Популярно мнение Светославов Публикувано: 20 април, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 април, 2023 Малко след момента 🙂 Ботаническата градина в Балчик, лалета, лалета, лалета... Не само, но главно. Направихме си днес със съпругата цветен подарък: 53 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Роми Публикувано: 20 април, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 април, 2023 Перуджа- работа, журналистически конгрес с препълнени хотели, невероятна храна и вино както винаги, слънце и дъжд... Един обикновен италиански град, който показа колко красива е Италия. 66 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 20 април, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 април, 2023 Бон. Райнауе. Отмениха ни утрешния полет за Испания и навъртяхме 15-на км пеш из района, за да си изкараме лееекото недоволство. 😃 Сега и бира местна ще трябва да пия.... 59 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 20 април, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 април, 2023 В Истанбул 64 7 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 21 април, 2023 Сподели Публикувано: 21 април, 2023 Гара Майнц . Тия трябваше да ми карат влака днес. Гордея се като южноафриканец, че свирят чисто на вувузела. Продължавам пеша! 31 8 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 21 април, 2023 Сподели Публикувано: 21 април, 2023 Херборн - ещо едно малко, но приятно местенце 48 1 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 21 април, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 април, 2023 преди 10 часа, домосед каза: Продължавам пеша! Няма шега, няма измама! 28 км пеш между две немски провинциални столици на двата бряга на Рейн. Майнц на Райнланд-Пфалц и Визбаден на Хесен. 39 4 26 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 21 април, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 април, 2023 Днес трябваше да ядем пинчос във Витория Гастейс и да точим зъби за Билбао, нооо поради това-онова се веем из близки градчета из района на Бон. Поне имаме шофьор. Линц ам Райн. Я наздраве! Петерсберг, бивша резиденция на немското правителство. Гледка от Петерсберг към Рейн. Драхенбург. 57 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 22 април, 2023 Сподели Публикувано: 22 април, 2023 Замъкът до Sollingen 43 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 22 април, 2023 Сподели Публикувано: 22 април, 2023 Някаква близка махала в Бон - Бад Годесберг, замъкнахме се пеш. Има крепост на баир, както на още куп места наоколо. Годесбург - крепостта. Можеш да се качиш на покрива. Там се виждат седемте бонски хълма. Даже са ги описали за незапознати като мен. Долу има прилично гробище. А още по-долу - квартал с доста арабистанско население. Каквото няма обаче в нашия. Тук обитават само тихи и прилични бюргери, чак ми иде да се изцепя в знак на протест. 🤣 И понеже трябваше да сме в Испания, ето. Галисийска кръчма у Немско. Salud! 44 3 Връзка към коментар
ESK Публикувано: 23 април, 2023 Сподели Публикувано: 23 април, 2023 Поздрави от Баден-Баден, Германия 🙂 Красота и спокойствие. 46 2 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 23 април, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 април, 2023 Бегам залудо по бреговете на река Майн при Вюрцбург 56 15 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 23 април, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 април, 2023 Още в Истанбул. Харесах си и скромна къщичка - тази по средата мъничката. Ама ще я купя друг път. 71 1 5 1 Връзка към коментар
Популярно мнение lyusi Публикувано: 23 април, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 април, 2023 Не точно в момента, но допреди няколко часа - в Казанлък. Индийската група се събрахме в града на @krasen_denev за негова изненада и наше удоволствие:) 46 1 16 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 23 април, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 април, 2023 Тези неделни маратони из Германия за нищо ги нямат. Днес имаше Бонски маратон, даже търчаха в нашата махала. Ние като видни спортисти им избягахме в Кьолн. 😎 Ходила съм в Катедралата и друг път, но пък днес попаднахме на меса. Този път се качих до площадката на покрива на катедралата. 533 стъпала по безкрайна тясна вита стълба. Горе има мрежи и по-сложно достъпни гледки. На мен ми хареса. И после из града. 60 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ven62 Публикувано: 23 април, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 април, 2023 От 3-4 дни сме с Калина и Емили в една вила, на 30-на километра от Аликанте . Какво! Не знаете кои са Калина и Емили. Вие сте умни - ще се сетите. Ако ли не, нека ви е гадно. А и ще разберете защо ми трябва тефтер. 45 7 12 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 23 април, 2023 Сподели Публикувано: 23 април, 2023 преди 9 часа, домосед каза: Бегам залудо по бреговете на река Майн при Вюрцбург Съотношението между бягащи и публика ми се струва поне 1:100 ... 🙂 2 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 23 април, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 април, 2023 Provins 58 3 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 24 април, 2023 Сподели Публикувано: 24 април, 2023 Вупертал и неговият въздушен транспорт 43 2 Връзка към коментар
Ninkata17 Публикувано: 24 април, 2023 Сподели Публикувано: 24 април, 2023 Бърз Кавала покрай именяци, рожденици и разни такива 😃 43 Връзка към коментар
ESK Публикувано: 24 април, 2023 Сподели Публикувано: 24 април, 2023 ... и малко Страсбург. 47 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 24 април, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 април, 2023 Вчера пристигнахме в Рияд. Офисът на Avis се намираше на подземен паркинг под летището. Страшна задуха. Служителите, филипинци или нещо от сорта ги нямаше никакви. После имаха 30-минутно пререкание с някакъв арабин, който оспорваше щета. После се оказа, че на колата ни й липсват документите, което естествено установих аз, а не те. Та, трябваше да чакаме началника им да дойде да ги донесе. Около 10 вечерта най-после се настанихме в нещото, което гордо носеше името хотел. Това беше някакъв пансион за бежанци, но не и хотел. Плановете ни да ходим до Бахрейн и Катар се сгромолясаха напълно, така че вече сме във вътрешността на полуострова. По пътя попаднахме на истинска пустинна буря, която от вятър и прах го обърна на порой, а после заби и градушка. И това в средата на пустинята🤯. Градът, в който сме в момента - Ha'il - е буквално подводнен. Сега кроя планове, но без кръчмар. Няма да ходим до Джеда и Медина. Дори е възможно да пропуснем и Ал Ула😵💫😵💫. Ами, къде ще ходим тогава??? Скоро ще го измислим. Силно се надяваме да успеем да отседнем в истински пустинен саудитски камп. Дано ни допуснат. Дотогава поздрави от Шейха на Саудия: Направо си оставаме тука: 46 6 6 5 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 24 април, 2023 Сподели Публикувано: 24 април, 2023 @Radnev, от известно време забелязвам затишие при ваши шантави изживявания поне в тази тема. До днес! 🤣 Стискам палци скоро да намерите най-интересните за вас (и за нас) места и хора. 🍻 5 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 25 април, 2023 Сподели Публикувано: 25 април, 2023 преди 7 часа, Radnev каза: Вчера пристигнахме в Рияд. Офисът на Avis се намираше на подземен паркинг под летището. Страшна задуха. Служителите, филипинци или нещо от сорта ги нямаше никакви. После имаха 30-минутно пререкание с някакъв арабин, който оспорваше щета. После се оказа, че на колата ни й липсват документите, което естествено установих аз, а не те. Та, трябваше да чакаме началника им да дойде да ги донесе. Около 10 вечерта най-после се настанихме в нещото, което гордо носеше името хотел. Това беше някакъв пансион за бежанци, но не и хотел. Плановете ни да ходим до Бахрейн и Катар се сгромолясаха напълно, така че вече сме във вътрешността на полуострова. По пътя попаднахме на истинска пустинна буря, която от вятър и прах го обърна на порой, а после заби и градушка. И това в средата на пустинята🤯. Градът, в който сме в момента - Ha'il - е буквално подводнен. Сега кроя планове, но без кръчмар. Няма да ходим до Джеда и Медина. Дори е възможно да пропуснем и Ал Ула😵💫😵💫. Ами, къде ще ходим тогава??? Скоро ще го измислим. Силно се надяваме да успеем да отседнем в истински пустинен саудитски камп. Дано ни допуснат. Дотогава поздрави от Шейха на Саудия: Направо си оставаме тука: Явно съм имала късмет Но моя хотел си беше супер, никакви проблеми с туровете, ресторанти и храна. Е, само таксиметрови шофьори, които те водят към Мека, но то си беше приключение. Пожелавам ви нататък да е по вода пътуването:))) 2 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега