Популярно мнение Radnev Публикувано: 14 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 май, 2023 Невероятно, искрящо зелено. Радвам се като малко дете 🌼🪰🌼🪰🌼 🐢🐢🐢🐢🐢 Напред към "Жълти връх": 46 10 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 14 май, 2023 Сподели Публикувано: 14 май, 2023 преди 19 минути , Radnev каза: Невероятно, искрящо зелено. Радвам се като малко дете Най, най благородно Ви завиждам!!! 2 1 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 14 май, 2023 Сподели Публикувано: 14 май, 2023 Отново в Куфщайн 42 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 14 май, 2023 Сподели Публикувано: 14 май, 2023 Излитам след малко към любимата Армения. Информационната система на Т1 летище София обаче се опитва да ме саботира с противоречива визуализация. Вижте 2 съседни екрана (двете снимки са правени през 10 секунди) и открийте разликите 🙂 5 6 1 9 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 14 май, 2023 Сподели Публикувано: 14 май, 2023 преди 43 минути , Георги Матеев каза: Излитам след малко към любимата Армения. Информационната система на Т1 летище София обаче се опитва да ме саботира с противоречива визуализация. Вижте 2 съседни екрана (двете снимки са правени през 10 секунди) и открийте разликите 🙂 Нямаш си идея на летище Ереван пък колко пъти станахме въртоглави и сновахме като совалки между втори и четвърти гейт, докато екраните се оправят (те май така и не се оправиха, ама и служителите се бяха видели в чудо. Съобщават по уредбата смяна към втори гейт, а там - полет за Рим. Връщаме се на четвърти, служител ни вика, не сте за тук, друг го контрира - не, баш за там са си. По уредбата се извиняват за грешката. 😄 Стана като на военно учение с припълзявания и прибежки, ама половината пътници така и не разбраха за драмата, понеже още се редяха на гигантска опашка на дюти фрий шопа за коняци 😄 3 13 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 14 май, 2023 Сподели Публикувано: 14 май, 2023 преди 1 час, Георги Матеев каза: Излитам след малко към любимата Армения. Информационната система на Т1 летище София обаче се опитва да ме саботира с противоречива визуализация. Вижте 2 съседни екрана (двете снимки са правени през 10 секунди) и открийте разликите 🙂 Имаш набито око 😄 3 Връзка към коментар
yyanat@abv.bg Публикувано: 14 май, 2023 Сподели Публикувано: 14 май, 2023 преди 3 часа, Георги Матеев каза: Информационната система на Т1 летище София обаче се опитва да ме саботира с противоречива визуализация. Вижте 2 съседни екрана (двете снимки са правени през 10 секунди) и открийте разликите 🙂 Разликата в езиците се отразява както на изхода, така и на температурите...... 5 Връзка към коментар
Tonyco Публикувано: 14 май, 2023 Сподели Публикувано: 14 май, 2023 Познайте къде в момента съм ! 😀 27 1 2 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 14 май, 2023 Сподели Публикувано: 14 май, 2023 Schengen (it's high time) & Bernkastel-Kues 44 Връзка към коментар
Популярно мнение Цвете Публикувано: 14 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 май, 2023 В момента плавам от Хелзинки към Стокхолм. Имахме страхотно време, изгорели сме даже. 😃 Много съм доволна и препоръчвам! облечени са за финала на Евровизия. 61 3 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 14 май, 2023 Сподели Публикувано: 14 май, 2023 преди 2 часа, Tonyco каза: Познайте къде в момента съм ! 😀 На някоя планина 😃 преди 9 минути , Цвете каза: Имахме страхотно време, изгорели сме даже. В Б-я всеки ден дъжд, а какво хубаво време по Северна Европа. 😊 Приятно изкарване 😊 7 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Branko Публикувано: 15 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 май, 2023 Двудневна регата в егейско море. Успешен старт за сезона и добра тренировка,за следващата-Вътрешни и Външни Хебриди в Атлантика 🙂 41 21 Връзка към коментар
Tonyco Публикувано: 15 май, 2023 Сподели Публикувано: 15 май, 2023 На 14.05.2023 г. в 18:20, Иван Попов каза: На някоя планина 😃 В Б-я всеки ден дъжд, а какво хубаво време по Северна Европа. 😊 Приятно изкарване 😊 Това за планината е сигурно, такава гледка може да се види само и единствено там и то на високо в не перфектни условия. 😁 3 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 16 май, 2023 Сподели Публикувано: 16 май, 2023 Отново в Полиняно А Маре бях вчера. За мен Бари се оказа най-добрата дестинация като цена- качество. 49 Връзка към коментар
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 17 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 май, 2023 Добро утро, Япония! 4:35, пътническият терминал Осанбаши, Йокохама🤩 Незабравимо е да посрещнеш изгрева от такова място🥰 Самото пристанищно съоръжение също е невероятно - с дървени дъски във формата на палуба на кораб, на вълни и нива… красота🙂 @Argentique, помниш ли онзи изгрев на Пико Ариейро в Мадейра😃? Този тук беше по-труден, най-трудният ми досега. Толкова рано станах, няма и четири часа спах, но напълно си заслужаваше😃 47 1 25 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 17 май, 2023 Сподели Публикувано: 17 май, 2023 преди 20 минути , ДиянаВ каза: 4:35, пътническият терминал Осанбаши, Йокохама Страхотно! Ще очакваме вечерта изглед към Minato Mirai. 💗 Като казах Мирай, се сетих - компютрите ни имат японски имена - единият е Мирай, а другият - Нозоми. 😀 3 1 1 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 18 май, 2023 Сподели Публикувано: 18 май, 2023 преди 3 часа, chandni каза: Мирай - бъдеще. Нозоми - мечта, блян 😀 8 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 18 май, 2023 Сподели Публикувано: 18 май, 2023 преди 12 часа, ДиянаВ каза: @Argentique, помниш ли онзи изгрев на Пико Ариейро в Мадейра😃? Този тук беше по-труден, най-трудният ми досега. Толкова рано станах, няма и четири часа спах, но напълно си заслужаваше😃 Как да не помня? Чаках ти снимките на живо с нетърпение и все едно бях там. Няма „лесни“ изгреви. Е, може би само онези, след които тепърва лягаш да спиш. Чудни кадри, а предпоследният ми е фаворит – направо ми иде да се грабна и по пътечката към хоризонта... Още много изгреви да снимаш по интересни места с готини спътници и да тагваш кака си Argentique. 9 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 18 май, 2023 Сподели Публикувано: 18 май, 2023 преди 13 часа, ДиянаВ каза: Добро утро, Япония! 4:35, пътническият терминал Осанбаши, Йокохама🤩 Незабравимо е да посрещнеш изгрева от такова място🥰 Самото пристанищно съоръжение също е невероятно - с дървени дъски във формата на палуба на кораб, на вълни и нива… красота🙂 @Argentique, помниш ли онзи изгрев на Пико Ариейро в Мадейра😃? Този тук беше по-труден, най-трудният ми досега. Толкова рано станах, няма и четири часа спах, но напълно си заслужаваше😃 На мен ми липсва обща снимка със свекърва ти. Нали си с нея в Япония? Тя толково ли е поспалива, ти ли си я пазиш, да не я събудиш или ... няма как да се получи грейналото ти от щастие лице на фона на изгрева. 1 14 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 18 май, 2023 Сподели Публикувано: 18 май, 2023 На 15.05.2023 г. в 7:15, Branko каза: Двудневна регата в егейско море. Успешен старт за сезона и добра тренировка,за следващата-Вътрешни и Външни Хебриди в Атлантика 🙂 А така, ето кой щял да ме закара до Тристан да Куня и Южните Сандвичи един ден И се пази от Кракена...или той от теб 1 4 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 18 май, 2023 Сподели Публикувано: 18 май, 2023 преди 21 минути , ven62 каза: На мен ми липсва обща снимка със свекърва ти. Нали си с нея в Япония? Тя толково ли е поспалива, ти ли си я пазиш, да не я събудиш или ... няма как да се получи грейналото ти от щастие лице на фона на изгрева. Ето, достатъчно съм грейнала май😄. Но, да, не беше на изгрева, не е толкова авантюристична като мен, ама с още някое пътуване, ще и разкажа играта😉 24 12 7 Връзка към коментар
zon Публикувано: 18 май, 2023 Сподели Публикувано: 18 май, 2023 Stonehenge & Bath 44 1 Връзка към коментар
ВениК Публикувано: 19 май, 2023 Сподели Публикувано: 19 май, 2023 Силно се надявах да си постопля кокалите и да потренирам ходене на дълги разстояния, ама не би... И в Узбекистан се лее дъжд из ведро. По-смотани снимки едва ли можеше да направя. 18 4 1 1 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 19 май, 2023 Сподели Публикувано: 19 май, 2023 В Обзор със скандинавците в басейна 🙂 28 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 19 май, 2023 Сподели Публикувано: 19 май, 2023 Обещахме си да се върнем в Исландия : Дължим спасението на Гулфос на тази дама - Сигридюр Томасдотир : Три години не стигнаха на представителите на източните народи да се излекуват от лудостта : 40 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега