Популярно мнение Mary Публикувано: 18 юни, 2023 Популярно мнение Публикувано: 18 юни, 2023 В Армения с @Цвете 56 2 14
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 18 юни, 2023 Популярно мнение Публикувано: 18 юни, 2023 С @mary_shery и @зВерчето при Блауа лоунид (Синята лагуна) Ретроспекция за деня: Селяландсфос Глюфрабуи Глугафос Рейкявик Хрюсувик Край на исландскте ни сводки. Днес даже има и ЗВерчето излита след полунощ, а ние на сутринта. 55 10
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 19 юни, 2023 Популярно мнение Публикувано: 19 юни, 2023 Изкарах чудесна слънчева неделя в Хабаровск. Красив, зелен и стилен град - определено ми хареса. Разходих се и до речния граничен пункт с Китай, който е наблизо, и се повозих с лодка по река Амур. Съвсем очаквано бизнес лаунджът на летището беше на много високо ниво. Следваща спирка - Камчатка. 67 20
muchachote Публикувано: 19 юни, 2023 Публикувано: 19 юни, 2023 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Изкарах чудесна слънчева неделя в Хабаровск. Красив, зелен и стилен град - определено ми хареса. Разходих се и до речния граничен пункт с Китай, който е наблизо, и се повозих с лодка по река Амур. Съвсем очаквано бизнес лаунджът на летището беше на много високо ниво. Следваща спирка - Камчатка. От снимките се вижда колко изостанала е Русия.🤣 8
boogy83 Публикувано: 19 юни, 2023 Публикувано: 19 юни, 2023 преди 1 минута , muchachote каза: От снимките се вижда колко изостанала е Русия.🤣 Мда, всички обясняват, че в Москва и Санкт Петербург било добре ...."ама я иди на изток да видиш какво е" 😄 3 1
chandni Публикувано: 19 юни, 2023 Публикувано: 19 юни, 2023 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Изкарах чудесна слънчева неделя в Хабаровск. Красив, зелен и стилен град - определено ми хареса Много красив град наистина. 3 1
ven62 Публикувано: 19 юни, 2023 Публикувано: 19 юни, 2023 преди 48 минути , muchachote каза: От снимките се вижда колко изостанала е Русия.🤣 преди 46 минути , boogy83 каза: Мда, всички обясняват, че в Москва и Санкт Петербург било добре ...."ама я иди на изток да видиш какво е" 😄 Бъдете обективни - повечето хора са с дънки. А коя е родината на дънките!? --- @Георги Матеев , да не си посмял да седнеш в това Yamaguchi (предпоследната снимка) От сигурен източник знам, че се превръщаш в Tamagotchi в ръцете на някой от ФСБ. 12
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 19 юни, 2023 Популярно мнение Публикувано: 19 юни, 2023 Пристигнах в Камчатка и страшно много се вълнувам! Още една изпълнена мечта. Времето е малко кофти, стискайте палци утре да е ок и да не ми отменят тура. Но така или иначе май ще се връщам, особено като гледам догодина какъв космически терминал ще откриват. 51 14
Crazy Horse Публикувано: 19 юни, 2023 Публикувано: 19 юни, 2023 преди 52 минути , muchachote каза: От снимките се вижда колко изостанала е Русия.🤣 Мръдни малко от центъра и почват калните дорожки и безаналоговите хрушчовки. И гледай да не прекаляваш с жълтия и синия цвят по дрехите, че и затова арестуват вече. Ние решихме да зарадваме децата с Дисниленд Париж. 41 3
Anna Kalinovska Публикувано: 19 юни, 2023 Публикувано: 19 юни, 2023 преди 22 минути , Георги Матеев каза: Пристигнах в Камчатка и страшно много се вълнувам! Още една изпълнена мечта. Времето е малко кофти, стискайте ми палци утре да е ок и да не ми отменят тура. Но така или иначе май ще се връщам, особено като гледам догодина какъв космически терминал ще откриват. Стискам палци, късметът ще е с теб! 🍀 6 1
Георги Матеев Публикувано: 19 юни, 2023 Публикувано: 19 юни, 2023 преди 45 минути , Crazy Horse каза: Мръдни малко от центъра и почват калните дорожки и безаналоговите хрушчовки. Може би ще те разочаровам, но вече в пети пореден град не виждам нищо подобно, а се поразходих също из доста крайни квартали. Исках да усетя нещата сам за себе си. Най-често нецентралните места приличат на Люлин или Дружба в София, като някои дори изглеждат по-спретнати. Това виждат очите ми досега. Като за капак хората навсякъде са неочаквано любезни и нямат нищо общо с изградения през годините в главата ми стереотип на руснак-нахалник (най-вече от сблъсъка ми с руски туристи). А до момента почти не съм мернал полицай, което също ме изненадва. Очаквах да е много по-стегнато, но не е. Даже вече ме е яд, че не взех магеланското знаме с мен. 27 3
Crazy Horse Публикувано: 19 юни, 2023 Публикувано: 19 юни, 2023 @Георги Матеев, радвам се, че си изкарваш добре, Жоро! Ето ти малко красоти от Подмосковието, град Ступино през 2014 г. То това е за рубриката "някога бях", а не в момента съм, но нищо де, ще ги пусна, да не си говорим празни приказки. Просто се подразних, че от няколко лъскави сгради се правят изводи колко изостанала или не е някоя държава. Не си ти виновен обаче и затова няма да ти спамя темата вече. 🙂 10 1
Георги Матеев Публикувано: 19 юни, 2023 Публикувано: 19 юни, 2023 преди 20 минути , Crazy Horse каза: @Георги Матеев, радвам се, че си изкарваш добре, Жоро! Ето ти малко красоти от Подмосковието, град Ступино през 2014 г. То това е за рубриката "някога бях", а не в момента съм, но нищо де, ще ги пусна, да не си говорим празни приказки. Просто се подразних, че от няколко лъскави сгради се правят изводи колко изостанала или не е някоя държава. Не си ти виновен обаче и затова няма да ти спамя темата вече. 🙂 Със сигурност не всичко е лъскаво, разбира се. Но подобни гледки могат да се видят навсякъде - и в България и в Западна Европа и в САЩ и къде ли не, така че само по себе си това нищо не значи. Идеята е, че далеч не е само мизерия и точно тази гледна точка опитвам да покажа за да има някакъв баланс. Защото е прекалено лесно да хейтваш нещо, за което просто нямаш достатъчно информация. 22 5
ven62 Публикувано: 19 юни, 2023 Публикувано: 19 юни, 2023 преди 47 минути , Crazy Horse каза: @Георги Матеев, радвам се, че си изкарваш добре, Жоро! Ето ти малко красоти от Подмосковието, град Ступино през 2014 г. То това е за рубриката "някога бях", а не в момента съм, но нищо де, ще ги пусна, да не си говорим празни приказки. Просто се подразних, че от няколко лъскави сгради се правят изводи колко изостанала или не е някоя държава. Не си ти виновен обаче и затова няма да ти спамя темата вече. 🙂 Аз браузнах Ступино. Разбира се в google, не в yandex. 1
Брани Публикувано: 19 юни, 2023 Публикувано: 19 юни, 2023 На 17.06.2023 г. в 14:23, Salvuccio каза: Поздрави от слънчева Пулия🗾 Супер снимки 🙂 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Пристигнах в Камчатка и страшно много се вълнувам! Още една изпълнена мечта. Времето е малко кофти, стискайте палци утре да е ок и да не ми отменят тура. Но така или иначе май ще се връщам, особено като гледам догодина какъв космически терминал ще откриват. Този терминал прилича на нещо, което бихме проектирали в нашата Галактика! Ще проучим с Императора дали някой от нашите инженери не работи на черно ... 1 12
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 19 юни, 2023 Популярно мнение Публикувано: 19 юни, 2023 Среща с първа камчатска мечка - осъществена! 😁 Че и спря да вали даже... П.С. притесних 2-3 бабушки с фотосесията си, но после ги изненадах с 2 изречения на руски и те грейнаха 😊 34 4 18
Популярно мнение домосед Публикувано: 19 юни, 2023 Популярно мнение Публикувано: 19 юни, 2023 Проучвам средновековни крайбрежни градчета в Лигурия Савона Лоано Боргето Санто Спирито Череале Албенга Санремо Вентимиля Награда: медал и диня Червената кола я взе някой друг Съдията дреме! А няма ли море ?? 49 18 2 1
Argentique Публикувано: 19 юни, 2023 Публикувано: 19 юни, 2023 преди 1 час, Георги Матеев каза: Среща с първа камчатска мечка - осъществена! 😁 Че и спря да вали даже... П.С. притесних 2-3 бабушки с фотосесията си, но после ги изненадах с 2 изречения на руски и те грейнаха 😊 Щеше ми се да кажа „Гоша* и медведь – притеснителят на камчатските бабушки“, но ме досрамя и нищо няма да кажа. Чакам с нетърпение снимки от извънградското утре. Много се кефя, когато някой си сбъдва мечтите! Това ми дава още по-голям стимул да сбъдвам моите. (*За незапознатите с руския – Гоша е умалително от Георги) 13 1 1
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 19 юни, 2023 Популярно мнение Публикувано: 19 юни, 2023 Днес - в Копенхаген 😀 51 9
master_of_germs Публикувано: 19 юни, 2023 Публикувано: 19 юни, 2023 преди 6 часа, Георги Матеев каза: Очаквах да е много по-стегнато, но не е. Даже вече ме е яд, че не взех магеланското знаме с мен. Мене още повече ме е яд... Постарахме се да наснимаме Знамето и на места в Исландия, откъдето няма негови снимки, обаче наистина беше далеч по-добре да го гледаме в Сибир и Камчатка. 🙂 За да не спамя: в момента давам трошици на едни заЛУТЪНи пилета. 🙂 Скорци според @Lindt, макар че по Добруджа си им викаме косери 🙂 Вечерният полет на wizzair за София ще има закъснения, та се мятаме съвсем набързо към Лондон. 20 1
Йосиф Милчов Публикувано: 19 юни, 2023 Публикувано: 19 юни, 2023 @БраниТвоите хора, питаха къде си? 19 3 7
Rumiana Публикувано: 19 юни, 2023 Публикувано: 19 юни, 2023 преди 9 часа, Георги Матеев каза: Среща с първа камчатска мечка - осъществена! 😁 Че и спря да вали даже... П.С. притесних 2-3 бабушки с фотосесията си, но после ги изненадах с 2 изречения на руски и те грейнаха 😊 Ееех, при следващото си прераждане искам да съм Георги Матеев... 😀 3 15
ESK Публикувано: 19 юни, 2023 Публикувано: 19 юни, 2023 преди 8 минути , Rumiana каза: Ееех, при следващото си прераждане искам да съм Георги Матеев... 😀 Не само ти 😀 Днес си хванахме лодката и за 5 мин. до Porto Timoni beach. Слънце много, но водата е още студена, но след 5-тата мин. се свиква 😉 35 2
Популярно мнение Blagovesta78 Публикувано: 19 юни, 2023 Популярно мнение Публикувано: 19 юни, 2023 Lefkada 50 2
Популярно мнение Mary Публикувано: 19 юни, 2023 Популярно мнение Публикувано: 19 юни, 2023 В Армения с @Цвете. 70 9
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега