VASILEV Публикувано: 27 октомври, 2022 Публикувано: 27 октомври, 2022 Лондон в “пламъци” от любимото ми Али Пали🙂 26
Георги Матеев Публикувано: 28 октомври, 2022 Публикувано: 28 октомври, 2022 Кисна сутрешно на летището във Виена в очакване на полет за Барселона. На теория вчера трябваше да спя в Неапол, но 4 часа преди излитане Уиз Еър рязко реши, че ще оперира полета Виена-Неапол на другия ден (т.е. днес) и тъй като отсечката вече не ми вършеше работа останах в Австрия. Изненадващо хендлинг агента на Уиз във Виена даде хотел за точно 1 минута - 5-звездния NH на летището с включена вечеря и закуска, та се поглезих за сметка на розовите ни приятели. Тея дни ги почвам и за 250 евро компенсация, че ласт секънд цената на новия билет до Барса хич не беше красива. Пожелавам усмихнат ден на всички 🙂 П.С. Vienna Lounge на T2 вече иска за вход и €5 допълнително плащане, освен таксуването на Diners/Priority Pass/Lounge Key картата. Доста слабо. 26 2
MayaS Публикувано: 28 октомври, 2022 Публикувано: 28 октомври, 2022 преди 12 часа, Миланка каза: Мангрова гора - единствената в северното полукълбо. Не е единствената. В Иран на остров Кешм също има мангрова гора. 4
Популярно мнение liliya Публикувано: 28 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 28 октомври, 2022 Ba na & Da Nang 64 1 5
Популярно мнение ven62 Публикувано: 28 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 28 октомври, 2022 От последните два дни: Малко Пловдив (градът на @AlexandraKo) Вечерен Капана: Оставям на @Lindt да обясни коя птичка каква е и от коя част на Римската имерия е: Тук един друг паун ми пречи да се снимам: Въженият мост над р. Арда при с. Лисиците. Единия му край е в нищото, на 2-3 км. от с. Широко поле и път до там няма. Само великото БДЖ стига. А другия му край пак е в нищото, пак на 2 км. от с. Лисиците и достъпа до това селце е само през въжения пост. Две от трите баби - жителки на с. Лисиците. Милите бяха за хляб в съседното село. 2 км. пеша, после въжения мост, после пак 2.км пеша, взимат хляба и обратно. Всеки член на клуба "Меандрите на р. Увац" трябва периодично да опреснява впечатленията си от родните меандри. Преди 10-на дни бяхме около Маджарово. Сега по меандрите преди язовир Кърджали. (Някой ден ще стигна и до Бяла река) Завоя - май е най-красивия: После до въжения мост при с. Сухово: И накрая меандъра, който се вижда от високото, по пътя за с. Русалско: Това не е забележителност. Или пък е?! Просто есен по поречието на р. Арда. 50 20
Tonyco Публикувано: 28 октомври, 2022 Публикувано: 28 октомври, 2022 Нощна разходка над старата столица. 🛰🙂 30 2
Брани Публикувано: 28 октомври, 2022 Публикувано: 28 октомври, 2022 С Императора пътуваме към потушаването на поредния бунт и щраквам една снимка от прозореца на Звездния разрушител - тъкмо излезнахме от хиперпространството и ги почваме ... 26
oli_mali Публикувано: 29 октомври, 2022 Публикувано: 29 октомври, 2022 преди 9 часа, Брани каза: С Императора пътуваме към потушаването на поредния бунт и щраквам една снимка от прозореца на Звездния разрушител - тъкмо излезнахме от хиперпространството и ги почваме ... Лайквай народе, за да не стане като снимката с луната. Иначе трети шанс няма да имаме 🙃 1 1 6
jorocontrola Публикувано: 29 октомври, 2022 Публикувано: 29 октомври, 2022 преди 10 часа, Брани каза: тъкмо излезнахме от хиперпространството и ги почваме ... Излезнахте или влезнахте ...?
Брани Публикувано: 29 октомври, 2022 Публикувано: 29 октомври, 2022 Преди 1 час, jorocontrola каза: Излезнахте или влезнахте ...? Излязохме, естествено. Хиперпространството изобщо не изглежда така. Ама нямам авторски снимки, а не ми се иска да качвам такива “от интернет”. 1 3
jorocontrola Публикувано: 29 октомври, 2022 Публикувано: 29 октомври, 2022 Spiaggia della Torre, Sardinia - тук е бетер Слънчака, тръгвам си ... 38 1
searus Публикувано: 29 октомври, 2022 Публикувано: 29 октомври, 2022 преди 9 минути , jorocontrola каза: Spiaggia della Torre, Sardinia - тук е бетер Слънчака, тръгвам си ... Недей така, в списъка ми беше, сега ще ме откажеш... Ние сме тъкмо на ферито обратно към Сардиния, тук, а и на цялото скъпарско крайбрежие хора просто няма...
jorocontrola Публикувано: 29 октомври, 2022 Публикувано: 29 октомври, 2022 преди 2 часа, searus каза: Недей така, в списъка ми беше, сега ще ме откажеш... Ние сме тъкмо на ферито обратно към Сардиния, тук, а и на цялото скъпарско крайбрежие хора просто няма... Ходете смело. Водата е приятна за къпане, уникална на цвят и супер гледка. Повечето май бяха местни заради почивният ден. Nuraghe Palmavera: 30
Брани Публикувано: 29 октомври, 2022 Публикувано: 29 октомври, 2022 преди 10 часа, oli_mali каза: Лайквай народе, за да не стане като снимката с луната. Иначе трети шанс няма да имаме 🙃 Прекрасно е когато хората сами се сещат 🙂 2
Популярно мнение Argentique Публикувано: 29 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 29 октомври, 2022 Село Лясково, Пловдивска област. Доста пъти съм идвала тук пеш от Асеновград, а в зората на ковид - редовно. 10 км лежерно ходене на посока. Едни познати си построиха мъжка бърлога - бунгало насред гората извън регулация. Имат си соларни панели, ток, вода, нет и тв. Всичко е законно. Има гледка. С чашите малко има несъответствие, но няма да придиряме. 🙂 Изкуствено езерце с много пъстърви. 🙂 Барбекюто е наблизо. И в селото вечер. Разни животини буквално идват до масата да просят храна. 🙂 45 4 2
Иван Попов Публикувано: 29 октомври, 2022 Публикувано: 29 октомври, 2022 От вчера съм в пътуване. Снощи останах в Пловдив, а днес бях до Хисаря, а сега съм вече в София. Та ето и малко снимки от днес. С новата прическа не се барам просто 😃 V-като Ванката 😀 Вече си имам и нов модел за стаята ми. 40
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 30 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 30 октомври, 2022 Ако някой има порода куче Ротвайлер ето къде е развъдена тя - едно малко градче в Германия, което бих се обзаложила, че е в Швейцария ако съдя по архитектурата. Малтийски балкончета в баден-вюртембергски стил. Иначе мястото е повече от фантастично, а температурата днес достигна 25. Събта - пазарен ден - животът в пълния му блясък! Обаче ни един ротвайлер 🙂 само един господин с акордеон и удивителни французки шансони таур-шмиргел - вижда се отдалеч от града, навярно има хубава гледка отвисоко, но следващият път приказни балкончета, удивително напонящи на тези в Цюрих Ротвайл е толкова пстър и свеж, че е като да е боядисван от деца и още миниатюрни, шикозни балкончета някакъв нов сорт патладжани, май Германия е един от най-големите проиводители на ябълки. Всичко друго може и да се внася, но ябълки не 53 2
Брани Публикувано: 30 октомври, 2022 Публикувано: 30 октомври, 2022 Отново сме на мисия из Галактиката Тук правим тестове с единия Звезден разрушител Кацнахме в една от нашите тайни бази и реших да поснимам малко в околността: 30
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 30 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 30 октомври, 2022 Bosa, Sardinia - нямаше боси де ... И Church of the Holy Trinity Saccargia попътно за летището 51 2
Популярно мнение liliya Публикувано: 30 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 30 октомври, 2022 Малко от Камбоджа - Сием Рип и Ангор 55 9
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 30 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 30 октомври, 2022 Есенни цветове и пролетно слънце😍 В Медвен, водопад Сини вир В Жеравна Нощуваме в тишината на Катунище🙂 42 10
Иван Попов Публикувано: 30 октомври, 2022 Публикувано: 30 октомври, 2022 преди 21 часа, Брани каза: Отново сме на мисия из Галактиката От къде са тези снимки? 😇 преди 18 часа, liliya каза: Малко от Камбоджа - Сием Рип и Ангор Това черното, буболечки ли са? преди 14 часа, bibi каза: В Сандански: Опа, някой е в Австрийския хотел Сандански 😊 Приятно в нашия град. 😉 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега