MayaS Публикувано: 2 декември, 2022 Публикувано: 2 декември, 2022 преди 4 часа, Capitan Morgan каза: Повечето сгради са облицовани с розовеещ вулканичен камък. Не са само облицовани а изцяло строени от вулканичния камък. Имат си го в изобилие. 🙂
Pandurova Публикувано: 3 декември, 2022 Публикувано: 3 декември, 2022 На Коледна вълна - Мюнхен и базарите 36 1
aleks_s Публикувано: 3 декември, 2022 Публикувано: 3 декември, 2022 Дъждовен следобед във Faenza ( FC) 41 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 4 декември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 4 декември, 2022 Няколко импровизирани дни в Акаба. Слънцето ни се отразява добре 🌞 80 1 3 7
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 4 декември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 4 декември, 2022 Един средновековен коледен базар - всичко е подчинено на периода от средните векове и може да се играе на старинен дартс - остри и тежки метални ножове, които да се забиват в един дървен кръг, въртележка - дървена и направена по най-семплия начин. Най-култов беше барът. Мястото е родното място на Хенри Кисинджър 🙂 да видим без гугъл колко знаят къде е роден 🙂 без гугъл 🙂 50 1
Captain45 Публикувано: 6 декември, 2022 Публикувано: 6 декември, 2022 Sotovento https://maps.app.goo.gl/mudu636JZpFoY9BS9 34 1 3
Популярно мнение iaia_mama Публикувано: 7 декември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 7 декември, 2022 Ден първи от моите Коледни базари: Баден Баден. Значи, германците си имат ток и парно, ядат и пият на Коледния базар, ходят напред-назад, забавляват се - нЕма да ги мислим 🙂 Айде малко фотки: 50 2
iaia_mama Публикувано: 8 декември, 2022 Публикувано: 8 декември, 2022 Хайделберг долу и отгоре, няколко коледни базара, но не по-добри от Баден Баденския. 44 1
Argentique Публикувано: 9 декември, 2022 Публикувано: 9 декември, 2022 Втори ден по принуда (вали юнашки) съм на "коледен базар" в Орио център до летище Бергамо. Тълпите са огромни дори посред бял ден и ме е страх да помисля какво се случва през уикенда. Това да се уредиш някъде с маса за обяд, е мираж. Лично за себе си мога да кажа, че както винаги при огромно предлагане спестих доста пари. 🤣 От зор се наложи да ям дим сум в Италия. Заради празна маса. И аперитивото, разбира се. 39 2 4
Популярно мнение Йосиф Милчов Публикувано: 9 декември, 2022 Популярно мнение Публикувано: 9 декември, 2022 Задържани на летище Бен Гурион с отказ да влезем в Държавата Израел, защото сме потенциални емигранти за тях. Седим в една стая на терминала с украинци и молдовци и отношението към нас е като към някакви престъпници. Чакахме 8 часа за да ни изведат с охрана да пушиш по цигара и да си купим по една кола. Паспортите са ни взети от властите и ще ни бъдат дадени когато ни екстрадират за следващия полет до София. За мен държавата Израел приключи нашето внимание поне в този живот, но въпреки това неприятно изживяване, ще я водя като посетена 31ва държава. Това са единствените за сега и изобщо евентуално снимки от Израел. 58 1
Alexander Публикувано: 9 декември, 2022 Публикувано: 9 декември, 2022 И без това ми е много назад в списъка с желаните дестинации, сега отива към опашката съвсем.. 14 2
Guinness Публикувано: 9 декември, 2022 Публикувано: 9 декември, 2022 преди 3 минути , Йосиф Милчов каза: Задържани на летище Бен Гурион с отказ да влезем в Държавата Израел, защото сме потенциални емигранти за тях. Седим в една стая на терминала с украинци и молдовци и отношението към нас е като към някакви престъпници. Чакахме 8 часа за да ни изведат с охрана да пушиш по цигара и да си купим по една кола. Паспортите са ни взети от властите и ще ни бъдат дадени когато ни екстрадират за следващия полет до София. За мен държавата Израел приключи нашето внимание поне в този живот, но въпреки това неприятно изживяване, ще я водя като посетена 31ва държава. Това са единствените за сега и изобщо евентуално снимки от Израел. Уоу! Чувал, че мерките са драконовски, ама чак такова отнешение към граждание на ЕС не съм очаквал.
Йосиф Милчов Публикувано: 9 декември, 2022 Публикувано: 9 декември, 2022 преди 6 минути , Guinness каза: Уоу! Чувал, че мерките са драконовски, ама чак такова отнешение към граждание на ЕС не съм очаквал. Проблема е, че и след дълги разговори по телефона с нашият консул и той не може нищо да направи. 11 2
Monika_Koko Публикувано: 9 декември, 2022 Публикувано: 9 декември, 2022 @Йосиф Милчов, направо не е за вярване! Тоя ясно, че няма да имаш повече мераци за там , но е супер неприятно и необяснимо за мен. Уажсна ситуация. 5
neuromancer Публикувано: 9 декември, 2022 Публикувано: 9 декември, 2022 ау, съчувствам ти иначе обикновено е така, външни хора не влияят на решенията на граничните власти май не съм чувал друг да е споделял, че са го върнали от Израел... 1
Йосиф Милчов Публикувано: 9 декември, 2022 Публикувано: 9 декември, 2022 преди 10 минути , neuromancer каза: ау, съчувствам ти иначе обикновено е така, външни хора не влияят на решенията на граничните власти май не съм чувал друг да е споделял, че са го върнали от Израел... Според нашия Консул тук, са ни отказали достъпа заради печатите от Турция този август и поради факта, че сме искали само за 3 дни в Израел. Било прекалено малко време за престой тук. 18 4
Йосиф Милчов Публикувано: 9 декември, 2022 Публикувано: 9 декември, 2022 Пращат ни в безмитната полета ни е утре сутрин в 9. Как е салона на Бен Гурион, струва ли си парите и може ли да се пуши?
Lindt Публикувано: 9 декември, 2022 Публикувано: 9 декември, 2022 преди 11 минути , Йосиф Милчов каза: Според нашия Консул тук, са ни отказали достъпа заради печатите от Турция този август и поради факта, че сме искали само за 3 дни в Израел. Било прекалено малко време за престой тук. Винаги може да си измислиш причина за събитие, особено като не отговаряш за решението и не може да се оспори догадката ти. Преди 3 седмици пуснаха приятелка за 3 дни, ходила в Ирак, Йемен и Турция през последната година. Съжалявам за случилото се, представата за проверките им е сред топ причините да не поглеждаме към тази държава изобщо. 8
Alexander Публикувано: 9 декември, 2022 Публикувано: 9 декември, 2022 преди 1 минута , Lindt каза: Винаги може да си измислиш причина за събитие, особено като не отговаряш за решението и не може да се оспори догадката ти. Преди 3 седмици пуснаха приятелка за 3 дни, ходила в Ирак, Йемен и Турция през последната година. това е според консула или демек някакви чисти теории 1
Lindt Публикувано: 9 декември, 2022 Публикувано: 9 декември, 2022 преди 1 минута , Alexander каза: това е според консула или демек някакви чисти теории Е, да, разбрах го. Просто хората на такива позиции понякога ми напомнят врачките, които чакат да им дадеш някаква следа, която ще приемеш за вярна и почват с догадките. Да се има предвид, че нито с посланик, нито с врачка съм говорила, но така си ги представям 😄 5 1
dimitrov6 Публикувано: 9 декември, 2022 Публикувано: 9 декември, 2022 Може би името ви Йосиф е еврейско и те мислят,че искате да емигрирате . И мен преди 5 години ми взеха паспорта за час като им казах,че нямам резервация в хотел,а в хостел. И аз бях за 2 нощи и имах печати от Турция. След като ме държаха заедно с други като мен в една стая ми го върнаха и влязох в страната. Една българка я върнаха като вас. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега