Популярно мнение Otnesen Публикувано: 30 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 30 октомври, 2022 Остуни днес.... Хареса ми много. 53 2
liliya Публикувано: 30 октомври, 2022 Публикувано: 30 октомври, 2022 Преди 1 час, Иван Попов каза: От къде са тези снимки? 😇 Това черното, буболечки ли са? Тези са от Камбоджа , Сием Рип. И да , пържени са буболечките , има ги всякакви ( не качих повече, щото са ужасни), ядат го като семки 🙂 . А пък в Сейгон пробвах ракия с кобра 🙂. В магазините има и със скорпион. Малко е брутално за нас. 19 13
ven62 Публикувано: 30 октомври, 2022 Публикувано: 30 октомври, 2022 преди 13 минути , liliya каза: Тези са от Камбоджа , Сием Рип. И да , пържени са буболечките , има ги всякакви ( не качих повече, щото са ужасни), ядат го като семки 🙂 . А пък в Сейгон пробвах ракия с кобра 🙂. В магазините има и със скорпион. Малко е брутално за нас. Как ми се иска да разкажеш за това пътуване, pls. Или поне подробната програма и логистика. 5
Брани Публикувано: 30 октомври, 2022 Публикувано: 30 октомври, 2022 преди 1 час, Иван Попов каза: От къде са тези снимки? 😇 Това черното, буболечки ли са? Опит за астрофотография със скромния ми безогледален фотоапарат 🙂 Със статив и дълга експозиция ... 6 1
jorocontrola Публикувано: 30 октомври, 2022 Публикувано: 30 октомври, 2022 преди 19 минути , Брани каза: Опит за астрофотография със скромния ми безогледален фотоапарат 🙂 Със статив и дълга експозиция ... Не стана ли снимката ... 😁 1 1
Брани Публикувано: 30 октомври, 2022 Публикувано: 30 октомври, 2022 преди 30 минути , jorocontrola каза: Не стана ли снимката ... 😁 Всъщност съм доволен - успях да докарам достра остри звезди 🙂 2 1
Lyubina Публикувано: 30 октомври, 2022 Публикувано: 30 октомври, 2022 Току що, гледайки снимките от Камбоджа на @liliya открих още една причина да не пътувам по екзотични дестинации (въпреки че са очарователни на пръв поглед): ако оцелея въпреки тежък емезис, сигурно ще умра от глад и жажда. 2
Дани Магелани Публикувано: 30 октомври, 2022 Публикувано: 30 октомври, 2022 преди 1 минута , Lyubina каза: Току що, гледайки снимките от Камбоджа на @liliya открих още една причина да не пътувам по екзотични дестинации (въпреки че са очарователни на пръв поглед): ако оцелея въпреки тежък емезис, сигурно ще умра от глад и жажда. Има KFC в Сием Реп, вероятно и в други градове. Аз така оцелявах. И с прекрасните местни банани и други плодове. 4
bibi Публикувано: 30 октомври, 2022 Публикувано: 30 октомври, 2022 преди 3 часа, Иван Попов каза: Опа, някой е в Австрийския хотел Сандански 😊 Приятно в нашия град. 😉 Хотелът е...хм 😐, но градът е супер! 1
Популярно мнение elenitta Публикувано: 30 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 30 октомври, 2022 Днес бяхме в белгийските планини да търсим водопади. Някои ги открихме други не, но пък намерихме без да искаме страхотна пивоварна с много добра бира. Из Ардените: Cascade du Bayehon Castle of Reinhardstein Les Cascades de Coo 52 2
Eva eva Публикувано: 30 октомври, 2022 Публикувано: 30 октомври, 2022 Аз пък опитала абсолютно всички гадинки по ред, нямам никакви драми 🙂 Само да не са много алангле, тоест - да не мърдат 😄 8 2 2
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 30 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 30 октомври, 2022 Нощно Бари... Неочаквано за мен в неделя вечер кипи живот. 53
Pandurova Публикувано: 30 октомври, 2022 Публикувано: 30 октомври, 2022 Eвропа парк - тук възрастта няма значение 47
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 30 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 30 октомври, 2022 А очите от огън и лед изморени след лавини и ужас невиждан до днес най-подир си почиват в ливади зелени с езера и баири над тихия лес. Никоя планина нийде по света не може да ме накара да се чувствам така, както в Пирин. 🙂❤️ Нито с толкова подбити от ходене крака 🙂 ВкъщиТО съм си! 🙂 52 6
liliya Публикувано: 31 октомври, 2022 Публикувано: 31 октомври, 2022 преди 7 часа, ven62 каза: Как ми се иска да разкажеш за това пътуване, pls. Или поне подробната програма и логистика. Когато се прибера 🙂 5 1
liliya Публикувано: 31 октомври, 2022 Публикувано: 31 октомври, 2022 преди 7 часа, Lyubina каза: Току що, гледайки снимките от Камбоджа на @liliya открих още една причина да не пътувам по екзотични дестинации (въпреки че са очарователни на пръв поглед): ако оцелея въпреки тежък емезис, сигурно ще умра от глад и жажда. Няма проблем с храната. Има каквато искаш. От италиански до гръцки, турски, мексикански, азиатски ресторанти за туристи и разбира се местна кухня, която аз не мога да ям. Всичко , което сме хапвали беше много вкусно (буболечки не сме яли) . Аз също съм малко консервативна, когато става въпрос за храна, така че спокойно и най- капризния може да си намери нещо за душата. Плодовете пък са страхотно. Единствено във Виетнам ми направи впечатление , че не пият алкохол и е доста по - скъп , за разлика от Сием Рип. Въпреки това намирахме хубаво австралийско и чилийско вино, а местната им бира никак не е лоша и я уважихме по няколко пъти. 15
Популярно мнение lesy Публикувано: 31 октомври, 2022 Популярно мнение Публикувано: 31 октомври, 2022 На летището в Дъблин, след кратко пътуване из Ирландия. 60 3
chandni Публикувано: 31 октомври, 2022 Публикувано: 31 октомври, 2022 преди 10 часа, Lyubina каза: Току що, гледайки снимките от Камбоджа на @liliya открих още една причина да не пътувам по екзотични дестинации (въпреки че са очарователни на пръв поглед): ако оцелея въпреки тежък емезис, сигурно ще умра от глад и жажда. Има страхотни, зрели, вкусни плодове, които успешно ме спасиха от лимонената трева в Тайланд и Камбоджа. А моят стомах е проблемен. Въпреки това понесе няколко вида инсекти. Така че всичко е въпрос на нагласа. Цикадите и паяците бяха вкусни между другото. 😉 8 1 2
Lyubina Публикувано: 31 октомври, 2022 Публикувано: 31 октомври, 2022 Преди 1 час, chandni каза: Цикадите и паяците бяха вкусни между другото. Няма начин. 2 2
домосед Публикувано: 31 октомври, 2022 Публикувано: 31 октомври, 2022 Събрахме люцерната! Quiz: Да се разпознаят самолетите във Verkehrshaus на финала на градския маратон 42 6
bronco Публикувано: 31 октомври, 2022 Публикувано: 31 октомври, 2022 Вчера, стадион Уембли, Лондон. На мач на Денвър Бронкос. Страхотна атмосфера, невероятно преживяване, а в крайна сметка дори и победихме, което не ни се случва често в последно време. 33 1 3
Фил Публикувано: 31 октомври, 2022 Публикувано: 31 октомври, 2022 Преди 1 час, домосед каза: Quiz: Да се разпознаят самолетите във Verkehrshaus на финала на градския маратон На преден план това трябва да е Convair 990 Coronado , а отзад предполагам DC-3 (само на единия от двата модела съм летял )
дядо Пепи Публикувано: 31 октомври, 2022 Публикувано: 31 октомври, 2022 преди 2 часа, домосед каза: Да се разпознаят самолетите във Verkehrshaus на финала на градския маратон DC-3, DC-8. 🤔 1 1
Йосиф Милчов Публикувано: 31 октомври, 2022 Публикувано: 31 октомври, 2022 Малко от дъждовно Авейро днес. 39
ven62 Публикувано: 31 октомври, 2022 Публикувано: 31 октомври, 2022 @master_of_germs, поздравления за тази снимка: 13 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега