iMari Публикувано: 2 май, 2023 Сподели Публикувано: 2 май, 2023 Ох, ще ме убиете!😄 Останалата съм с впечатлението, че шведите са изключително привлекателна нация...но пък съм ходила по тези земи юни и юли. Освен при топло време да се разхубавяват ....🙃😇 2 24 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 2 май, 2023 Сподели Публикувано: 2 май, 2023 преди 41 минути , iMari каза: Ох, ще ме убиете!😄 Останалата съм с впечатлението, че шведите са изключително привлекателна нация...но пък съм ходила по тези земи юни и юли. Освен при топло време да се разхубавяват ....🙃😇 Нямам думи - мъже говорят за мъже 😄 Хич не им вярвам 😄 Много си права, @iMari. Истината е, че са си перфектни - и датчани, и шведи 😄 Точно каквито трябва да са - истински мъже. 🙂 И като стана дума да споделя, че лично мен белгийците много приятно ме изненадаха - там също е екстра работата 🙂 4 1 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 3 май, 2023 Сподели Публикувано: 3 май, 2023 преди 9 часа, Eva eva каза: да споделя, че лично мен белгийците много приятно ме изненадаха - там също е екстра работата Е щом ще споделяме да дам и моите 5ст. За мен лично, след незнамколкоси командировки ( рядко под 20-25 дни) и обикаляния из Белгия, я намирам за най-скучната страна в Европа. 7 3 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 3 май, 2023 Сподели Публикувано: 3 май, 2023 Още ми е много рано за скандинавски впечатления, но наистина е ужасно светло (в 4 сутринта си беше ден). Хората на първа среща ми изглеждат симпатични и любезни. Студено е. 1 С. 10 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 3 май, 2023 Сподели Публикувано: 3 май, 2023 преди 2 часа, дядо Пепи каза: Е щом ще споделяме да дам и моите 5ст. За мен лично, след незнамколкоси командировки ( рядко под 20-25 дни) и обикаляния из Белгия, я намирам за най-скучната страна в Европа. Но са запалени по колоездене като мен,дето гледам всички състезания в Евро спорт. В събота почва Джиро Италия и фаворит е белгиеца Ремко Евенепул,когото сравняват с Канибала Еди Маркс,също белгиец и най-велик за времето си състезател. И да не е спам снимка преди 6 години от Брюж. 8 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 3 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 май, 2023 Медина, Саудитска Арабия. 59 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Pantelej Putnik Публикувано: 3 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 май, 2023 преди 16 часа, master_of_germs каза: Бъзикаш се ти с нас! 😉 Всички знаем, че тия са от "едно село в Предбалкана" 😮 😛 "Малко за риба до Елена, малко до Велико Търново" - и всички колеги са спокойни, не губят съня си, не им прескача сърцето и се обичаме. Пък и никой не иска снимки 😄 Ето и малко от днес от Габрово/ Етъра (все Киото) 😆 57 1 6 2 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 3 май, 2023 Сподели Публикувано: 3 май, 2023 Преди 1 час, Pantelej Putnik каза: "Малко за риба до Елена, малко до Велико Търново" - и всички колеги са спокойни, не губят съня си, не им прескача сърцето и се обичаме. Пък и никой не иска снимки 😄 Пантелей, какви са тези твоите колеги, с конкурс подбирани? Уж работим в един и същи град... Моите нямат такива здравословни проблеми и искат снимки, че и да ги водя с мен (някои ги огря). Други дори се осмелиха да се организират сами, качиха се за първи път на самолет (с малко акъл от колежката Argentique) и сега летят ли, летят. И не знам защо всеки срещнат познат из улиците, който ми следи „развитието“ в социалните мрежи, след стандартния поздрав винаги, винаги, винаги задава въпроса „Ама ти как така си тук?“ И аз се чудя как. Хората, които не пътуват много, явно си мислят, че не слизам от самолета. 14 1 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Роца Публикувано: 3 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 май, 2023 Аз пък на моята шефка специално й снимах видео от кръстовището на Шибуя 😂 Ние от вчера сме в Хирошима. A-bomb Memorial, Паркът на мира и замъкът на Хирошима. Днес - забежка до Мияджима и на връщане, Shukkein Garden в Хирошима (разкошна е!). 54 10 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 май, 2023 Сподели Публикувано: 3 май, 2023 преди 6 минути , Argentique каза: И аз се чудя как. Хората, които не пътуват много, явно си мислят, че не слизам от самолета. Преди години един мой колега казваше, че може да ме види човек едновременно в два разминаващи се самолета. Разбирам Пантелей, не всички са широко скроени, не всички могат да понесат честите пътувания на колегата си. Да гледаш в канчето на другия, колко българско! За това и рядко споделям. А аз не се вълнувам колко къщи, вили са купили и колко коли са сменили. Кола нямам, жилището ми е малко, но ми е достатъчно. Имам спомени! 29 5 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 3 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 май, 2023 Вчера след гонене с дъжда и мъглата най после оцелихме прозорец с видимост към Miradouro da Boca do Inferno После и на Miradouro da Lagoa do Fogo се уредихме с гледка И още малко от красотата на Сао Мигел Добре ни се получи и може да се преместим на следващия остров... 46 1 25 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 3 май, 2023 Сподели Публикувано: 3 май, 2023 Един поглед, по пътя ми към срещата заради която прелетях половин континент 😀 47 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 3 май, 2023 Сподели Публикувано: 3 май, 2023 @Lyubina, явно сме се разминали😀 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 3 май, 2023 Сподели Публикувано: 3 май, 2023 Днес сутринта, в Uppsala, по- известен с университета си, основан в 1477 г, но най- важната му забележителност е готическата катедрала от XIII век, една от най- големите в Северна Европа, с височина 119 метра. 40 2 Връзка към коментар
Популярно мнение muchachote Публикувано: 3 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 май, 2023 А следобяд отскочих и до Sigtuna, малко градче на брега на едно от стотиците шведски езера, с типична шведска архитектура и пъстро боядисани къщички и огради, предимно в керемидено червено. В една от тях като че ли още живее Пипи Дългото чорапче, е, айде, внучка й😋 49 6 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 3 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 май, 2023 Арменците обичат слънцето и да си гледат Арарат. Мразят дъжда и се депресират. А ако вали повече от два дни поред е напълно приемливо да си бият самоотлъчка и да не отидат на работа. На такава рядак ситуация случихме и ние. Четвърти ден вали... По-скоро превалява... сегиз-тогиз. И повечето време Арарат е скрит. Играем си на гоненица с него. Но днес, след сутрешния по-сериозен дъжд се отправихме към язовир Азат. И го издебнахме някак... А сляд следобедния дъжд посетихме и руинита на катедралата в Зварноц. Пак дебнене. Но когато се открият Арарат от едната страна и Арагац от другата... ами няма как да имам какви да е забележки ❤️ И още един -два легендарни Арарата 😉 @Kristian Desev, ето го моето Гюмри... Останалото ще е от тебе 😉 55 4 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 3 май, 2023 Сподели Публикувано: 3 май, 2023 Клъвдий се прощава с друга легенда на летище Ереван... ... Какво са за император Клъвдий едни 4 милиона драма... Каква поредна магеланска драма! 😮 😞 29 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Hazel Публикувано: 3 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 май, 2023 Фуншал, Мадейра. 56 1 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Eti* Публикувано: 3 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 май, 2023 Град като иэваден от картичка, голямото преследване на джуджета и эоопарк, който иэненадващо е доста впечатлящ - Вроцлав. 67 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 4 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 май, 2023 Изключително наситен ден в Everglades National Park, Florida! Видяхме алигатори да си кротуват във водата на слънчеви бани: А този го гледахме от високо от една кула. Интересното е, че като чу глъч от хора, доплува от другия край: Малък алигатор на 4 години: Носихме се над водата с airboat. Това чудо какви дрифтове прави на вода... И highlight-ът на днешния ден - видяхме морски крави. Животните се срещат на сравнително малко места по света - Карибите, Западна Африка, Северна Америка. Утрепахме час да ги дебнем къде ще изплуват, тичахме от кей на кей без да вдигаме шум, за да не ги стреснем. Доста са големи: 51 1 14 Връзка към коментар
Популярно мнение Pantelej Putnik Публикувано: 4 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 май, 2023 Днес изпращам деня на rooftop bar Granbell в Осака. Наздраве на всички магеланци! 🍹🍹🍹 45 2 8 Връзка към коментар
Популярно мнение muchachote Публикувано: 4 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 май, 2023 Тази сутрин, в Strängnäs (със сложно произношение, при което трябва да си въртиш езика на всички страни), малко спокойно градче на брега на езеро, отново с типичните керемидено- червени къщички и огради и изключително добре поддържани дворове. 47 3 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 4 май, 2023 Сподели Публикувано: 4 май, 2023 А следобяд и в Eskilstuna, също едно спокойно, приветливо и подредено градче, потънало в разцъфнали бели магнолии. 40 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Sara Публикувано: 4 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 май, 2023 В Страната на Баските- зелено ,вкусно ,пивко! Усмихнати и добронамерени хора! Влюбихме се ! 48 1 10 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 5 май, 2023 Сподели Публикувано: 5 май, 2023 Взех си от супермаркет храна в кутия, което е много позната практика в Япония, намерих си място с гледка. Седнах да хапна, та си отворих и биричка. Действието се развива в Осака. 37 1 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега