Популярно мнение iMari Публикувано: 31 март, 2023 Популярно мнение Публикувано: 31 март, 2023 Вечерен Вроцлав 60 2
Популярно мнение muchachote Публикувано: 31 март, 2023 Популярно мнение Публикувано: 31 март, 2023 Днес вятърът ме довя във Villa de Leyva, едно градче в Андите с типична колониална архитектура, основано в 1572 г. 56 2
Популярно мнение desislavna Публикувано: 1 април, 2023 Популярно мнение Публикувано: 1 април, 2023 В Ню Йорк. Изненадах и себе си с това пътуване до Щатите, но ми хареса. Независимо от твърде многото бездомници и миризмата на марихуана, хората са много любезни, има хубаво кафе и дори разбирам като ми говорят. Останалото е ясно - неповторим жив град. 60 11
dimitrov6 Публикувано: 1 април, 2023 Публикувано: 1 април, 2023 преди 11 часа, iMari каза: Вечерен Вроцлав Билети за автобуса от летището как се купуват. Аз гледах за едно приложение. И да не е спам, изгрев във Бари онзи ден. 15 1
traveler Публикувано: 1 април, 2023 Публикувано: 1 април, 2023 преди 14 минути , dimitrov6 каза: Билети за автобуса от летището как се купуват. Аз гледах за едно приложение. И да не е спам, изгрев във Бари онзи ден. Билети не знам дали има изобщо. Аз плащах с карта, има устройства в превозните средства. 4.30 злоти нормален билет , има и за 15 минути - 3.20. 3 1
Популярно мнение iMari Публикувано: 1 април, 2023 Популярно мнение Публикувано: 1 април, 2023 Из Батуми. 48 4
iMari Публикувано: 1 април, 2023 Публикувано: 1 април, 2023 преди 9 часа, dimitrov6 каза: Билети за автобуса от летището как се купуват. Аз гледах за едно приложение. Карта за 24ч е най-изгодна - 15 злоти. Включва автобусите от/до летище, включително и нощните такива. Няма нужда да мислиш за време. От машинките за билети на летището, има меню на английски. Перфектно уреден и евтин транспорт, особено подходящ за много късни или много ранни полети. 3 1 1
Популярно мнение bibi Публикувано: 1 април, 2023 Популярно мнение Публикувано: 1 април, 2023 Ница 49 3
muchachote Публикувано: 1 април, 2023 Публикувано: 1 април, 2023 И днес съм в района на Андите, конкретно в Zipaquirá, малко колониално градче, и най- важната му забележителност- La Catedral de Sal, стара солна мина превърната в подземна "катедрала", като голяма част от артефактите са направени от сол. Входът е 98,000 pesos colombianos, но определено си заслужава 41 6
Популярно мнение Alexander Публикувано: 2 април, 2023 Популярно мнение Публикувано: 2 април, 2023 Чилийска есенна Патагония или Torres del Paine 53 19
Популярно мнение desislavna Публикувано: 2 април, 2023 Популярно мнение Публикувано: 2 април, 2023 Прибирам се от Филаделфия, или Фили, както я наричат там, или Фила, както е на официалните табели по пътищата. Води се един от най-опасните градове в Щатите, наричан е градът на "братската любов", но за мен той стана градът на разкошните магнолии, красивите булеварди и играещите си катерички. А - и Роки 😉 Вечният аромат на марихуана отново присъстваше, но пък имаше и аристократизъм, а и повей на кратката за нашите разбирания американска история. 48 3
Marisha Публикувано: 2 април, 2023 Публикувано: 2 април, 2023 Samuan Tiga Temple, Ubud. Нямаше никой освен нас и пазача. 44 2
Bella A Публикувано: 2 април, 2023 Публикувано: 2 април, 2023 Вроцлав днес празнува Палмова неделя. и 18 години от смъртта на Йоан Павел 2-ри. Пред 2005, когато почина бях в Болоня, сега 18 години по- късно съм в Полша, където има шествие, за да Го почетат. японските градини. 30 2
traveler Публикувано: 2 април, 2023 Публикувано: 2 април, 2023 преди 50 минути , Bella A каза: японските градини. Така и не намерих откъде е входа на тези градини. Дали съм изпуснал много? Но за сметка на това видях тези птици, мисля че са чапли които гнездят до спирката за залата на столетието.(Вроцлав) 24
Bella A Публикувано: 2 април, 2023 Публикувано: 2 април, 2023 преди 2 часа, traveler каза: Така и не намерих откъде е входа на тези градини. Дали съм изпуснал много? Но за сметка на това видях тези птици, мисля че са чапли които гнездят до спирката за залата на столетието.(Вроцлав) Градините са около 300 м2, не сте изпуснали много. Обиколката е за около 15-20 минути.
traveler Публикувано: 2 април, 2023 Публикувано: 2 април, 2023 преди 6 минути , Bella A каза: Градините са около 300 м2, не сте изпуснали много. Обиколката е за около 15-20 минути. Това, което видях през оградата не ме впечатли и за това не си дадох зор да търся входа.
jorocontrola Публикувано: 2 април, 2023 Публикувано: 2 април, 2023 преди 13 минути , Bella A каза: Градините са около 300 м2, не сте изпуснали много. Обиколката е за около 15-20 минути. Нещо има грешка в порядъците или се гледа стрък по стрък ...
Lirea Публикувано: 2 април, 2023 Публикувано: 2 април, 2023 Едно доста зрелищно българско откритие за мен, което ми изкара въздуха от катерене и нагорнище, а не е като да не съм тренирана. Екопътека Св. Николай Летни, започваща от едноименния манастир край Годеч. Това е първата планинска пътека с книга за похвали и оплаквания. Книгата живее в метална кутия и найлон на наблюдателната площадка. Книгата за похвали и оплаквания. Почти пълна за 2 г. Под площадката има извънземно На площадката - друго неземно 😂😂 37 1 9
Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: 2 април, 2023 Популярно мнение Публикувано: 2 април, 2023 La Domenica delle palme в Ното 49 6
Популярно мнение iaia_mama Публикувано: 2 април, 2023 Популярно мнение Публикувано: 2 април, 2023 От мен пролетен Ливърпул 🙂 53 2
zon Публикувано: 2 април, 2023 Публикувано: 2 април, 2023 Amsterdam, Muiderslot & Amersfoort https://photos.app.goo.gl/LQtJsqbPrbo5akYUA https://photos.app.goo.gl/f66igt47d8YhDbab6 43 2
Популярно мнение muchachote Публикувано: 3 април, 2023 Популярно мнение Публикувано: 3 април, 2023 Днес, в последния ден от странстването ми в Колумбия, навлязох дълбоко в колумбийската селва. Съпътстваха ме пищна тропическа растителност, нескончаем ръмеж през целия ден, висока влажност, мъгла, и два зрелищни водопада, от които най- високият в Колумбия, Chorrera de Choachí, е с пад на водата 590 м (за информация, най- високият в БГ е Врачанска Скакля с едва 141 м.) Успях да видя в последния момент и едно colibrí. 44 9
vladimira74 Публикувано: 3 април, 2023 Публикувано: 3 април, 2023 Връх Бакърлъка. Невероятна панорама . 29 1 1 1
Guinness Публикувано: 3 април, 2023 Публикувано: 3 април, 2023 преди 2 часа, muchachote каза: Днес, в последния ден от странстването ми в Колумбия, навлязох дълбоко в колумбийската селва. Съпътстваха ме пищна тропическа растителност, нескончаем ръмеж през целия ден, висока влажност, мъгла, и два зрелищни водопада, от които най- високият в Колумбия, Chorrera de Choachí, е с пад на водата 590 м (за информация, най- високият в БГ е Врачанска Скакля с едва 141 м.) Успях да видя в последния момент и едно colibrí. Интересно ми е дали имаше входна такса сега? Бях преди месец там и нямаше никакви хора, но в нета четох, че си има билет и за двата водопада. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега