Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 12 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 12 октомври, 2022 Сараево Останах приятно изненадан както от града така и от цяла БиХ като цяло. Много зелена държава и очевидно развиваща се с бързи темпове. Вероятно ще завършат тяхната магистрала Баня Лука - Сараево която е високо в планината доста преди нашата Хемус. Само в Швейцария съм виждал абсолютно всички да спазват ограниченията от 50, 60, 80 и т.н. и да карат на 20-30 м зад теб без никой да те притиска. Иначе в Сараево има много история и си заслужава да се види. Формално там е почнала първата световна, имали са зимна олимпиада и т.н. Мястото на атентата на Франц Фердинанд. Следите от обсадата 1992-1995 все още са из целия град. Малко зловещи сувенири. 55 8
Популярно мнение Mary Публикувано: 12 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 12 октомври, 2022 Пуерто Игуасу заедно с @Цвете, @Ивайла, @Desi75, @desislavna @Monika_Koko! Да погледнем и откъм аржентинската страна изумителните водопади. Каквото и да кажа за гледките ще е слабо. Трябва да се види. Времето изобщо не беше с нас - дъжд, чат-пат гръмотевици, но … на кой му пука какво е времето пред това чудо?! Вечерта завършихме с превъзходни стекове! 48 23
traveler Публикувано: 12 октомври, 2022 Публикувано: 12 октомври, 2022 (редактирано) преди 58 минути , Mary каза: Пуерто Игуасу заедно с @Цвете, @Ивайла, @Desi75, @desislavna @Monika_Koko! Да погледнем и откъм аржентинската страна изумителните водопади. Каквото и да кажа за гледките ще е слабо. Трябва да се види. Времето изобщо не беше с нас - дъжд, чат-пат гръмотевици, но … на кой му пука какво е времето пред това чудо?! Вечерта завършихме с превъзходни стекове! Страхотни снимки, направо за календар 2024, ако не може да влязат за 2023. Особено последната.😀 Забравих - завиждам ви. Да си изкарате прекрасно. Редактирано 12 октомври, 2022 от traveler 5 1
ven62 Публикувано: 12 октомври, 2022 Публикувано: 12 октомври, 2022 преди 4 минути , traveler каза: Страхотни снимки, направо за календар 2024, ако не може да влязат за 2023. Особено последната.😀 Забравих - завиждам ви. +1 Изцяло. Даже и малко по-напред бих отишъл. След като акцентираме на снимки на животни за календарите, защо да не са разфасовани и дори сготвени. 10
Gentleman Basta Публикувано: 12 октомври, 2022 Публикувано: 12 октомври, 2022 преди 34 минути , ven62 каза: +1 Изцяло. Даже и малко по-напред бих отишъл. След като акцентираме на снимки на животни за календарите, защо да не са разфасовани и дори сготвени. Нека проверим колко е силно магеланското веганско общество 😄 Че анти-животинското се състои всичко на всичко от Вен (1 бр.) 4
ven62 Публикувано: 12 октомври, 2022 Публикувано: 12 октомври, 2022 преди 27 минути , Gentleman Basta каза: Нека проверим колко е силно магеланското веганско общество 😄 Че анти-животинското се състои всичко на всичко от Вен (1 бр.) OK С леката забележка за еднаквост в терминологията: "Нека проверим колко е силно магеланското веганско общество 😄 Че анти-веганското се състои всичко на всичко от Вен (1 бр.) " или "Нека проверим колко е силно магеланското животинско общество 😄 Че анти-животинското се състои всичко на всичко от Вен (1 бр.) "
Популярно мнение stotan Публикувано: 12 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 12 октомври, 2022 Параклис на отшелника св. Павел Ротондата в Моста Мдина Катакомбите на св. Павел В околностите на Miġra l-Ferħa 52 1
Иван Попов Публикувано: 12 октомври, 2022 Публикувано: 12 октомври, 2022 Единици са хората, които знаят в каква "Вселена" съм 😊 докато спя 😉 Небесните звезди не танцуват, а блестят. Земните звезди не светят, а се запалват. Едва ли има друга стая като моята в областта 😉 Но може и да има 🙃 33 1 11
oli_mali Публикувано: 12 октомври, 2022 Публикувано: 12 октомври, 2022 преди 23 минути , Иван Попов каза: Единици са хората, които знаят в каква "Вселена" съм 😊 докато спя 😉 Небесните звезди не танцуват, а блестят. Земните звезди не светят, а се запалват. Едва ли има друга стая като моята в областта 😉 Но може и да има 🙃 Ех Ванка, как ме върна в студентските години с тази пружина на леглото. 😀 Интересна стая си сътворил, звездите ми го говорят! Какво пише над прозореца и на коя година/дата е заспал календара на последната снимка, там дето скачаш в пустинята, не магеланския? 1 1
Zaro Публикувано: 12 октомври, 2022 Публикувано: 12 октомври, 2022 преди 9 часа, ven62 каза: +1 Изцяло. Даже и малко по-напред бих отишъл. След като акцентираме на снимки на животни за календарите, защо да не са разфасовани и дори сготвени. Това е изкуство, форма на натюрморт. преди 9 часа, Gentleman Basta каза: Нека проверим колко е силно магеланското веганско общество 😄 Че анти-животинското се състои всичко на всичко от Вен (1 бр.) Както имаше едно изображение в темата за хумор, още не е открита пещерна рисунка на салата. 3 2
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 13 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 13 октомври, 2022 Дървен град на Костурица Малко под града има спирка на теснолинейка с панорамен маршрут из резервата Мокра гора. За резервата има такса 200 динара. Мост на Мехмед Паша във Вишеград. 58 1
Популярно мнение mu_ry Публикувано: 13 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 13 октомври, 2022 Едно много бързо двудневно пътуване до Лондон, хем да свършим малко работа, хем да се помотаем 😊 59 3
Популярно мнение DaBo Публикувано: 13 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 13 октомври, 2022 Последна гледка от Лисабон: И после Кабо да Рока, където времето нямаше нищо общо с горното: И някъде по пътя към Обидуш: 54 13
Популярно мнение iMari Публикувано: 13 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 13 октомври, 2022 Задар и Нин 57 2
Популярно мнение Lindt Публикувано: 13 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 13 октомври, 2022 Както си дремехме с котарака на терасата и видях, че на междублоковата ни бетонена площадка покрай оградата се движи нещо сиво, което не е плъх. Веднага ми се изясни, че предстои втора спасителна акция "Таралеж" в иначе спокойния следобед и привлякох @Gentleman Basta на помощ. Явно е паднал от по-високо разположения обрасъл парцел и няма как да излезе и да си отиде у дома, така че въоръжени с ръкавици и торба, го уловихме и отнесохме където му е мястото. Дано живее дълго и щастливо и си народят с някоя мома малки ежковци 29 27 1
ven62 Публикувано: 13 октомври, 2022 Публикувано: 13 октомври, 2022 преди 13 минути , Lindt каза: Както си дремехме с котарака на терасата и видях, че на междублоковата ни бетонена площадка покрай оградата се движи нещо сиво, което не е плъх. Веднага ми се изясни, че предстои втора спасителна акция "Таралеж" в иначе спокойния следобед и привлякох @Gentleman Basta на помощ. Явно е паднал от по-високо разположения обрасъл парцел и няма как да излезе и да си отиде у дома, така че въоръжени с ръкавици и торба, го уловихме и отнесохме където му е мястото. Дано живее дълго и щастливо и си народят с някоя мома малки ежковци @Gentleman Basta съвсем започна да ми напомня за сина ми (този дето е женен за германка) @Lindt освен че говори в множествено число, не намери за необходимо дори една снимка на @Gentleman Basta по време на спасителната акция да публикува. 😭 9
Gentleman Basta Публикувано: 13 октомври, 2022 Публикувано: 13 октомври, 2022 Аз само не разбрах как @Lindt определи таралежа като мъжки. Може би докато го пренасяше към буренясалия парцел го е опипвала през торбата. Вен, този път аз само снимах, така че няма как да ме има на снимка 12
Брани Публикувано: 13 октомври, 2022 Публикувано: 13 октомври, 2022 преди 40 минути , ven62 каза: @Gentleman Basta съвсем започна да ми напомня за сина ми (този дето е женен за германка) Супер е, че напомняш, че всеки път като кажеш и после моментално ми изхвръква от главата и после постоянно се чудя кой кой беше 🙂 5
ven62 Публикувано: 13 октомври, 2022 Публикувано: 13 октомври, 2022 преди 10 минути , Брани каза: Супер е, че напомняш, че всеки път като кажеш и после моментално ми изхвръква от главата и после постоянно се чудя кой кой беше 🙂 Но другите не го правят и аз съм принуден да си водя бележки в един тефтер. 8
oli_mali Публикувано: 13 октомври, 2022 Публикувано: 13 октомври, 2022 преди 5 часа, Lindt каза: и си народят с някоя мома малки ежковци @ven62 чак не мога да повярвам как най-прочутия ористник във форума пропусна целта на спасителната операция. Дано поне @Gentleman Basta е разбрал 😉 3
stotan Публикувано: 13 октомври, 2022 Публикувано: 13 октомври, 2022 В околностите на лагуната на коралите Червената кула Мелиеха Поглед към селото на Попай и наоколо Глинените хълмове до Għajn Tuffieħa 43 1
Argentique Публикувано: 13 октомври, 2022 Публикувано: 13 октомври, 2022 @stotan, подробна Малта правите вие, браво. Все повече се вдъхновявам от снимките ти да отида януари/февруари основно за обиколки сред природата плюс малко затвърждаване на наученото из обичайните места. Плюс октопод в Марсашлок (🙂), който въпреки скучната лично за мен малтийска кухня, остава най-добрият, опитван от мен досега. 🙂 3
ven62 Публикувано: 14 октомври, 2022 Публикувано: 14 октомври, 2022 преди 13 часа, stotan каза: В околностите на лагуната на коралите Червената кула Мелиеха Поглед към селото на Попай и наоколо Глинените хълмове до Għajn Tuffieħa преди 12 часа, Argentique каза: @stotan, подробна Малта правите вие, браво. Все повече се вдъхновявам от снимките ти да отида януари/февруари основно за обиколки сред природата плюс малко затвърждаване на наученото из обичайните места. Плюс октопод в Марсашлок (🙂), който въпреки скучната лично за мен малтийска кухня, остава най-добрият, опитван от мен досега. 🙂 @stotan, а аз съм на крачка да си променя мнението за Малта от "задоволително" на "очарователно" благодарение на твоите снимки. 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега