Jenbel Публикувано: 13 август, 2022 Сподели Публикувано: 13 август, 2022 На 12.08.2022 г. в 18:01, bibi каза: Можеш да разчиташ - засега плюсовете са повече от минусите. И ние го букнахме на що годе прилична цена през декември заради Arctic monkeys. Гранд- хотел и Спа "Приморец", нали? И аз искам да чуя как е нивото в момента. Ние попаднахме там непланирано, през лятото преди 6-7 години беше и изкарахме няколко дни доста комфортно. Интериор, екстериор, настаняването, басейна, градината и закуската отговаряха напълно на 5-звездната категория. Обслужването не беше 5 звезди, но и не беше зле. Имах забележки и в Средиземноморския ресторант. Тогава хотелът ни беше препоръчан като най-добрия в Бургас, а по-късно през годините съм чувала мнения, че е най-добрия 5-звезден хотел в България. Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 13 август, 2022 Сподели Публикувано: 13 август, 2022 преди 26 минути , Jenbel каза: И на живо ли е толкова синьо и красиво? О, дааа!!! Когато и да съм била там - винаги! 1 Връзка към коментар
elenitta Публикувано: 13 август, 2022 Сподели Публикувано: 13 август, 2022 Преди 1 час, Jenbel каза: Страхотни снимки, браво! 👌 И на живо ли е толкова синьо и красиво? Аз даже се ядосвах, че снимките не могат да покажат истинската красота. Цветовете се менят и от слънчевата светлина, но винаги е завладяващо. Снимките ми са без филтри и корекции. 1 Връзка към коментар
Популярно мнение stotan Публикувано: 13 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 август, 2022 Gouffre de Padirac- невероятна пещера, но за съжаление моите снимки не дават представа нито за бездната, в която слязохме, нито за 500 м с лодка, нито за карсотата и. Катедралата в Алби- преди години ни затвориха под носа вътрешната част, но сега я видяхмв цялата. 57 11 Връзка към коментар
Популярно мнение Hazel Публикувано: 13 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 август, 2022 Планината не ни пусна... Вчера около хижа Безбог в Пирин. 48 2 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 13 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 август, 2022 Сновем между Франция и Италия от Шамони до Курмаюр и обратно, ама над планината, че през тунела е скучно и задръстено 🙂 63 18 Връзка към коментар
Популярно мнение Crazy Horse Публикувано: 13 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 август, 2022 Поздрави от остров Факарава, архипелаг Туамоту, Френска Полинезия! 1580 души население, няма много туристи, но за сметка на това рибоците и акулите плуват на една ръка разстояние! Местните са супер гостоприемни. Черпиха ме един кокосов орех вече. 61 25 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 14 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 август, 2022 Аржентиер 63 3 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 14 август, 2022 Сподели Публикувано: 14 август, 2022 В IGA салона на летището в Истанбул в очакване на полета ми за Йоханесбург. Единствения салон на летище с музика на живо - квартет (цигулка, пиано, контрабас и акордеон) свири разни хитови танга, валсове и филмова музика. Приятни в общи линии. 95% от хората не носят маски нито на софийското летище, нито в самолета, нито тук. Имам усещането, че 2/3 от пътуващите през това летище са руснаци. Те нали нямат откъде другаде да минават. Голям бизнес правят турците, докато други си трошат (трошим) икономиките... 30 Връзка към коментар
Популярно мнение stotan Публикувано: 14 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 август, 2022 Gouffre Géant de Cabrespine- прозрачна платформа над пропаст: Gorge De Galamus Ermitage Saint-Antoine de Galamus Les Orgues d'Ille-sur-Tet 45 10 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 15 август, 2022 Сподели Публикувано: 15 август, 2022 ... на летище Боле, Адис Абеба, по-точно в пушалнята на Plaza Lounge, със силно лате, в което долавям много фина нотка на кардамон. Пред входа й не липсва подсещане за етиопското кафе. Разгледах такъми за приготовлението му в по-нормален час. При влизането в Етиопия малко преди полунощ най-силно ме впечатли прибирането от страна на секюрити на всички запалки... Настояха да получат и втората от раницата и дори ми помогнаха да я намеря в кутията при цигарите. Момичето от салона, което ми направи кафето, ми донесе една именно от контейнера на секюрити. Обясни и причината: Имало смахнати, които палели ей така, за да стресират скупчени хора. Да просиш огънче в Plaza Lounge не е само повод за запознанство 🙃 24 Връзка към коментар
Kristian Desev Публикувано: 15 август, 2022 Сподели Публикувано: 15 август, 2022 ,,Сякаш ,,торнадо" сега е измело Къщи, огради, стобори! Че живот кипял е в туй село, Църквата наша само говори! Г. Стоянов Честит празник 😊! 33 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 15 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 август, 2022 Във Вечния град...не знам дали, защото днес е празник или хващаме отпускарски сезон е сравнително спокойно. 55 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Rossi to Публикувано: 15 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 август, 2022 Lauterbrunnen Interlaken 51 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 15 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 август, 2022 Викам си: като слезем в Италия малко по на ниско, ще спрем да си смазваме краката от ходене... Да, бе, да! 😉 Сакра ди сан Микеле Laghi de Avigliana И градчето Авиляна ..където днес започнаха мачовете от европейската купа по софтбол. Не че сме го знаели предварително, де, но нямаше как да не подкрепим нашите момичета от "Ейнджълс Дупница" срещу местните звезди "Авиляна Старс" 🙂 54 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 16 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 август, 2022 В Коста Рика с @boogy83 и знамето. На снимката не е е boogy83. 62 13 Връзка към коментар
TinkerBell Публикувано: 16 август, 2022 Сподели Публикувано: 16 август, 2022 р. Ропотамо Аркутино 40 2 Връзка към коментар
dunaika Публикувано: 16 август, 2022 Сподели Публикувано: 16 август, 2022 Арная, Гърция - букнато пренебрежително като междинна нощувка, а така ми хареса 😊 46 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 16 август, 2022 Сподели Публикувано: 16 август, 2022 На 14.08.2022 г. в 21:27, FlyTraveler каза: Голям бизнес правят турците, докато други си трошат (трошим) икономиките... На практика е точно обратното - трошенето на икономиките беше, когато не усетиха какво означава обвързването с човек и държава като тези на изток. Сега са само последствията, които рано или късно щяха да настъпят. А да си "развиваме" икономиката, когато си следващият в списъка, е меко казано малоумно и самоубийствено. За моралния аспект да не говорим. 11 3 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 16 август, 2022 Сподели Публикувано: 16 август, 2022 преди 3 часа, dunaika каза: Арная, Гърция - букнато пренебрежително като междинна нощувка, а така ми хареса 😊 Ако това на трета и четвърта снимка е хотела ви, аз съм била в същия даже в същата стая :). Арнея е прекрасна 🙂 Връзка към коментар
dunaika Публикувано: 16 август, 2022 Сподели Публикувано: 16 август, 2022 Преди 1 час, MayaS каза: Ако това на трета и четвърта снимка е хотела ви, аз съм била в същия даже в същата стая :). Арнея е прекрасна 🙂 Да 🙂 От балкона е снимката. Чудно място. 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 16 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 август, 2022 Тиволи... Вила д'Есте. Благодаря на @Spqr за вдъхновението. 56 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Роми Публикувано: 16 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 август, 2022 На 13.08.2022 г. в 6:43, neuromancer каза: Първи ден в Порто Джофре и вече 8 ягуари добре заснети и видени. А предстоят още 6 дни в парка! 42 1 14 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 16 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 август, 2022 Вече на Кефалония. Единодушно семейството реши, че ни харесва повече от Лефкада, а също и Агиа Кириаки повече от Миртос. Fiskardo Assos Myrtos beach Assos Argostoli Argostoli Melissani cave Myrtos beach Agia Kyriaki Happy Joss Beach 60 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега