Популярно мнение lyusi Публикувано: 3 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 3 септември, 2022 Jambo от Масай Мара:) 51 11
master_of_germs Публикувано: 3 септември, 2022 Публикувано: 3 септември, 2022 преди 12 минути , Pantelej Putnik каза: Първо се шокирах и се изплаших за теб, но после се замислих - След като е постнал снимката - няма страшно 🙂 Настоявам @Gentleman Basta да постне актуална снимка на @Lindt, тъй като дори да не я е ползвал за примамка, подозирам, че може да развие по-висока скорост от нея, когато ги е подгонила мечката... 😄 😮 P.S. Спам, ама нИмоА сА стърпА! ... Аз кат' я видях и... и я гледам... А тя кат' мъ гледа... и...и тя мъ вижда! 😄 15
Eva eva Публикувано: 3 септември, 2022 Публикувано: 3 септември, 2022 Преди 1 час, Pantelej Putnik каза: Благодаря ти, @Eva eva! В Пловдив мога да препоръчам място за пердета 😄 От турската промоция не успях да си харесам нещо, но пък от катарската успях 🙂 А твоят Виетнам кога е? Супер! Виетнам е чааааак - ноември 🙂 2
tch Публикувано: 3 септември, 2022 Публикувано: 3 септември, 2022 Преди 1 час, master_of_germs каза: Настоявам @Gentleman Basta да постне актуална снимка на @Lindt, тъй като дори да не я е ползвал за примамка, подозирам, че може да развие по-висока скорост от нея, когато ги е подгонила мечката... 😄 😮 P.S. Спам, ама нИмоА сА стърпА! ... Аз кат' я видях и... и я гледам... А тя кат' мъ гледа... и...и тя мъ вижда! 😄 Не си ѝ следил достатъчно подробно темата, за примамка носят едно дете 😂 9
Lindt Публикувано: 3 септември, 2022 Публикувано: 3 септември, 2022 преди 2 часа, master_of_germs каза: Настоявам @Gentleman Basta да постне актуална снимка на @Lindt, тъй като дори да не я е ползвал за примамка, подозирам, че може да развие по-висока скорост от нея, когато ги е подгонила мечката... 😄 😮 P.S. Спам, ама нИмоА сА стърпА! ... Аз кат' я видях и... и я гледам... А тя кат' мъ гледа... и...и тя мъ вижда! 😄 Ей ме на, наздраве! Цялата група оцеля днес, да видим утре 😄 18 6 1
Популярно мнение ruwenzogy Публикувано: 3 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 3 септември, 2022 Албания 60 5
Популярно мнение Pantelej Putnik Публикувано: 4 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 4 септември, 2022 Big game fishing - Seychelles 36 5 28
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 4 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 4 септември, 2022 Днес бях тръгнал към Пирин (Тевно езеро и Валявишките езера), но стигнах само до #theTopOfTheBalkans 🤣 54 11
Anna Kalinovska Публикувано: 4 септември, 2022 Публикувано: 4 септември, 2022 ... на една тераса на не дотам обичайно място. В Sky Café ☕ с простор и вредни вкусотии. Мохамед като не може да иде до планината, си я привиква и малко зумва, та да си поговори пак с нея, а след това и с утоворената приятна компания, намираща се по необходимост времнно там, на малко по-нисък етаж. 16
Популярно мнение Mary Публикувано: 5 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 5 септември, 2022 Метеора. 61 9
Популярно мнение Lindt Публикувано: 5 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 5 септември, 2022 Ние обикаляме да броим мечетата по Трансфагараш. Добре е, намерихме общо 7, на 4 места. Чак се чудим групово защо обикаляхме 2 дни селца и паланки, вместо да си седим при мечките 60 16
Популярно мнение makler Публикувано: 5 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 5 септември, 2022 В момента съм на гарата в Тарту. Наистина не очаквах да е толкова красив, подреден и зелен. Горещо го препоръчвам, не случайно ще бъде Европейска столица на културата през 2024 г. 58 2
Asya Assenova Публикувано: 6 септември, 2022 Публикувано: 6 септември, 2022 В Истанбул. Закусвам край Босфора. 47 2
Популярно мнение Marisha Публикувано: 6 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 6 септември, 2022 На път за Сицилия😀. Болоня. 51
Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: 6 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 6 септември, 2022 Септемврийско море Наше лошо няма 52 4
Lyubina Публикувано: 6 септември, 2022 Публикувано: 6 септември, 2022 преди 11 минути , Kalina Ivanova каза: Септемврийско море Прекрасно! 4 1
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 6 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 6 септември, 2022 Днес се качих до Черни връх от хижа Алеко, но на тичане(доколкото мога). По пътя и на върха се засякох с @Eva eva, с която си поговорихме сладко. Крайният резултат е: 32 1 18 1
master_of_germs Публикувано: 6 септември, 2022 Публикувано: 6 септември, 2022 преди 7 минути , Граф Вронски каза: Днес се качих до Черни връх от хижа Алеко, но на тичане(доколкото мога). По пътя и на върха се засякох с @Eva eva, с която си поговорихме сладко. Крайният резултат е: Уточнявай, че тия времена (и километри... усещам вече @Zaro как си го нервирал с километрите) са до върха и обратно надолу 🙂... Че иначе ще се окажеш по-бавен от племенничката ми, дето още не ходи на училище 😉 1 6
Популярно мнение Bellaero Публикувано: 6 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 6 септември, 2022 На Кефалоня за пореден и вероятно последен път. На съсипия от туризъм отиват нещата. 54 3 2 1
Популярно мнение Pantelej Putnik Публикувано: 6 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 6 септември, 2022 Seychelles, La Digue, Grande Anse Тези дни все се сещам за едно мнение във форума (не мога да се сетя на @oli_mali ли беше, или на @iaia_mama). Запомнил съм горе-долу следното описание на отиване към Grande Anse, La Digue - "И вървяхме, вървяхме, вървяхме, пък се изкачвахме, но когато стигнахме и излязохме на плажа......ех, като излязохме на плажа!!!" Толкова ми хареса това описание тогава. Сякаш предава цялата емоция от пътя дотам, душевността на човека и красотата на плажа. Преди няколко дни си го повтарях през 50 метра това, докато отивахме към Anse Lazio. "А като видяхме плажа........ех, като видяхме плажа!!" 🙂 Пристигнахме рано, защото тук се събуждаме рано. Отидохме да плажа с колелета. Почувствах се безгрижен като дете. На плажа нямаше почти никой. После започнаха да идват, да се снимат и да си отиват разни хора. Ние бяхме първи и веднага заехме единствената сянка - полубарака за кокосови орехи. Кокосите дойдоха обаче часове след това, когато тръгвахме. Мислех през цялото време да извадя българското знаме и да го забия на върха на къщата, а плажа да нарека "Южният плаж" на българския сейшелски остров Ла Диг. 🤣 Защо да е български сейшелски остров?!? Ами видя ми се логично някак след като има Френска Полинезия и Американски Самоа. Не може ли да си е просто Полинезия, ами "френска"!!! Същото и със Самоа. 🤣 Ето я новата българска придобивка А момчето с кокосите само ще я ползва и пази. Бях се изтегнал на сянка и сякаш четях в погледите на някои посетители на плажа - "Е, ти на сянка, а другите на слънце, така ли?!" А аз им отговарях мислено - "Кой превари, той завари! Нали затова има Американски Самоа и Френска Полинезия." 🤣 Идват, снимат се и си заминават. После се връщат вкъщи и казват - "Бях на Сейшелите (а също в Париж, Макао, Чикаго, Копривщица...). Хм, ами сега така е модерно, старче! Броят на лайковете в социалистическите, упс.... социалните мрежи е по-важен от броят на моментите, в които ни спира дъха от възхищение и кеф. Сега дъхът спира от броя на лайковете. "Хм, аз ли остарявам, че не го разбирам това?!! Не, не остарявам, как така ще остарявам! Просто доста пътуващи днес предпочитат да получават повече лайкове пред това да изживеят нещо истинско. Всеки си знае. 🙂 46 1 8
ДиянаВ Публикувано: 6 септември, 2022 Публикувано: 6 септември, 2022 @Pantelej Putnik, а този форум не е ли като социална мрежа? След този пост как да ти харесам снимките ми кажи😉 2 2 9 1
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 6 септември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 6 септември, 2022 Ето ме и мен, няколко минутки след @Граф Вронски 🙂 Чудна разходка се получи 🙂 50 6
master_of_germs Публикувано: 6 септември, 2022 Публикувано: 6 септември, 2022 преди 14 минути , ДиянаВ каза: @Pantelej Putnik, а този форум не е ли като социална мрежа? След този пост как да ти харесам снимките ми кажи😉 Е, па тука сме го измислили. Като ни скриха "усмивката" (иронична била 😉 ) , почнахме да реагираме с "шок" 😮 Пък реакцията с халби бира за благодарност винаги се тачи 🙂 5
Pantelej Putnik Публикувано: 6 септември, 2022 Публикувано: 6 септември, 2022 преди 40 минути , ДиянаВ каза: @Pantelej Putnik, а този форум не е ли като социална мрежа? След този пост как да ти харесам снимките ми кажи😉 Мрежата, разбира се, е социална. 🙂 На мен просто в нея ми харесва комуникацията. Емотиконите са просто подробност. Дали някой се шокира, смее се или харесва нещо е подробност, която стои далече след ползата от събраната тук информация и радостта от самото общуване. Ако започнем да пишем и постваме тук само заради лайковете, а не заради самото общуване и споделянето на информация, то....в какво ще се превърнем ние, а и форумът. 10 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега