vladimira74 Публикувано: 20 август, 2022 Публикувано: 20 август, 2022 преди 16 минути , Lyubina каза: На 20 километра от Бургас;) Поморие се казваше градчето? 6
Lyubina Публикувано: 21 август, 2022 Публикувано: 21 август, 2022 Тази година (като изключа Гърция), не знам защо, се влюбихме в Поморие. 5
Популярно мнение Stanislav Dimitrov Публикувано: 21 август, 2022 Популярно мнение Публикувано: 21 август, 2022 Поздрави от ЮАР и парка Крюгер. Много животни, но моята страст са птиците 53 1 36
Pandurova Публикувано: 21 август, 2022 Публикувано: 21 август, 2022 Знам, че има друг пост за това, но да видим - кое е това място? Жокер - Родопите 32
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 21 август, 2022 Популярно мнение Публикувано: 21 август, 2022 Привет от Тел Авив! Снимката е от вчера вечерта от Frishman Beach. Днес продължаваме с разходките из града. Отдавна не бях идвал насам и бях позабравил каква лудница е по плажовете до късно 🙂 @Lyubina аз изкарах половината лято в Поморие и след Израел се връщам там. Ще идвате ли пак? 58
Lyubina Публикувано: 21 август, 2022 Публикувано: 21 август, 2022 @Георги Матеев, вероятно за ден-два около 8 септември 🙂 Че сега ще имам домашни задачи в София с възрастни роднини 1
ven62 Публикувано: 21 август, 2022 Публикувано: 21 август, 2022 преди 21 часа, Zaro каза: Понеже прогнозата за югозападна България не беше добра, се насочихме към централна - кратка разходка в района на Козя стена. Крави има и на равно. Сигурен съм! 8
Zaro Публикувано: 21 август, 2022 Публикувано: 21 август, 2022 преди 28 минути , ven62 каза: Крави има и на равно. Сигурен съм! По моите стандарти, целият маршрут е равен, т.е. става и за теб. Тази "майка с дете" бяха на високото равно. Две други даже се бяха качили на връх Баба. 4 1
oli_mali Публикувано: 21 август, 2022 Публикувано: 21 август, 2022 преди 6 часа, Stanislav Dimitrov каза: Поздрави от ЮАР и парка Крюгер. Много животни, но моята страст са птиците Поздравления за снимките! Няма да му е лесно на @ven62 при избора за календарите. Или пък ще натрие носа на @Lindt като гласува за твоите пилета вместо за нейните мармоти. 🙂 1 1 1 8
Lindt Публикувано: 21 август, 2022 Публикувано: 21 август, 2022 преди 10 минути , oli_mali каза: Поздравления за снимките! Няма да му е лесно на @ven62 при избора за календарите. Или пък ще натрие носа на @Lindt като гласува за твоите пилета вместо за нейните мармоти. 🙂 Миналата година си бях поръчала от Стан фламингите за календара, тази година още не съм сигурна коя снимка да си избера 3
Anna Kalinovska Публикувано: 21 август, 2022 Публикувано: 21 август, 2022 В лагер Намутони, парк Етоша, Намибия. Палатките още не бяха разпънати, когато правих снимките с пристигането. Една мангуста ни посрещна, животни на водопой в момента нямаше. Може би след нашата вечеря, която намибийските домакини вече почти са сготвили. 44
stotan Публикувано: 21 август, 2022 Публикувано: 21 август, 2022 Вчера, някъде из Хърватска. Снимките са от камера, лепната за предното стъкло на колата. Бялата лента е от премодулиране на камерата от силната светлина. Между другото на хърватско- сръбската граница чакахме само 45 мин. Но в обратната посока беше станало още по- зле. Преди две седмици ние чакахме опашка от 3 км, която мина за 9 часа и половина. Сега засякохме, че опашката е 5 км и 300 м. Не знам за колко време минава. 28 1
Otnesen Публикувано: 21 август, 2022 Публикувано: 21 август, 2022 преди 1 час, stotan каза: Вчера, някъде из Хърватска. Снимките са от камера, лепната за предното стъкло на колата. Бялата лента е от премодулиране на камерата от силната светлина. Между другото на хърватско- сръбската граница чакахме само 45 мин. Но в обратната посока беше станало още по- зле. Преди две седмици ние чакахме опашка от 3 км, която мина за 9 часа и половина. Сега засякохме, че опашката е 5 км и 300 м. Не знам за колко време минава. Има таен пункт на границата между Сърбия и Хърватия....минава се бързо и лесно. Преди 3 години съм минавал в сезона на отпуските в следобеден час с три автомобила пред мен,Просто основния маршрут го дава на навигацията и много хора не го знаят. 4
ven62 Публикувано: 21 август, 2022 Публикувано: 21 август, 2022 преди 7 часа, Lindt каза: Миналата година си бях поръчала от Стан фламингите за календара, тази година още не съм сигурна коя снимка да си избера No doubt № 7 1
Популярно мнение Роми Публикувано: 21 август, 2022 Популярно мнение Публикувано: 21 август, 2022 Почти в края на пътуването в Северен Пантанал сме. От 23.08 една седмица ще откриваме Южен Пантанал. Но да докладвам 27 наблюдения на ягуари , на 16 различни екземпляри. А днес и много мил оцелот@ Снимките ми са на фотоапарата, но ... 46 18
Kristiyan Desev Публикувано: 22 август, 2022 Публикувано: 22 август, 2022 преди 10 часа, Otnesen каза: Има таен пункт на границата между Сърбия и Хърватия....минава се бързо и лесно. Преди 3 години съм минавал в сезона на отпуските в следобеден час с три автомобила пред мен,Просто основния маршрут го дава на навигацията и много хора не го знаят. Кой е този пункт 🙂? Тази година чаках 7 часа на тази граница. 1
Популярно мнение Crazy Horse Публикувано: 22 август, 2022 Популярно мнение Публикувано: 22 август, 2022 Остров Моорея, Френска Полинезия. Още 10 дни ми остават в рая. Ще направя още едно кръгче по островите. 62 19
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 22 август, 2022 Популярно мнение Публикувано: 22 август, 2022 Където пустинята Намиб среща Атлантика. Къмпингът в Шпицкопе, Намибия. Залез в национален парк Етоша. С телефон толкова. 62 3
Otnesen Публикувано: 22 август, 2022 Публикувано: 22 август, 2022 преди 4 часа, Kristian Desev каза: Кой е този пункт 🙂? Тази година чаках 7 часа на тази граница. Border crossing Tovarnik / Гранични прелаз Шид - просто трябва да отбиеш от магистралата малко на север.... 8 1
dunaika Публикувано: 22 август, 2022 Публикувано: 22 август, 2022 Плажът на НСА между Несебър и Равда 🙂 19
Дани Магелани Публикувано: 22 август, 2022 Публикувано: 22 август, 2022 преди 30 минути , dunaika каза: Плажът на НСА между Несебър и Равда 🙂 Преди 100 години там имаше студентски лагер. Спомени, спомени... 9
Marisha Публикувано: 22 август, 2022 Публикувано: 22 август, 2022 преди 18 минути , Дани Магелани каза: Преди 100 години там имаше студентски лагер. Спомени, спомени... Бяхме там няколко пъти през далечните 1986-1988 години😀. Спомени...... 4
dunaika Публикувано: 22 август, 2022 Публикувано: 22 август, 2022 преди 1 минута , Marisha каза: Бяхме там няколко пъти през далечните 1986-1988 години😀. Спомени...... Те лагерниците продължават да идват, само дето им е по-скъпичко 😆 Даже вчера гледах вечерната тренировка във водата на едни момиченца 🙂 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега