Radnev Публикувано: 14 ноември, 2022 Публикувано: 14 ноември, 2022 На 12.11.2022 г. в 17:45, Яничка каза: В Будапеща сме и се радваме на чудно топло за тези ширини време 🙂 В модерна кръчма: В тази кръчма не даваха ли фъстъци на корем, които люпиш и направо хвърляш на пода😀? Ех, ех... какви спомени само😃.
Яничка Публикувано: 14 ноември, 2022 Публикувано: 14 ноември, 2022 преди 4 часа, Radnev каза: В тази кръчма не даваха ли фъстъци на корем, които люпиш и направо хвърляш на пода😀? Ех, ех... какви спомени само😃. Все още е така 🙂 1
Популярно мнение wilks Публикувано: 14 ноември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 14 ноември, 2022 Salinas, Ecuador Това място ми влезе в мислите още преди 4 г. покрай едни планове, които отдавна не са актуални. Но желанието да го посетя и видя така и не отслабна. В някои аспекти надмина очакванията ми, в други изостана, но общо взето съм доволен. Поне засега от първи впечатления. Ще видим следващите дни кои ще надделеят Това е единият от трите бест плажове в района - San Lorenzo с марината Иначе градът е бледо копие на Мирамар/Картахена в Колумбия Има и приятни малки паркчета, но освен плажна, дестинацията определено е и кулинарна с десетки, ако не и стотици малки ресторантчета. Има и други - от този тип, където направо си пише за кого са -))) Впечатляваща табела на плажа. С просто око може да се види, че нито едно от тези неща не се спазва. В радиус от 5 метра всичките до едно бяха нарушени, не знам къде спят тези от Turismo Seguridad, ами не ходят с кочани с глобите и наред 😄 Иначе и тук футболът е култ, градският транспорт е лудница, а междуградският работи безотказно и перфектно в целия този симпатичен хаос. Автобус от гр. транспорт Футболни страсти на плажа, часове преди голямо местно дерби. Като почне мондиала не ми се мисли какво ще е тук на откриването Тук, в Еквадор е и още един магеланец, известен състезател на къси и дълги разстояния, но сме по различни програми. Дано и той да пусне нещо от неговите пътеки. 49 9
Популярно мнение Роми Публикувано: 14 ноември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 14 ноември, 2022 Първи тигър в Индия. Разбира се нормалните снимки са във фотоапарата. Но само едно-огромен е! Наистина много по-голям изглежда от лъвовете! Ако може и да се показва на по-добра светлина, а не само в сумрак! Но това все пак е само първото сафари тук. Предстоят още доста. 58 5
MayaS Публикувано: 14 ноември, 2022 Публикувано: 14 ноември, 2022 На 13.11.2022 г. в 16:34, Яничка каза: MayaS, страхотни снимки от Египет! Какво представляват тези пустинни образувания от 3-тата снимка нататък? Благодаря! Това е бялата пустиня. Образуванията са вид бяла скала, която се рони на люспи. Тук е имало море някога мноооооого отдавна. В последствие от изветрянето се образуват тези форми. 11 1
Популярно мнение Lindt Публикувано: 14 ноември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 14 ноември, 2022 Поздрави от Флорес! @Фил получи скромни, но запомнящи се моменти за имения ден, а ние намазахме покрай него. 54 23
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 14 ноември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 14 ноември, 2022 От последните три дни с @izida в Израел. Хубавото време се появи още по време на спускането: Обяд при бедуини: Залезът в пустинята беше феноменален, това долу е манастир Свети Георги Църква "Възкресение Господне": Стената на плача (част, определена за мъже) Купол на Скалата (Dome of the Rock): Това са графитинна стената между Йерусалим и Витлеем: Тел Авив: 71 1 18
Популярно мнение Dian Публикувано: 14 ноември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 14 ноември, 2022 Куенка,Еквадор. 🙂 72 1 17
Популярно мнение Argentique Публикувано: 14 ноември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 14 ноември, 2022 Нашата среща на върха тече с пълна пара. Беше ми интересно да видя езерата извън сезон. Беладжо. Варена. 70 6
dimitrov6 Публикувано: 15 ноември, 2022 Публикувано: 15 ноември, 2022 Хасково. Зоопарк. Питах един от работниците има ли мечки и той ми показа негов колега,че той е мечката. 20 2
feel_the_rush Публикувано: 15 ноември, 2022 Публикувано: 15 ноември, 2022 Итеуон, Сеул, Южна Корея На това място преди 2 седмици бяха стъпкани до смърт около 150 човека, а още толкова бяха ранени. Причината са първите празненства (в този случай за Хелоуин) след отмяната на ковид мерките в страната, както и липсата на достатъчно органи на реда, които да управляват тълпите. Беше обявена и една седмица на траур в цялата страна. На снимката е алеята (снимана от двете срещуположни страни), както и цветята, оставени от близки и приятели на загиналите. Имаше и будистка служба във вечерта, която отидох. Всички ресторанти и магазини (включително и Трубадур) в непосредствена близост до инцидента бяха затворени. 18 2 5
Tonyco Публикувано: 15 ноември, 2022 Публикувано: 15 ноември, 2022 На НДК, или по скоро съм над НДК 😋 16 1
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 16 ноември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 16 ноември, 2022 Малоло, Фиджи 48 8
Branko Публикувано: 16 ноември, 2022 Публикувано: 16 ноември, 2022 На събитие 😊в The London Palladium 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 37 1 9
Популярно мнение Tonyco Публикувано: 16 ноември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 16 ноември, 2022 След като бях над НДК, днес съм над Рила или по-точно връх Мечит 2567 м, точно преди снега. 😁 43 7
Популярно мнение Моника Публикувано: 16 ноември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 16 ноември, 2022 Малко от Дубай от последните дни 🌴 Miracle garden Burj Khalifa В пустинята С яхта The view Гледката от стаята в хотела Atlantis Aquaventure waterpark 60
Популярно мнение Mary Публикувано: 16 ноември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 16 ноември, 2022 Отново в Рим! 70 5
Популярно мнение Dian Публикувано: 17 ноември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 17 ноември, 2022 Баньос,Еквадор. 🙂 59 15
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 17 ноември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 17 ноември, 2022 Малоло , Фиджи 48 7
Роми Публикувано: 17 ноември, 2022 Публикувано: 17 ноември, 2022 Днес се преместихме в друг национален парк -Kanha. След днешното последно сутрешно сафари в Бандавгар резултата е видени 6 тигъра. От тях един видян само от нас в продължение на 3-4 минути. Не беше добра светлината, поради особената мъгла рано сутрин, но пък беше незабравимо изживяване. Бяхме обект на изключителна туристическа завист. Утре започваме с любимия на Киплинг парк, който всеки знае от "Книга за джунглата". Дано да е успешна срещата, въпреки зимния сезон . Впрочем има невероятната компенсация от страхотно зелена гъста джунгла! Снимките са на фотоапарата, затова пускам няколко обекта от днешния път между парковете и пазарния ден за Махдия Прадеш. 41 5
Популярно мнение Mary Публикувано: 17 ноември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 17 ноември, 2022 В Тиволи. 61 1 3
Популярно мнение wilks Публикувано: 18 ноември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 18 ноември, 2022 Proxima parada en direccion norte, или Следващата спирка от пътуването ми на север (ей, понаучих го малко тоз испански само покрай обиколките ми в Ю. Америка хаха, щом вече се оправям спокойно сред местните 'no ingles' амигоси) Montañita, Ecuador или както е известен Surf City Местният малекон И специфичната архитектура с бамбук като основен строителен елемент, и украси Малко местен арт П.П. Въпреки, че тук са доста на юг от Екватора - цели 2°, по крайбрежието лятото, тоест плажният сезон, е както при нас в Северното полукълбо - от април до октомври. Сега е off-peak, затова няма тълпи от местни почиващи, само рехави туристи, и цените са 2-3 пъти по-ниски за настаняване, храна, заведения, всичко е с огромни намаления. И в Салинас беше същото. За мен това е напълно ново преживяване, защото обикновено пътувам по големи празници и празненства, и сега откривам това евтино очарование 🙂 Плажът при отлив И драматичният тихоокеански залез, който е в 18 ч., около 12 чàса след изгрева. 63 9
stanislavpp Публикувано: 18 ноември, 2022 Публикувано: 18 ноември, 2022 Последният залез от Малоло и на път към Вити Леву , Фиджи : 39 5
Tonyco Публикувано: 18 ноември, 2022 Публикувано: 18 ноември, 2022 На 16.11.2022 г. в 19:44, Tonyco каза: След като бях над НДК, днес съм над Рила или по-точно връх Мечит 2567 м, точно преди снега. 😁 Като добавка към поста ми Мечит и Рилски красоти в следващите 2 мин. Приятно гледане ! 23
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега