ВениК Публикувано: 23 май, 2023 Сподели Публикувано: 23 май, 2023 То хубаво работа, ама трябва и да се яде. Снощи отскочихме до близкия корейски ресторант. До Корея не знам дали някога ще отида, ама знае ли се.. И какво си поръчват българка и узбекска рускиня в корейски ресторант.. месо по китайски. И студена супа кукси за в къщи, но нея ще я снимам довечера. 21 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Дани Магелани Публикувано: 23 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 май, 2023 Соколски манастир 54 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 23 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 май, 2023 Замъка Корин в Хунедоара. В Сибиу влязохме в часовниковата кула. За скромната сума от 2 лей на човек може да се разгледа кулата отвътре. Имаше и изненада ....ястреб с малки току що излюпени. Беше много страхлива ,но успях да я снимам. @Lindt...тагвам те, защото знам че ще са ти интересни. Входа е кафявата врата между двата тунела. 54 3 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 23 май, 2023 Сподели Публикувано: 23 май, 2023 преди 10 минути , Otnesen каза: Замъка Корин в Хунедоара. В Сибиу влязохме в часовниковата кула. За скромната сума от 2 лей на човек може да се разгледа кулата отвътре. Имаше и изненада ....ястреб с малки току що излюпени. Беше много страхлива ,но успях да я снимам. @Lindt...тагвам те, защото знам че ще са ти интересни. Входа е кафявата врата между двата тунела. Ей, това е готино тагване. Чак се зачудих дали да ровя за билети 🙂 Не знам защо това птиче там на показ е решило да отглежда малките си, дано всичко е наред с малките керкенезчета. Това е черношипа Ветрушка, наричана още Керкенез. Може да я наричаш и малко соколче, но не ястреб. 6 Връзка към коментар
Популярно мнение patilana Публикувано: 23 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 май, 2023 Нещо изостанах с дните . Вчера прекрасен ден покрай брега на океана. Шарени планини : Кости на кит в двора на викингско селище : Чак ме е яд на Атлантика , че на север е кротък като агънце : Гледка от стаята в безбрежната исландска пустош към 11 вечерта : В днешния ден продължи борбата с природата. Неистов вятър цял ден пробва да ни отнесе . Успя само да напълни с пясък всичко , което можа и да ме стовари върху два остри камъка . Минах само с дупка в крака и цицина на главата. Нали трябваше да видя Детифос ❤️ . Накрая @anita82 обобщи , че на коланите ни с трофеи, липсва само буря с малки камъчета . Ако може да го пропуснем това исландско чудо , а ? На вниманието на уфолозите ! Чакаме обяснение ! Помощ от приятел - намират се в Hverir , който иначе е това : Намерихме си прекрасно езерце , покрай Миватн: Тази вечер не сме сами : 54 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 24 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 май, 2023 На Витоша за обичайната разходка. Прекрасно време и природа. 48 4 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 24 май, 2023 Сподели Публикувано: 24 май, 2023 На Бора на boeing 777-300er. Cattle class, но с интернет. 5 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 24 май, 2023 Сподели Публикувано: 24 май, 2023 На летище Барахас в Мадрид. Първи етап от шантав маршрут. 🤭 35 4 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Моника Публикувано: 24 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 май, 2023 Честит празник! Малко снимки от Пукет. Phi Phi islands, Big Buddha, Wat Chalong temple, Elephant Sanctuary (спасяват слонове в нужда), Maya Bay, James Bond Island, Phang-nga, Kata beach. 58 6 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 24 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 май, 2023 Кратък излет до връх Голяма Драгуна с няколко магелански розови фламинга.. 😉 ...добре, де, не са фламинга! ПАНТЕРИ са! @izida, @MVryashkova, @Tedy 😉 55 4 6 Връзка към коментар
Популярно мнение ich Публикувано: 24 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 май, 2023 Италия, езерото Молвено 63 7 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 24 май, 2023 Сподели Публикувано: 24 май, 2023 Преди точно 20г както почнах да летя сериозно, кой да знае, че ще пиша във форума от 12 км НМР. Ама е на. На борда на А350-1000. Пак с нет, пак в котелното. 1ва класа е надценена 🙂 тоя е по-лукс от бойнга по-горе 🙂 5 1 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 24 май, 2023 Сподели Публикувано: 24 май, 2023 Празник на Благоевград, с участието на големите Силвия Кацарова и Васил Найденов! Приятно впечатление ми направи наличието на много хора, въпреки настъплението на чалгата! 37 Връзка към коментар
Популярно мнение Брани Публикувано: 24 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 май, 2023 В момента обикаляме из Андалусия, ама ме мързи да пускам снимки от всеки град, защото съм най-вече егоист и си мисля само за мен. Но точно и затова ще се похваля със снимки от Алхамбра, което се намира в Гранада, град в Испания. Е не съм ли готов за куизове в Куба на пътешественика! 65 1 10 Връзка към коментар
Популярно мнение patilana Публикувано: 24 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 май, 2023 Денят започна зле - пъфините останаха за Уелс , а китовете - за Мексико. Какво да се прави - природа ! Та обиколихме Миватн : А завърши така : Да видим утре дали ще е сняг и дъжд или поотделно ще са ? Във всеки случай в Исландия денят не се познава по сутринта 😉 59 3 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 25 май, 2023 Сподели Публикувано: 25 май, 2023 Днес честваме празника Възнесение Господне, наричан още Спасовден - ден, на който се отбелязва възнесението на Христос към Бога след своето възкресение. Той се отбелязва винаги в четвъртък, на 40-ия ден след Възкресение Христово – Великден. Този празник е един от дванадесетте големи църковни празника и играе важна роля в християнската традиция. В този специален ден беше тържествено открита скулптурата ПАРАКЛИСЪТ „Възнесение Господне“ в местността Рупите - творение, посветено на този велик ден и замислено като място за молитва и размишление. На събитието присъстваха Димитър Вълчев, Серафим Иванов, Иван Драмов, Димитър Бръчков, проф. Емил Попов, Нешка Робева, Атанас Атанасов (художник), Володя Стоянов и други видни личности, които принасят своя принос към културата и духовността на нашето общество. Откриването на скулптурата бе отбелязано с тържествен водосвет. 39 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 25 май, 2023 Сподели Публикувано: 25 май, 2023 преди 11 часа, Брани каза: ... Е не съм ли готов за куизове в Куба на пътешественика! Трябва добре да се подготвиш за куизовете, на които ще те подложат кубинките , като начало може да се запишеш на курсове по салса! 4 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 25 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май, 2023 За два дни в Сеул. Забележителностите са изсмукани от пръсти, но за градски разходки, които никога няма да се случат в нашата страна, е страхотно. Невероятно ми въздействат тези многомилионни градове, инфраструктурата е меко казано впечатляваща, усеща се живот, пълно е с млади хора🙂 За шопинг на козметика и дрехи да не говорим - половин празен куфар е задължително условие за вход в Южна Корея😉. По-евтино е като цени, но лесно се подхлъзваш с количеството😄 Имахме много готин екскурзовод - Джун. Чудех се на @Роца за красивите мъже от Сеул, но ето убедих се 😃, да не говорим за жените, накъдето и да се обърнеш, все хващат окото🙂 Най-нежната стюардеса, която съм виждала, но каква е по националност, не мога да кажа🙂 Следва дългото прибиране… 43 12 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 25 май, 2023 Сподели Публикувано: 25 май, 2023 преди 10 минути , ДиянаВ каза: За два дни в Сеул Ако сте още там и имате желание за нещо типично корейско - посетете някое jimjilbang. 5 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 25 май, 2023 Сподели Публикувано: 25 май, 2023 преди 1 минута , Фил каза: Ако сте още там и имате желание за нещо типично корейско - посетете някое jimjilbang. Свекърва ми днес ходи малко на масаж, не знам дали се казва джимджи… всяко масажно студио или само по-така спа центровете се наричат така. Аз не обичам масажи и спа🙂. Иначе си тръгваме, в момента ни карат към летището. Връзка към коментар
Роца Публикувано: 25 май, 2023 Сподели Публикувано: 25 май, 2023 Преди 1 час, ДиянаВ каза: Чудех се на @Роца за красивите мъже от Сеул, но ето убедих се 😃, да не говорим за жените, накъдето и да се обърнеш, все хващат окото Айгуууу, завидях! 😍 (и за забележителностите, и за мъжете 😄 ). И разпознах почти всички сгради от снимките ти като места от сериалите, дето съм ги изгледала. Започнах да се притеснявам за себе си 🤣 Майтапа настрана, от 2 дни насам разглеждам колко биха стрували 2 седмици в Южна Корея, с теоретична програма. За една приятелка гледам 😉 🤣 Лек път към къщи! 4 1 1 4 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 25 май, 2023 Сподели Публикувано: 25 май, 2023 преди 1 час, ДиянаВ каза: За два дни в Сеул. Забележителностите са изсмукани от пръсти, но за градски разходки, които никога няма да се случат в нашата страна, е страхотно. Невероятно ми въздействат тези многомилионни градове, инфраструктурата е меко казано впечатляваща, усеща се живот, пълно е с млади хора🙂 За шопинг на козметика и дрехи да не говорим - половин празен куфар е задължително условие за вход в Южна Корея😉. По-евтино е като цени, но лесно се подхлъзваш с количеството😄 Имахме много готин екскурзовод - Джун. Чудех се на @Роца за красивите мъже от Сеул, но ето убедих се 😃, да не говорим за жените, накъдето и да се обърнеш, все хващат окото🙂 Най-нежната стюардеса, която съм виждала, но каква е по националност, не мога да кажа🙂 Следва дългото прибиране… Е да беше пуснала снимка и на някоя жена де. Онази с маската не се брой 2 1 4 Връзка към коментар
Популярно мнение DaBo Публикувано: 25 май, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май, 2023 Чудя се колко нюанса синьо има у съседите?! Това в случая са вариации на йонийското синьо: 57 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 25 май, 2023 Сподели Публикувано: 25 май, 2023 преди 3 часа, Alexander каза: ...снимка и на някоя жена де... Ето повод да разровя корейските архиви 26 4 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 25 май, 2023 Сподели Публикувано: 25 май, 2023 преди 21 минути , Фил каза: Ееее, как пък поне един мъж няма на фокус на тия кадри, тъй де...за вдъхновение поне 1 1 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега