Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 18 минути , Tonyco каза:

Бяхме неделя на пещера Проходна с цел бъджи скокове на Лили на малката щерка Еми и на една приятелка колоездачка и бегачка Спаси. Съответно и двете получиха по едно видео. 😁 Ако не ви се гледа цялата магария, тийзъра в първата минута е показателен за изживяването. 😏

Лили, Еми, Спаси, ... 

Дека ми е Боби Желязото.:wink:

• Смея се 7
Публикувано:
преди 3 минути , ven62 каза:

Лили, Еми, Спаси, ... 

Дека ми е Боби Желязото.:wink:

Първоначалния план беше за Пандюл и Боби искаше. После обаче се оказа, че пандюл чак догодина и ще има бънджи та той се отказа и си остави за догодина вратичка. Момите казаха като няма Пандюл, тогава бънджи и така. 😁

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:
преди 49 минути , elenitta каза:

Не така стоят нещата обаче с този в Брюксел.

На 7ми декември отварят коледния пазар в Льовен. В Гент на 8 декември. На 9 декември на този в Антверпен. В  Брюж е вече отворен, от 25 ноември. 

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 2 часа, Eva eva каза:

Крокодилчето беше много вкусно 😃

По-добре вкусен крокодил, отколкото да си вкусен на крокодил.

Стара виентамска поговорка.

• Харесвам 1
  • Смея се 27
Публикувано:
На 29.11.2022 г. в 18:29, elenitta каза:

Открих сезона на коледните базари тази събота с Кьолнския базар.

От всички посетени коледни базари, тези в Кьолн за мен са особено впечатляващи. :santa2:

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 10 часа, chandni каза:

От всички посетени коледни базари, тези в Кьолн за мен са особено впечатляващи. :santa2:

Най-коледният дух усетих там! Миналата година беше много хубав и този в Люксембург. Прочетох много хубави неща за Мец и мисля да го посетим идната седмица, а след това този в Ахен и един дворец близо до него. Най-хубавите за мен си остават немските! 

Специално за Брюксел се порових в интернет, тук не се води коледен базар, а Зимни чудеса. Според приятели, които живеят отдавна тук, това е заради хората, които живеят в Брюксел. Мъжът ми попадна преди няколко дни на статистика, че в града само около 30 процента са белгийци, останалите чужденци, предимно араби и африканци. Едва 19 процента от децата в училище са белгийчета, останалите или родени в чужбина или деца на чужденци. В класа на моето дете от двадесет деца, нито едно не е местно. Не успявам обаче да открия статистиката сега. Но ме изуми силно. Та всичко това било от толерантност.

• Харесвам 7
  • Замислям се 5
Публикувано:
Преди 1 час, elenitta каза:

Зимни чудеса. Според приятели, които живеят отдавна тук, това е заради хората, които живеят в Брюксел. Мъжът ми попадна преди няколко дни на статистика, че в града само около 30 процента са белгийци, останалите чужденци, предимно араби и африканци

Точно така е. От години. Проблемът е да не се предизвиква етническо и религиозно напрежение с честване на християнския празник Рождество

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 21 часа, Eva eva каза:

Муи не, Виетнам 😀 Много топло, водата - чай 😃 Крокодилчето беше много вкусно 😃

20221130_161050.jpg

20221130_163240.jpg

20221130_173435.jpg

20221130_184226.jpg

20221130_191302.jpg

20221130_193157.jpg

20221130_193424.jpg

преди 18 часа, Zaro каза:

По-добре вкусен крокодил, отколкото да си вкусен на крокодил.

Стара виентамска поговорка.

На този кродил много му е светло месото. Каква ли порода е било кучето.

---

Истината е, че много завиждам на @Eva eva ... толкова, колкото за Доминикана миналата година.

Дано да се повтори ситуацията ... някой ден.

:biggrin:

• Харесвам 2
  • Смея се 9

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• Asya Assenova
    • Роси 777
    • Яничка
    • DryGuy
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.