацали корморани: 66 17 Връзка към коментар
Популярно мнение cck Публикувано: 1 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 август, 2022 На 31.07.2022 г. в 11:29, Брани каза: Всъщност вчера бях там, но знаете, че за Империята денят и нощта са относителни понятия: И аз преди два дни бях на пещерна тематика (в унисон с Империята, разбира се). Венеца (Белоградчишко): 46 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Tmoaka Публикувано: 1 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 август, 2022 Тези дни проговорихме класиката на Исландия и продължихме към источните фиорди Испях да заснема и пъфини !!! 63 6 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 2 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 август, 2022 Arches National Park 57 2 2 Връзка към коментар
radi777 Публикувано: 2 август, 2022 Сподели Публикувано: 2 август, 2022 Остров Камео, Порто Лимнионас и Порто Рокса, Закинтос 49 Връзка към коментар
Популярно мнение Sinka Публикувано: 2 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 август, 2022 Маями 55 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 2 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 август, 2022 Днес беше вече голямото пътуване от Швейцария, през Италия и Словения и със сетни сили се добрахме до Загреб в очакване на плато мешено мЕсо на любимия ресторант на езерото Ярун. Да ама не! Ресторантът тъмен, а ние вием от глад. Кратка справка и бързо на колата преди да се наложи да легнем гладни. Открихме страхотен ресторант и сме щастливи. Пътят днес се оказа, че минава през Стреса и Изола Бела и ето ти една бърза разходка с лодка. 59 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 2 август, 2022 Сподели Публикувано: 2 август, 2022 Старосел - бях там преди повече от 22 години, когато доц. Китов започна първите проучвания. След това отново 2021 когато пътят беше прашен и се виеше досущ като в Тоскана. Мястото сега е много различно 44 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 3 август, 2022 Сподели Публикувано: 3 август, 2022 Терме, Букурещ ( не е лошо 😉) 32 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 3 август, 2022 Сподели Публикувано: 3 август, 2022 преди 8 часа, Pandurova каза: Старосел преди 8 часа, Pandurova каза: Мястото сега е много различно Малко повече ми идва комерса в този Старосел. Но това е лично мнение. 5 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 3 август, 2022 Сподели Публикувано: 3 август, 2022 преди 9 часа, Pandurova каза: 2021 когато пътят беше прашен и се виеше досущ като в Тоскана. Мястото сега е много различно Искаш да кажеш, че са оправили пътя? 1 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 3 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 август, 2022 Canyonlands National Park & Dead Horse Point State Park 52 3 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 3 август, 2022 Сподели Публикувано: 3 август, 2022 преди 1 час, дядо Пепи каза: Малко повече ми идва комерса в този Старосел. Но това е лично мнение. Съгласна съм, но е неизбежно, като се замислиш! В крайна сметка повечето места, в които има навалица рано или късно стават комерсиални Преди 1 час, Lyubina каза: Искаш да кажеш, че са оправили пътя? До могилата има път, както и пътят от Панагюрище до Старосел е много добър 1 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 3 август, 2022 Сподели Публикувано: 3 август, 2022 Понеже телефонът ми снима в някакъв нов формат и не става директно, снощи не успях да кача от втората могила. Тя под добре известната - по пътя вляво. Мястото е оформено от местен човек като градина, има и малък параклис Св. Спас 31 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 3 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 август, 2022 Опит втори за посещение на Призрен - успешен. Хареса ми, ще дойда пак в Косово 🙂 61 8 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 3 август, 2022 Сподели Публикувано: 3 август, 2022 преди 23 минути , Георги Матеев каза: Опит втори за посещение на Призрен - успешен. Хареса ми, ще дойда пак в Косово 🙂 Ууу, нали щеше да си кесиш в Бургас това лято. И аз си викам - поне август ще ми е спокоен, без дразнители. --- Вземи си една баня ( третата снимка отзад -напред е баня, нали?) Не чакай неделята. Ей така, горе-долу, трябва да изглежда отвътре: 2 7 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 3 август, 2022 Сподели Публикувано: 3 август, 2022 преди 36 минути , Георги Матеев каза: Опит втори за посещение на Призрен - успешен. Хареса ми, ще дойда пак в Косово 🙂 А усеща ли се някакво напрежение или се уталожиха страстите? Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 3 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 август, 2022 преди 2 часа, ven62 каза: Ууу, нали щеше да си кесиш в Бургас това лято. И аз си викам - поне август ще ми е спокоен, без дразнители. Казах, че ще огранича полетите заради хаоса по летищата. Дойдох до Косово с автобус - много по-културно беше. Все пак някак трябва да се грижа за твоите безсънни нощи 🙂 преди 2 часа, chandni каза: А усеща ли се някакво напрежение или се уталожиха страстите? Напрежение? Страсти? Ако не бях чел новините преди това дори нямаше да разбера, че е ставало нещо. Кучетата лаят, керванът си върви... Между другото вече съм в Кукъс, албански поздрав на всички! 55 2 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 3 август, 2022 Сподели Публикувано: 3 август, 2022 Моля, кажете не на шега кой нарисува тази дъга? Докато в София вали,в полите на Витоша си е екстра! 24 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 3 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 август, 2022 Sandwich harbour: Там, където дюните срещат Атлантика: Чакал: Гекон, който се среща само в пустинята Намиб: Солено езеро (цветът е реален): Розово фламинго от доста близко: 59 10 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 3 август, 2022 Сподели Публикувано: 3 август, 2022 На 1.08.2022 г. в 23:27, cck каза: И аз преди два дни бях на пещерна тематика (в унисон с Империята, разбира се). Доста добро осветление 🙂 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 3 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 август, 2022 В Истанбул. Денс посетих новоремонтираната Цистерна Базилика. 55 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега