traveler Публикувано: 7 октомври, 2022 Публикувано: 7 октомври, 2022 преди 19 часа, Граф Вронски каза: От вчера: направих си еднодневно пътуване до Лондон. Повече от перфектно се получи и съм толкова доволен и вдъхновен 😍 П.с. съжалявам, че качих толкова много снимки, едвам успях да ги подбера 🤣 може би ще си направя отделна тема с повече снимки и обяснения (ако някой не то знае да са полезни) @Граф Вронски, откъде е направена последната снимка? Цяла нощ проверявах, смятах и не стигнах до отговор. Благодаря!🙂
jorocontrola Публикувано: 7 октомври, 2022 Публикувано: 7 октомври, 2022 преди 20 минути , traveler каза: @Граф Вронски, откъде е направена последната снимка? Цяла нощ проверявах, смятах и не стигнах до отговор. Благодаря!🙂 Като за без пари от Sky Garden? 🤔 2 2
rdd Публикувано: 7 октомври, 2022 Публикувано: 7 октомври, 2022 @Граф Вронски, благодаря за разходката. И аз се вдъхнових дори. Браво! Посети ли Хепи Лондон? Те спечелиха в два конкурса, преди две-три седмици: за най-добър ресторант в Лондон и най-любезен персонал в Англия. Гласувах с удоволствие за тях. 1
slujitel Публикувано: 7 октомври, 2022 Публикувано: 7 октомври, 2022 В планината над Брага, в манастира Bom Jesus do Monte. Първото указание за параклис над хълма е от 1373 г., многократно са добавяни сегменти, стълби и фонтани. Днес манастира е в списъка на ЮНЕСКО и няма аналог. Моля, модератор да завърти снимката, не успях да се справя. 24
Граф Вронски Публикувано: 7 октомври, 2022 Публикувано: 7 октомври, 2022 преди 5 часа, traveler каза: @Граф Вронски, откъде е направена последната снимка? Цяла нощ проверявах, смятах и не стигнах до отговор. Благодаря!🙂 преди 5 часа, jorocontrola каза: Като за без пари от Sky Garden? 🤔 Точно така. От Sky Garden са последните три. преди 4 часа, rdd каза: @Граф Вронски, благодаря за разходката. И аз се вдъхнових дори. Браво! Посети ли Хепи Лондон? Те спечелиха в два конкурса, преди две-три седмици: за най-добър ресторант в Лондон и най-любезен персонал в Англия. Гласувах с удоволствие за тях. Не, бях чул за Happy London, но не съм се сетил да го видя. А, и честно не бих имал толкова голямо желание. Може би ще хубаво да се провери това обслужване. Аз се насочих към Borough Market за обяд. Там има толкова различни храни (японска , мексиканска и още много). 2 пъти го обиколих, защото не мога да опитам от всичко 🤣🤣🤣. Но си на крак. Нямаш обслужване. Накрая и очите, и стомахът бяха пълни 🤣 Тези дни ще драсна малко повече детайли за местата. 14
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 7 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 7 октомври, 2022 Зелен поздрав от Австрия! Някъде по средата на пътя между Клагенфурт и Грац. Изтекоха ми очите от толкова красота... 62 1 4
Популярно мнение DaBo Публикувано: 7 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 7 октомври, 2022 Под жаркото лисабонско слънце днес се разхождахме из Белем: 62 3
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 7 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 7 октомври, 2022 Трир - най-старият град в немско. Естествено българско владение отдавна. Всички умни хора работят в Люксембург за големи заплати, пътуват безплатно до там и полват сгодните услуги на германско. Дизайнерската салата ми бе сервирана от Веско от Варна 🙂 58 2
Популярно мнение Брани Публикувано: 7 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 7 октомври, 2022 Днес по тъмна доба Империята кацна в Болоня … (имам и дневни снимки, но нарочно ще пусна само вечерни за максимален ефект на даркнеса) 54 2
Популярно мнение iaia_mama Публикувано: 8 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 8 октомври, 2022 Днес Сахара - изгрев, сол, пясъци, камили, гонка по отсечка от трасето на Париж-Дакар, накрая релакс в оазиз. Много яки емоции, чудесен ден 🙂 48 7
Популярно мнение Mary Публикувано: 8 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 8 октомври, 2022 В Рио заедно с @Цвете, @Ивайла, @desislavna, @Desi75 и @Monika_Koko! 63 20
Captain45 Публикувано: 8 октомври, 2022 Публикувано: 8 октомври, 2022 Отскочихме до най-близкият ни плаж в Гърция. 44
Captain45 Публикувано: 8 октомври, 2022 Публикувано: 8 октомври, 2022 Още две снимки от Нея Ираклица 28
Популярно мнение Stanislav Dimitrov Публикувано: 8 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 8 октомври, 2022 Прекрасната испанска провинция Кастилия де ла Манча, ми предложи интересни срещи, тази седмица, последната от които, снощи, с иберийският рис. 41 1 19
Pandurova Публикувано: 8 октомври, 2022 Публикувано: 8 октомври, 2022 Едно шато, амаа не френско, не и белгийско - индийско 🙂 48
ich Публикувано: 8 октомври, 2022 Публикувано: 8 октомври, 2022 Барселона е винаги магнетична...... 46 2
