ven62 Публикувано: 29 ноември, 2022 Публикувано: 29 ноември, 2022 преди 18 минути , Tonyco каза: Бяхме неделя на пещера Проходна с цел бъджи скокове на Лили на малката щерка Еми и на една приятелка колоездачка и бегачка Спаси. Съответно и двете получиха по едно видео. 😁 Ако не ви се гледа цялата магария, тийзъра в първата минута е показателен за изживяването. 😏 Лили, Еми, Спаси, ... Дека ми е Боби Желязото. 7
Tonyco Публикувано: 29 ноември, 2022 Публикувано: 29 ноември, 2022 преди 3 минути , ven62 каза: Лили, Еми, Спаси, ... Дека ми е Боби Желязото. Първоначалния план беше за Пандюл и Боби искаше. После обаче се оказа, че пандюл чак догодина и ще има бънджи та той се отказа и си остави за догодина вратичка. Момите казаха като няма Пандюл, тогава бънджи и така. 😁 5 1
Популярно мнение elenitta Публикувано: 29 ноември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 29 ноември, 2022 Открих сезона на коледните базари тази събота с Кьолнския базар. Въпреки че беше претъпкано, беше много красиво, имаше много коледна украса и вкусно хапване. Не така стоят нещата обаче с този в Брюксел. Въпреки многото къщички, само на една има коледна украса. Има такоси, китайска храна, тунизийски сладкиши, тарамбуки... Нищо коледно. 😢 Постарали са се с украсата из града, но някакси липсва коледния дух за мен. Кьолн Брюксел 53 2
zon Публикувано: 29 ноември, 2022 Публикувано: 29 ноември, 2022 преди 49 минути , elenitta каза: Не така стоят нещата обаче с този в Брюксел. На 7ми декември отварят коледния пазар в Льовен. В Гент на 8 декември. На 9 декември на този в Антверпен. В Брюж е вече отворен, от 25 ноември. 8
stanislavpp Публикувано: 29 ноември, 2022 Публикувано: 29 ноември, 2022 Сан Франциско , Чайнатаун и Пиър 39 40
Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: 29 ноември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 29 ноември, 2022 Преди 1 час, elenitta каза: Не така стоят нещата обаче с този в Брюксел Ееее, за малко да докараме мини магеланска среща в Брюксел. Права си, Коледни базарчета има, но са почти символични. Ще има поправителен за глювайн, щом не е от огромнш димящи казани, не го признавам Но пък Гран Плас беше сцена на фантастично, светлинно шоу посветено на Коледа. 56 5
Популярно мнение ESK Публикувано: 30 ноември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 30 ноември, 2022 Добро утро от Катания. 🙂 55 1 7
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 30 ноември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 30 ноември, 2022 Муи не, Виетнам 😀 Много топло, водата - чай 😃 Крокодилчето беше много вкусно 😃 50 9
Zaro Публикувано: 30 ноември, 2022 Публикувано: 30 ноември, 2022 преди 2 часа, Eva eva каза: Крокодилчето беше много вкусно 😃 По-добре вкусен крокодил, отколкото да си вкусен на крокодил. Стара виентамска поговорка. 1 27
Популярно мнение aleks_s Публикувано: 30 ноември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 30 ноември, 2022 Любим Истанбул ❤️ 46 4
chandni Публикувано: 30 ноември, 2022 Публикувано: 30 ноември, 2022 На 29.11.2022 г. в 18:29, elenitta каза: Открих сезона на коледните базари тази събота с Кьолнския базар. От всички посетени коледни базари, тези в Кьолн за мен са особено впечатляващи. 4
elenitta Публикувано: 1 декември, 2022 Публикувано: 1 декември, 2022 преди 10 часа, chandni каза: От всички посетени коледни базари, тези в Кьолн за мен са особено впечатляващи. Най-коледният дух усетих там! Миналата година беше много хубав и този в Люксембург. Прочетох много хубави неща за Мец и мисля да го посетим идната седмица, а след това този в Ахен и един дворец близо до него. Най-хубавите за мен си остават немските! Специално за Брюксел се порових в интернет, тук не се води коледен базар, а Зимни чудеса. Според приятели, които живеят отдавна тук, това е заради хората, които живеят в Брюксел. Мъжът ми попадна преди няколко дни на статистика, че в града само около 30 процента са белгийци, останалите чужденци, предимно араби и африканци. Едва 19 процента от децата в училище са белгийчета, останалите или родени в чужбина или деца на чужденци. В класа на моето дете от двадесет деца, нито едно не е местно. Не успявам обаче да открия статистиката сега. Но ме изуми силно. Та всичко това било от толерантност. 7 5
Lyubina Публикувано: 1 декември, 2022 Публикувано: 1 декември, 2022 Преди 1 час, elenitta каза: Зимни чудеса. Според приятели, които живеят отдавна тук, това е заради хората, които живеят в Брюксел. Мъжът ми попадна преди няколко дни на статистика, че в града само около 30 процента са белгийци, останалите чужденци, предимно араби и африканци Точно така е. От години. Проблемът е да не се предизвиква етническо и религиозно напрежение с честване на християнския празник Рождество 5
ven62 Публикувано: 1 декември, 2022 Публикувано: 1 декември, 2022 преди 21 часа, Eva eva каза: Муи не, Виетнам 😀 Много топло, водата - чай 😃 Крокодилчето беше много вкусно 😃 преди 18 часа, Zaro каза: По-добре вкусен крокодил, отколкото да си вкусен на крокодил. Стара виентамска поговорка. На този кродил много му е светло месото. Каква ли порода е било кучето. --- Истината е, че много завиждам на @Eva eva ... толкова, колкото за Доминикана миналата година. Дано да се повтори ситуацията ... някой ден. 2 9
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 1 декември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 1 декември, 2022 преди 12 минути , ven62 каза: Истината е, че много завиждам на @Eva eva Дано да се повтори ситуацията ... някой ден. Сигурна съм, че ще повтори 🙂 Днес - Муи не и околностите 🙂 59 1 6
Популярно мнение ЕмиЖор Публикувано: 2 декември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 2 декември, 2022 Тел Авив 49 2
r_nikolov1 Публикувано: 2 декември, 2022 Публикувано: 2 декември, 2022 📍𝕁𝕖𝕣𝕚𝕔𝕙𝕠 - 𝕥𝕙𝕖 𝕠𝕝𝕕𝕖𝕤𝕥 𝕔𝕚𝕥𝕪 𝕠𝕗 𝕥𝕙𝕖 𝕨𝕠𝕣𝕝𝕕 25 1
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 2 декември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 2 декември, 2022 Малко снимки от Армения. Ереван - центъра им е много хубав. Повечето сгради са облицовани с розовеещ вулканичен камък. ...извън центъра яко соц., претъпкани маршрутки, лади и т.н. Khor Virab - за съжаление връх Арарат не се виждаше в маранята. По тази стълба се слиза на мястото където арменският цар Трад 3 бил заточил св. Георги Просветител за 13 г преди да се обърне към христичнството около 301г. Noravank monastery Тук арменците са проявили своята хитрост за да спасят манастира от разрушение при поредният набез на монголците. Исус са го изобразили да наподобява монгол, а те не разрушавали нищо което прилича на тях. Tatev wings and monastery Зимният им курорт Тsakhkadzor през есента. Kecharis monastery Последовател на @master_of_germs Sevanavank monastery and lake Sevan Пътя който го има в момента към манастира се е образувал след като руснаците са се опитали да съсипят езерото по подобие на Аралско море. Тук са спряли навреме след доста протеси на арменците. Charent's Arch - и тук не изкарах късмет да видя Арарат. Garni temple Sympfony of stones снимани от храма. The monastery of Geghard Lavash making Трансфера до Тбилиси се оказа съвсем в друга кола от тази дето ми бяха пратили да чакам, с десен волан, счупено предно стъкло. Колата се палеше като се вдигне предния капак и се пали някъде от вдигателя. Естествено караше като джигит, спря 5 пъти да зарежда с метан и минаваше през неква територия дето по гугъл мапс я даваше, че е на Азербайджан. Класика. 54 9 1
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 2 декември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 2 декември, 2022 Малко снимки и от Грузия. Уникална природа и изключително добронамерени хора. Препоръчвам на всеки да я посети. Тбилиси Uplistsiche Cave Town Музея на Сталин в Гори Jvari Church Панорама към старата столица Mtsheta Svetitskhoveli Cathedral Воден резервоар Jinvali Ananuri Fortified Castle Уникални гледки на път към Казбеги Монумент на руско-грузиската дружба Пътя често беше споделен. През тези тунели се кара зимата, заради опастност от лавини 30 км тирове чакат на границата с Русия Kazbegi Gergeti Trinity Church До църквата се стига спокойно по асфалтов път с кола, но ако си без превоз те качват с 4x4 по такъв път срещу съответната такса. 50 9
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега