Популярно мнение Madelin Публикувано: 1 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 1 септември, 2022 Ано Сирос и Ермопули Много е хубав Сирос, но пък и аз лош Циклад досега не съм виждала. Любезни хора, чудесни плажове и великолепна столица, много различна от целия архипелаг. Може да не е най-известното туристическо място, но има доста бохемска атмосфера и куп огромни яхти за престиж. В Ано Сирос не се допускат коли, така че оставихме нашата на порта и взехме такси до най-високата точка. Таксиджиите са напълно наясно с тази обичайна туристическа тактика, така че те стоварват в близост до католическата катедрала Св. Георги. За 6 евро. Следва лабиринт от стълбичка (по-широките са означени с горди табелки "одос...."), къщички в бяло и синьо, заведения с тиха музика, магазинчета със сувенири, бугенвилии, котки и задъхани, щуращи се туристи. А на места - невероятна гледка към долния град и целия залив. 54
Популярно мнение Rossi to Публикувано: 1 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 1 септември, 2022 Фуертевентура Много силен вятър днес. Предишните два дни беше поносим, но днес ще ни отвее. 50
Дани Магелани Публикувано: 1 септември, 2022 Публикувано: 1 септември, 2022 Преди 1 час, Rossi to каза: Фуертевентура Много силен вятър днес. Предишните два дни беше поносим, но днес ще ни отвее. Фериботната компания организира тур до забележителностите на Лансароте, които са недостижими без автомобил. Вземат те от хотела с автобус. Прехвърлят те на ферибота, на слизане влизаш в групата по избран език. Българка води немската група. Качват групите на автобуси и ги разхождат по забележителностите на Лансароте. Купих тура от TUI за 55 евро. Не включва обяд, но има престой за обяд в заведение. Препоръчвам! 9
Rossi to Публикувано: 1 септември, 2022 Публикувано: 1 септември, 2022 преди 29 минути , Дани Магелани каза: Фериботната компания организира тур до забележителностите на Лапсароте, които са недостижими без автомобил. Вземат те от хотела с автобус. Прехвърлят те на ферибота, на слизане влизаш в групата по избран език. Българка води немската група. Качват групите на автобус и и ги разхождат по забележителностите на Лапсароте. Купих тура от TUI за 55 евро. Не включва обяд, но има престой за обяд в заведение. Препоръчвам! Благодаря за препоръката, но бяхме на Лансароте през май. Сега сме дошли да ни брули вятъра тук😀 2 1
Pandurova Публикувано: 1 септември, 2022 Публикувано: 1 септември, 2022 Някъде във въздуха по трасето София-Пловдив, като последната снимка разбира се от града на тепетата, майните и там, където се "бичи айляк" 37
Популярно мнение Argentique Публикувано: 1 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 1 септември, 2022 Палеокастрица, Корфу. Този месец за две седмици изгубих желание за пътуване, но животът ни слага спирачки във външния свят, за да спрем и открием новото във вътрешния... 59 1
Популярно мнение lyusi Публикувано: 1 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 1 септември, 2022 На летището в Доха след неочаквана магеланска среща във въздуха. Със @samuraika се озовахме не просто на един полет, ами даже на съседни места:) 41 3 17
Pantelej Putnik Публикувано: 1 септември, 2022 Публикувано: 1 септември, 2022 преди 51 минути , lyusi каза: На летището в Доха след неочаквана магеланска среща във въздуха. Със @samuraika се озовахме не просто на един полет, ами даже на съседни места:) Е, къде сте, че да се запознаем 🙂 И аз съм на Хамад още 2 часа 5 2
lyusi Публикувано: 1 септември, 2022 Публикувано: 1 септември, 2022 преди 12 минути , Pantelej Putnik каза: Е, къде сте, че да се запознаем 🙂 И аз съм на Хамад още 2 часа В пушалнята на гейт С 42 сме. Заповядай! 5
Pantelej Putnik Публикувано: 1 септември, 2022 Публикувано: 1 септември, 2022 Дори и за малко успяхме да се запознаем с @lyusi. Тя отива на една много хубава дестинация и обеща да пише за нея във форума. 😉 Не успях да се запозная със @samuraika и явно това ще стане в Япония. Защо пък не например през април-май 2023 г. 🙂 25 4
Популярно мнение Pantelej Putnik Публикувано: 2 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 2 септември, 2022 "В момента съм" в "Стая с гледка" 🙂 46 10
Популярно мнение Argentique Публикувано: 2 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 2 септември, 2022 След снощната двучасова невиждана гръмотевична буря днес е свежо и откарахме цял ден в Керкира. Много се накефих, не е точно Гърция, но е моето. И гледката, този път от ниско. 50
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 3 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 3 септември, 2022 От онзи ден , в село Ковачевица: 58 2
Популярно мнение Роца Публикувано: 3 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 3 септември, 2022 Снощи на летище София и във въздуха на път за връщане. А сутринта хукнах към "столицата", на изложба, посветена на корейския фестивал на фенерите: 52 6
Популярно мнение Pantelej Putnik Публикувано: 3 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 3 септември, 2022 (редактирано) Anse Lazio Редактирано 5 септември, 2022 от chandni 50 6
stotan Публикувано: 3 септември, 2022 Публикувано: 3 септември, 2022 Днес случайно с приятелка попаднахме на "бойно поле" в центъра на София. Битката се водеше между "римляни" и "готи". Паднаха и първите жертви. А отзад търговията си вървеше. На края се сключи примирие. После видях в интернет, че това е фестивалът „Сердика е моят Рим“, който се провежда тук. 33 3
Eva eva Публикувано: 3 септември, 2022 Публикувано: 3 септември, 2022 преди 3 часа, Pantelej Putnik каза: Anse Lazio Еха, колко яко 🙂 Весело изкарване 🙂 Аз пък цял ден обикалям за пердета. Накрая поръчах едни, но под условие - трябва да се обадя до края на другата седмица и да потвърдя дали да ги правят 😄 Ами така де, то това не се решава от днес за утре 🙂 Не е като самолетни билети да ги мисля точно две минути и половина 😄 Имаме ли тема за пердетата, че да споделя детайли 😄 Шегувам се 😄 3 10
Pantelej Putnik Публикувано: 3 септември, 2022 Публикувано: 3 септември, 2022 преди 6 минути , Eva eva каза: Еха, колко яко 🙂 Весело изкарване 🙂 Аз пък цял ден обикалям за пердета. Накрая поръчах едни, но под условие - трябва да се обадя до края на другата седмица и да потвърдя дали да ги правят 😄 Ами така де, то това не се решава от днес за утре 🙂 Не е като самолетни билети да ги мисля точно две минути и половина 😄 Имаме ли тема за пердетата, че да споделя детайли 😄 Шегувам се 😄 Благодаря ти, @Eva eva! В Пловдив мога да препоръчам място за пердета 😄 От турската промоция не успях да си харесам нещо, но пък от катарската успях 🙂 А твоят Виетнам кога е? 2
Pantelej Putnik Публикувано: 3 септември, 2022 Публикувано: 3 септември, 2022 На 1.09.2022 г. в 19:59, Rossi to каза: Благодаря за препоръката, но бяхме на Лансароте през май. Сега сме дошли да ни брули вятъра тук😀 Ако мога да те успокоя, и мен яко ме брули вятъра на Фуертевентура, а беше май. Та точно на този плаж (от твоите снимки) вече не издържах и взех билети за следващия ден за Севиля за по 16 евро с Раян. 😆 1
Популярно мнение Gentleman Basta Публикувано: 3 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 3 септември, 2022 Нейде из Карпатите 30 5 19
Rossi to Публикувано: 3 септември, 2022 Публикувано: 3 септември, 2022 преди 13 минути , Pantelej Putnik каза: Ако мога да те успокоя, и мен яко ме брули вятъра на Фуертевентура, а беше май. Та точно на този плаж вече не издържах и взех билети за следващия ден за Севиля за по 16 евро с Раян. 😆 Вчера и днес бяхме на плажовете на Corralejo, вятърът беше поносим, даже днес и новичкия си чадър пуснахме в употреба. Явно на юг е по-духовито. Децата много харесват големите вълни и нямат проблем с вятъра. А пък и миниголф играят. Ние с баща им харесваме храната в хотела, така че ще го търпим този вятър. 😀 27 1
Pantelej Putnik Публикувано: 3 септември, 2022 Публикувано: 3 септември, 2022 преди 16 минути , Gentleman Basta каза: Нейде из Карпатите Първо се шокирах и се изплаших за теб, но после се замислих - След като е постнал снимката - няма страшно 🙂 2 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега