chandni Публикувано: 22 януари, 2023 Публикувано: 22 януари, 2023 преди 11 часа, Kalina Ivanova каза: Мило и родно Трявна /cdn-cgi/mirage/e079524bcd8b9233be4806c2c8922915e5b9352d6c17944a58da4fd963caf291/1280/https://magelanci.com/uploads/monthly_2023_01/20230121_171311.jpg.88c4727ae121439a87e47e86d2f0d0b7.jpg Родно не ми е, но мило - със сигурност! С милото там си казахме "Да!" 8 3
zon Публикувано: 22 януари, 2023 Публикувано: 22 януари, 2023 Musée Porte de Hal & La Porteuse d'Eau 39 2
Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: 22 януари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 22 януари, 2023 Дъжд ни поваля в Търновграда През Елена на лов ...за разни вкусни неща И пак за хапване мислим.Къде, къде да е наблизо...вкусна рибена чорба на яз. Палици Селото е хубаво, гледки чудни, но времето е мръчкаво, а небето с цвят олово. Ще се върнем в друго време за по дълго, когато е слънчево и синьо Храма в с.Палици На следващата ни спирка сме почти по здрач, на селския мегдан ни чака Съобщение до населението Ние сме за кратко, но е хубаво да сме информирани Кратка разходка по мокрите сокаци. Къщите са зад високи дувари, а портите са тежки и по повечето от тях висят вериги и катинари. Катунище 50 3
Pantelej Putnik Публикувано: 22 януари, 2023 Публикувано: 22 януари, 2023 Преди 1 час, Kalina Ivanova каза: с.Палици Тъкмо снищи гледах този язовир за риболов с хотел. Изглежда много добре и аз съм го запланувал. Вероятно - септември. А и твоите снимки още повече ме убеждават за мястото. 🙂 1
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 22 януари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 22 януари, 2023 Хайде - малко зима, докато не си е отишла 🙂 Един красив снежен ден с преход до Голям Мечи връх в Рила Да се знае! 🙂 хижа Македония 51 16
stanislavpp Публикувано: 22 януари, 2023 Публикувано: 22 януари, 2023 В подножието на Tongariro Alpine Crossing 39 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 23 януари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 23 януари, 2023 Добро утро от Джуба, прашната столица на Южен Судан. Пристигнах с нощен полет от Истанбул, а на влизане в страната ми премериха температурата и обстойно провериха ковид сертификата и ваксинацията за жълта треска. Току-що се настаних в хотела, който изглежда учудващо добре предвид стандарта на държавата. Смених $50, срещу които получих тлъста пачка южносудански паунди и рязко забогатях 🙂 Лягам да поспя няколко часа, а следобед почвам разходки напред-назад. 65 7
дядо Пепи Публикувано: 23 януари, 2023 Публикувано: 23 януари, 2023 Преди 1 час, Георги Матеев каза: получих тлъста пачка южносудански паунди и рязко забогатях По-друго си е човек да е милионер! 🙂 2 7
Георги Матеев Публикувано: 23 януари, 2023 Публикувано: 23 януари, 2023 преди 18 минути , дядо Пепи каза: По-друго си е човек да е милионер! 🙂 Мдаа, само ми липсва пистолет на шкафчето и идилията ще е пълна 🤣 То ако съдя по тежките огради на къщите може и да ми е нужен... За сметка на това каква приятна закуска ми спретнаха в хотела 😊 33 2 3 7
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 23 януари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 23 януари, 2023 Tongariro Alpine Crossing ✅ 19.4км 6ч4мин 63 11
Madonna Публикувано: 23 януари, 2023 Публикувано: 23 януари, 2023 преди 27 минути , stanislavpp каза: Tongariro Alpine Crossing ✅ 19.4км 6ч4мин С детенцето ли го направихте? Знам, че повечето от вас не се показват по снимките, но на мен ми е много мило всеки път като видя вашето детенце да обикаля по света 🙂 преди 27 минути , stanislavpp каза: 7 1
stanislavpp Публикувано: 23 януари, 2023 Публикувано: 23 януари, 2023 преди 4 минути , Madonna каза: Знам, че повечето от вас не се показват по снимките, но на мен ми е много мило всеки път като видя вашето детенце да обикаля по света 🙂 😉 Докато изнемогвах по чукарите , той си плацикаше в един от басейните на хотела с мама: 19 4 3
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 23 януари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 23 януари, 2023 В Кения на сафари и почивка. 70 11
Madonna Публикувано: 23 януари, 2023 Публикувано: 23 януари, 2023 преди 1 час, stanislavpp каза: 😉 Докато изнемогвах по чукарите , той си плацикаше в един от басейните на хотела с мама: Точно това му трябва на човечето 1
Tonyco Публикувано: 23 януари, 2023 Публикувано: 23 януари, 2023 Бяхме с "Боби Железото" на екстремен уикенд в Централен Балкан, на гости на Васко хижаря на х. Ехо. Да де, но този път Балкана показа най-свирепата си страна, която бяхме виждали. Мъгла, видимост под 5 м, дъжд, сняг, киша, лед, вятър от всичко, което можете да си представите. Доста опасна ситуация и въпреки, че познавам маршрута доста добре пак изпусках често пътеката. Всичко се вижда еднакво бяло, дали гледаш, нагоре, надолу или настрани едно и също е. Има ръбове и снежни дъски трябва много внимателно да се гледа къде се стъпва. Боби отново си заслужи титлата като показа смелост, издръжливост, сила и хладнокръвие в най-критичните моменти. Маршрута за двата дни беше общо 32 км с 1853 м D+ като предвид условията и голямата надморска височина е доста сериозно начинание,. Тръгнхаме от Клисура през Розинска мандра, в. Юмрука (Най-екстремната част) х. Ехо и на следващия ден към в. Вежен с надеждата, че ще се вдигне мъглата или поне такава беше прогнозата, но вместо това тя се сгъсти и след като качихме в. Каменица и стигнахме до Каменната порта, просто се спуснахме обратно към Клисура, нямаше никакъв смисъл да продължаваме, макар Вежен да беше на 1 км. Въпреки ужасните условия в Балкана си изкарахме много хубаво в хижата с добри приятели, китара, песни и всичко. Боби почти на 13 г вече е доста бърз и скоро няма да мога да му смогвам на темпото. Първия ден се качихме за 4 ч 50 мин от Клисура през Юмрука, 13,5 км с 1250 D+ хижаря каза, че лятото не го взимат за толкова без мъгла. 😁 Въпреки всичко успях да събера материал за 4 свирепи минути от тази величествена планина. Приятно гледане ! 28 14
rdd Публикувано: 23 януари, 2023 Публикувано: 23 януари, 2023 Преди 1 час, Asya Assenova каза: В Кения на сафари и почивка. Много красиво на около. Ще споделите ли къде са точно тези кули. Показали сте, може би, едни от най-хубавите снимки от подобен тип, за мен. Ако някой ден се организирам да пътувам до Африка, ще е заради тези снимки. Браво! 5
Pantelej Putnik Публикувано: 23 януари, 2023 Публикувано: 23 януари, 2023 преди 4 часа, stanislavpp каза: Tongariro Alpine Crossing Супер снимки! Очаквам с нетърпение снимки от Вануату. 🙂 1
Asya Assenova Публикувано: 23 януари, 2023 Публикувано: 23 януари, 2023 преди 1 час, rdd каза: Много красиво на около. Ще споделите ли къде са точно тези кули. Показали сте, може би, едни от най-хубавите снимки от подобен тип, за мен. Ако някой ден се организирам да пътувам до Африка, ще е заради тези снимки. Браво! Това е лоджа в който ще спим тази нощ. Казва Salt Lick Safari Lodge. в Национален паркTsavo West. 6 2
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 25 януари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 25 януари, 2023 От вчера: епизод три на "До Лондон за един ден" - със специалното участие на мама 😀 Но за съжаление, тя не беше впечaтлена от британската столица (с изключение на кулата Елизабет) Започнахме от St Pancras Hotel: Camden town: Covent Garden Tower of London and Tower Bridge Атракциите на Westminster: Отскочихме и до дома на Крал Чарлз III и за край се отдадохме на биропиене в The Churchill Arms 54 15
Граф Вронски Публикувано: 26 януари, 2023 Публикувано: 26 януари, 2023 Леле какъв шок изживях. 🤣🤣🤣Слизам аз в метрото на СУ, вход от Княжевската градина и срещу мен седи един гвардеец от двореца (важно е , че преди това ръчках снимките от Лондон и си играех а тях за instagram). И аз ... как се озовах отново в Лондон? 😄😄😄 Тече реклама на една банкова карта. Човекът трепереше от студ , беше ми неудобно да го снимам 12 1 12
Популярно мнение Брани Публикувано: 26 януари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 26 януари, 2023 Стигнах до Таормина 53 6
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 27 януари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 27 януари, 2023 Купонът в Южен Судан е пълен. Вече ме арестуваха 2 пъти за най-обикновени снимки (тук снимането на всичко като цяло се оказа забранено) - един път полицията и един път армията. И двата пъти се разминавам с четене на конско и изтриване на кадрите от телефона, ама все пак успях да спася това-онова от кошчето. Запознайте се с новите ми приятели, които срещнах докато се разхождах около Нил 😊 По технически причини и магеланското знаме не можа да намаже страхотни кадри, беше наистина рисковано да го развявам, но поне на здрачаване го щракнах на улицата пред гестхауса ми. В ролята на знаменосец е рецепциониста 🙃 55 5 11 11 1
Популярно мнение домосед Публикувано: 27 януари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 27 януари, 2023 О-в Сан Андрес (Колумбийското Приморско) 47 11 3
Популярно мнение Брани Публикувано: 27 януари, 2023 Популярно мнение Публикувано: 27 януари, 2023 Днес в Савока и в Таормина 59 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега