Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

На 12.08.2022 г. в 18:01, bibi каза:

Можеш да разчиташ - засега плюсовете са повече от минусите. И ние го букнахме на що годе прилична цена през декември заради Arctic monkeys.

Гранд- хотел и Спа "Приморец", нали? И аз искам да чуя как е нивото в момента. Ние попаднахме там непланирано, през лятото преди 6-7 години беше и изкарахме няколко дни доста комфортно. Интериор, екстериор, настаняването, басейна, градината и закуската отговаряха напълно на 5-звездната категория. Обслужването не беше 5 звезди, но и не беше зле. Имах забележки и в Средиземноморския ресторант. Тогава хотелът ни беше препоръчан като най-добрия в Бургас, а по-късно през годините съм чувала мнения, че е най-добрия 5-звезден хотел в България. 

Връзка към коментар
Преди 1 час, Jenbel каза:

Страхотни снимки, браво! 👌 И на живо ли е толкова синьо и красиво? 

Аз даже се ядосвах, че снимките не могат да покажат истинската красота. Цветовете се менят и от слънчевата светлина, но винаги е завладяващо. Снимките ми са без филтри и корекции.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

В IGA салона на летището в Истанбул в очакване на полета ми за Йоханесбург. Единствения салон на летище с музика на живо - квартет (цигулка, пиано, контрабас и акордеон) свири разни хитови танга, валсове и филмова музика. Приятни в общи линии.

95% от хората не носят маски нито на софийското летище, нито в самолета, нито тук. Имам усещането, че 2/3 от пътуващите през това летище са руснаци. Те нали нямат откъде другаде да минават. Голям бизнес правят турците, докато други си трошат (трошим) икономиките... 

IMG_20220814_211642.jpg

IMG_20220814_182229.jpg

• Харесвам 30
Връзка към коментар

... на летище Боле, Адис Абеба, по-точно в пушалнята на Plaza Lounge, със силно лате, в което долавям много фина нотка на кардамон.

Пред входа й не липсва подсещане за етиопското кафе. Разгледах такъми за приготовлението му в по-нормален час. 

При влизането в Етиопия малко преди полунощ най-силно ме впечатли прибирането от страна на секюрити на всички запалки... Настояха да получат и втората от раницата и дори ми помогнаха да я намеря в кутията при цигарите. Момичето от салона, което ми направи кафето, ми донесе една именно от контейнера на секюрити. Обясни и причината: Имало смахнати, които палели ей така, за да стресират скупчени хора. 

Да просиш огънче в Plaza Lounge не е само повод за запознанство 🙃

IMG_20220815_044059.jpg

IMG_20220815_043036.jpg

IMG_20220815_043004.jpg

• Харесвам 24
Връзка към коментар
На 14.08.2022 г. в 21:27, FlyTraveler каза:

Голям бизнес правят турците, докато други си трошат (трошим) икономиките... 

На практика е точно обратното - трошенето на икономиките беше, когато не усетиха какво означава обвързването с човек и държава като тези на изток. Сега са само последствията, които рано или късно щяха да настъпят. А да си "развиваме" икономиката, когато си следващият в списъка, е меко казано малоумно и самоубийствено. За моралния аспект да не говорим.

• Харесвам 11
  • Браво 3
Връзка към коментар
преди 3 часа, dunaika каза:

Арная, Гърция - букнато пренебрежително като междинна нощувка, а така ми хареса 😊

A67DBFDC-22B3-4636-87F1-989EB2AE4CC8.jpeg

FFE8A5D5-EA7E-47C2-B4DE-D95F0D1B4108.jpeg

7C6FCB7A-7500-42F2-8AA7-C868ABE1F172.jpeg

E7E3D921-A454-418D-B235-0E2615E94066.jpeg

AF97804E-88B3-4F3A-8F1C-F0674470BAD1.jpeg

27CC93A1-1F46-42DA-950F-7EB3CCF4D7C2.jpeg

EC4BED20-0715-494B-A80A-DD4CFD720D6D.jpeg

Ако това на трета и четвърта снимка е хотела ви, аз съм била в същия даже в същата стая :). Арнея е прекрасна 🙂 

Връзка към коментар
Преди 1 час, MayaS каза:

Ако това на трета и четвърта снимка е хотела ви, аз съм била в същия даже в същата стая :). Арнея е прекрасна 🙂 

Да 🙂 От балкона е снимката. Чудно място. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.