Популярно мнение Травеолани Публикувано: 8 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 8 октомври, 2022 Пътуваме в момента към Калгари. Току що минахме Rogers Pass в Glacier National park в BC. Невероятни гледки има по пътя, с есенни цветове за разнообразие 🙂 . И интернет имам още 🙂 58 2
Популярно мнение stotan Публикувано: 8 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 8 октомври, 2022 Гозо- цитаделата Blue Hole Dwejra Ta Pinu Wied il-Mielah Window Wied Il-Għasri Xwejni- солници Calipso Cave (Tal Mixta) Гледка към Малта и Комино от кулата Ta' Kenuna 57 5
Популярно мнение ven62 Публикувано: 8 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 8 октомври, 2022 Меандъра на р. Арда при Маджарово: Кован Кая: Изгледи от ретранслаторната кула над с. Горно поле: ( @Zaro ? ) Арката (от другата страна на р. Арда срещу Кован Кая) т.е. с няколко думи, комбинирайки два популярни израза, мога да кажа: "Софийския маратон ще ми хване опинците" 45 6 9
Популярно мнение Брани Публикувано: 8 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 8 октомври, 2022 Днес кацнахме на няколко локации: Боргето Лазисе и Сирмионе (Знам какво си мислят хората, като прочетат “Империята кацна” някъде, но искам да уверя, че нищо не сме съсипвали - само сме снимали. А да, Императорът изяде един сладолед …) 54 4
Популярно мнение chandni Публикувано: 9 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 9 октомври, 2022 Malta, Birgu Fest 2022. Основен акцент на събитието е Birgu by candlelight, когато се изгасят светлините и улиците и къщите на града се осветяват от десетки хиляди свещи, което подчертава архитектурната красота на Birgu (Vittoriosa). 49 1 1 15
master_of_germs Публикувано: 9 октомври, 2022 Публикувано: 9 октомври, 2022 преди 8 часа, Брани каза: Днес кацнахме на (Знам какво си мислят хората, като прочетат “Империята кацна” някъде, но искам да уверя, че нищо не сме съсипвали - само сме снимали. А да, Императорът изяде един сладолед …) Съжалявам, ама все един трябва да се престраши да каже това, което си мислят хората... ИЗЛАГАТЕ СЕ! 😛 Поне кажете, че сте направили една изненадваща проверка на граничните райони на Империята, така, за повдигане на морала! 😉 1 1 1
Anna Kalinovska Публикувано: 9 октомври, 2022 Публикувано: 9 октомври, 2022 На 7.10.2022 г. в 18:35, DaBo каза: Под жаркото лисабонско слънце днес се разхождахме из Белем: А дали успяхте да се насладите и на Pastéis de Belém? Там в съседство ги правят, от .... 1837 г.😋 Ами да, и през юни 2017 г. беше гъчканя там - едва стана снимката на мястото (благодарение на умното устойство). 5
Популярно мнение makler Публикувано: 9 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 9 октомври, 2022 Из серията скрити бижута. Шчечин направо ми скри шапката, Данциг манциг пасти да ядат 46 2 2
Anna Kalinovska Публикувано: 9 октомври, 2022 Публикувано: 9 октомври, 2022 Ами къде да съм, докато нетърпеливо си чакам Ло Мантанг, Горен Мустанг.. Няма да тръгна по Кончето я, да взема да се кьопна и осакатя таман преди тръгване 🙃 Така че: Преимуществено в квартала, с кученце.. На кафе, здравословни сладкиши, чайчета - макар и не тибетски и/или хималайски, течен хлорофил и разни други детоксикиращи течности и екстракти. С две думи на уютно изложение в Парк хотел "Москва". Всъщност бях там вчера по същото време, и сега тръгвам нататък, кученцето Schatzi вече дава признаци на нетърпение. От хапките, че и тортичките само с натурални продукти като червени боровинки, авокадо итн., разбира се, опитах. От тези авторски подправки - една дузина видове, дори си купих една: На Етиопия е назована. Ще я опитам в някое ястие, когато й дойде времето. Лявата дама ги измисля, готвач е, не знам по хоби или по професия. И на този щанд е приятно. Ароматните и детоксикиращи вълнения предлага фина дама с приятен руски акцент. А тези компетентни дами представляват задокеанска компания, продаваща ни разни здравословни продукти на базата на билкови екстракти, разбира се, в т.ч. и нашенски - така е, докато не престанем да сме само суровинен придатък.. На щанда на заден план пък предлагат чаши, канчета, стенни часовници итн. симпатични шаренийки, ама ми се видяха скъпички, дори да не съм тръгнала на пазар. В техния екип е и стара познайница, от курсовете й по ТЕС. Не ми беше проблем да се сетя откъде точно, когато й казах, че се познаваме и ми помогна с името си. Доброто кафе е вдясно, във втората половина на фоайето. Не го снимах, нито собственика на Fado, понеже както обичайно, наблегнах на общуването. Но днес ще си купя кило 100% арабика на зърна, след като отново го дегустирам.. Мифаела и Шатци също добре пообщуваха. Не е зле да има кой да ти бави кучето, ако детето е вече с брада... Майката позволи снимки. И навръщане поснимах, пейките ми бяха нови. 15
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега