Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Публикувано:

В Джеда. Явно вече дрес кода е доста свободен -достатъчни са дънки, свободна тениска и маратонки за туристи като нас. А иначе - молове и променада край морето.

20230117_154859.jpg

20230117_154846.jpg

20230117_154823.jpg

20230117_154738.jpg

20230117_154810.jpg

• Харесвам 45
  • Браво 4
Публикувано:
На 12.01.2023 г. в 10:45, ВениК каза:

Минал си през нашето вилно село Мраченик тогава. Много е красив района, но за съжаление малко известен. В последните две години и пътят Бегунци- Свежен доста обрасна и никой не го разчиства и е опасно за каране. 

Какви гъби пък растат в района е тема за дълго разказване.

Още по- студено стана в Узбекистан.

Тая сутрин ей това

photo_2023-01-12_13-47-39.jpg.42c1aeba54183407b0d1d3b9f6234697.jpg

Хвана ме голям срам, че за толкова години не съм била в Бухара и Самарканд та взех да търся нещо за месец март, когато пак ще съм тук. В умопомрачение съм от предлаганите цени за туристи. Няма да стане така... Включиха ме в група за пътувания в телеграм и ще дебна за нещо с нормална цена.

Да, района е страхотен около Свежен ! Малко известната България е най-красива ! 😀

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, ivan69 каза:

Мъжете може ли по къси панталони и чехли?

По къс ръкав и чехли -със сигурност. По къс панталон- досега не съм видяла, но тук е около 25 С. За местните е хладничко, предполагам няма да е драма през март. Но това е само мое мнение.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, ivan69 каза:

Мъжете може ли по къси панталони и чехли?

Не съветвам никой да опитва да ходи по улиците и където и да е с къси панталони! 

Публикувано:
преди 17 минути , дядо Пепи каза:

Не съветвам никой да опитва да ходи по улиците и където и да е с къси панталони! 

Може да си прав. Но и нещата се променят. Аз се бях подготвила за туники като рокли, затворени блузи и дълги ръкави , плюс шалчета, а се оказа за Джеда поне за мен необходимо само по- широка близка, не дълга, с 3/4 ръкав, обикновени дънки и маратонки. Проверено! И за мъжете близка с къс ръкав и дънки. Също проверено. 

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 12 часа, cck каза:

DE7CC00B-1BCE-42A6-9572-63D109DF86D9.jpeg

Гледка към Акропола (зеленият покрив е на националната им библиотека):

A42AFA9A-4CC7-406B-A2E3-7B3B4E552EC6.jpeg

Това цялото ли е покрива на библиотеката?

Публикувано:
преди 21 часа, traveler каза:

Това цялото ли е покрива на библиотеката?

Пожълтялото е "зеления" покрив. Доста е голяма. Зеленото е парка до нея.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 17.01.2023 г. в 16:34, Роми каза:

Съдейки по облеклото, не е много горещо ? Ние ще то посетим на 1ви февруари, моренце рифове стават ли за плацикане? Контакти на някой местен гид имаш ли? 

• Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• schnappsyy
    • Мрън
    • dimitrov6
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.