Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Аз за един, два дни ще се изключа от темата (само @Георги Матеев ще продължа да го следя), защото очевидно не съм от ангелите, пишещи тук, а и подвеждането под общ знаменател на природа, лични възприятия и правилна политическа линия ми идват в повече.

преди 2 минути , iMari каза:

Що пък да няма благородна завист?Разбира се, че завиждам на Матеев. Че така е устроил живота и битието си, такава професия е избрал, че да може да пътува постоянно. И най вече за енергията, с която го прави. Но как пък да изпитам лоши чувства като му видя доволната физиономия. Все едно току-що е изпитал 3 оргазма, получил 5 шестици от тотото и поне две Грами. Доволните от живота хора винаги са ме зареждали, аман от мрънкалници. В последните му снимки има нещо магично, наистина.

А при мен е доста скучно, няма защо да ми завиждате. Редувам това

IMG_20230621_105853411.jpg.474b02760cf4382600b1a8cdd48dd29c.jpg

с това😂

IMG-eec53be836e12f6d9d6597a5e0ecdedb-V.jpg.06638061ed78ba64e16ed7a152617757.jpg

Ама не се оплаквам. 😋😙

+1

Много точно си го казала.

Само една забележка - ще почернееш на цвички (водни обувки). :biggrin:

• Харесвам 3
  • Смея се 14
Връзка към коментар
преди 10 минути , iMari каза:

Ама не се оплаквам. 😋😙

Аз се оплаквам – една кръчма не виждам в кадър.  :biggrin: Къде е това, че да дойдем да я потърсим? :biggrin:

• Смея се 6
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 18 минути , iMari каза:

Що пък да няма благородна завист?Разбира се, че завиждам на Матеев. Че така е устроил живота и битието си, такава професия е избрал, че да може да пътува постоянно. И най вече за енергията, с която го прави. Но как пък да изпитам лоши чувства като му видя доволната физиономия. Все едно току-що е получил 3 оргазма, спечелил 5 шестици от тотото и поне две Грами. Доволните от живота хора винаги са ме зареждали, аман от мрънкалници. В последните му снимки има нещо магично, наистина.

А при мен е доста скучно, няма защо да ми завиждате. Редувам това

IMG_20230621_105853411.jpg.474b02760cf4382600b1a8cdd48dd29c.jpg

с това😂

IMG-eec53be836e12f6d9d6597a5e0ecdedb-V.jpg.06638061ed78ba64e16ed7a152617757.jpg

Ама не се оплаквам. 😋😙

И аз се пръскам от завист спрямо Жоро. А се и оплаквам - не умея да пускам музика 🤠 Поне да бях опитала 🤔 

• Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 14 минути , Георги Матеев каза:

... Между другото пускам снимки от Русия (с изключение на тези от Байкал) + леки размисли само и единствено тук, тъй като мисля, че другите социални медии нямат капацитета да реагират адекватно на споделеното. Тук поне знам, че болшинството ще погледне на нещата основно от пътешественическа гледна точка.

В тази връзка току-що направих един бърз тест на колеги и колежки:

Какво означава думата "оксиморон"?

...

Резултатът беше очакван и ... плачевен.

От 20 анкетирани имаме 6 верни отговора. Всичките дадени от ИТ-та.

• Харесвам 2
  • Смея се 10
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , ven62 каза:

В тази връзка току-що направих един бърз тест на колеги и колежки:

Какво означава думата "оксиморон"

...

Резултатът беше очакван и ... плачевен.

От 20 анкетирани имаме 6 верни отговора. Всичките дадени от ИТ-та.

А пък ако се замислим и за отделните значения на думите "окси" и "морон", особено втората, поради недостатъчност на първата? 😉

преди 4 минути , Lindt каза:

Не знам за какво си говорите, защото съм заета да се наслаждавам на престоя пред спешен очен кабинет, но щом е снимана лисица, и аз завиждам 😇

На това хем искам да реагирам със смях, заради лисицата, хем с притеснение, заради спешния кабинет, дали го прави оксиморон?

По темата, не съм никъде днес, обаче ще съм утре, в Борнмът по работа, а там има хубав пясъчен плаж, чудя се дали да не се овалям набързо...

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 13 минути , Lindt каза:

Не знам за какво си говорите, защото съм заета да се наслаждавам на престоя пред спешен очен кабинет, но щом е снимана лисица, и аз завиждам 😇

преди 4 минути , searus каза:

На това хем искам да реагирам със смях, заради лисицата, хем с притеснение, заради спешния кабинет, дали го прави оксиморон?

аз се притесних за момент от спешния очен кабинет, но щом може да уцели къде да пише на екрана значи не е толкова лошо положението, надявам се

преди 4 минути , searus каза:

По темата, не съм никъде днес, обаче ще съм утре, в Борнмът по работа, а там има хубав пясъчен плаж, чудя се дали да не се овалям набързо...

В Борнмут  е хубаво, ако не става баш за плаж, става за сърф, примерно през януари...

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Аз на Георги Матеев му завидях още като ми каза, че си има друг паспорт освен българския и с него ще ходи в Русия. Силно, ама много силно завидях.. Не в лошия смисъл де..

Просто си викам.. а, дано някой ден и аз се добера до мечтаните Екатеринбург, Челябинск и Копейск. Пък ако взема да успея с визата ще вместя и още нещо в добавка..

• Харесвам 5
  • Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Георги Матеев каза:

В прекрасно настроение съм, възможно е да е намесена водка 😊 

Ама зачудих се аз дали си пил, като видях как свириш на пиано не брега. Ама после си викам, той не е такъв човек....😄

• Смея се 4
Връзка към коментар
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Аз пък ви обичам всички, а светът е прекрасен....

п.с. В прекрасно настроение съм, възможно е да е намесена водка 😊 Ами наздраве, тук е 10 вечерта! 🥂

Мачкай, Жорееее!!! С водката...някой да не си помисли друго. 😄😘

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

@Crazy Horse на повечето неща няма да отговоря, тъй като имам чудесно мнение за теб и въобще не искам да влизам в спорове, а и също така тая тематика върви много по ръба на правилата на форума.

Достатъчно е да кажа, че грам не се прехласвам, а съм просто реалист и коментирам единствено неща, които виждам и усещам лично. До момента не станах свидетел на нито едно от гореописаните неща. А пък специално свободата е толкова условно понятие, че няма накъде повече - с ръка на сърцето ти казвам, че на доста по-"цивилизовани" места съм се чувствал значително по-ограничен.

Като човек на света съм избрал да бъда неутрален и да не подкрепям нещо конкретно. Но същевременно неистово мразя да ми се налага мнение, особено от медии, което далеч не се случва за първи път. Как нещо е ужасно гадно, как се разпада или каквото и да е, когато това не е точно така. До момента в Русия видях поне 10 неща, които са по-добре отколкото в Европа, и това е абсолютен факт. И затова опитвам да покажа И тях, тъй като всички знаем само лошото, но има и добро, което е лесно да се изгуби в морето от дезинформация. Надявам се да бъда разбран правилно.

Преди няколко години вероятно щях и аз по някакъв начин да ви "заклеймя". Иска се хората да прогледнат! Но на някои слепотата им харесва 🙂

Днес прочетох следния постулат: "На който му пречели западните ценности, да си вземел еднопосочен билет за Китай, Русия, Турция и Куба!" 

Има неща, които нямат нужда от коментар! Не си струва 😃

Да си продължим седянката както досега - с още доза снимки били те и от градинита на стрина и лилинчо 🙂

Още от 1001 нощ и Мароко

крепостта Касбах, Агадир

Град, сринат до основи през 60-та година - 15 секунди - 15 хиляд души под руините.

Останала е само тази крепост - не в пълен вид - и тя е възстановявана!

Любимите ми снимки за първото полугодие на 2023 🙂 простичкият, но истински живот!

IMG_2831.JPG

IMG_2832.JPG

IMG_2834.JPG

• Харесвам 29
  • Браво 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Lindt каза:

Ако ти се гледат лисици, заповядай в ... предградията на Лондон, където вместо улични кучета си имаме лисици. :smile: Свикнали са с хората и колите. Обикалят около храстите и из дворовете да търсят храна. Вчера, докато чаках на паркинга пред спортния център, две лисици по светло (7 ч. вечерта) се щураха наляво-надясно. А като дойде размножителния период, какви песни пеят...

• Шок 3
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 23 минути , vorbis каза:

Ако ти се гледат лисици, заповядай в ... предградията на Лондон, където вместо улични кучета си имаме лисици. :smile: Свикнали са с хората и колите. Обикалят около храстите и из дворовете да търсят храна. Вчера, докато чаках на паркинга пред спортния център, две лисици по светло (7 ч. вечерта) се щураха наляво-надясно. А като дойде размножителния период, какви песни пеят...

Точно в предградията на Лондон разочароващо НЕ намериха лисици през април 🤣 А те наистина се прескачат иначе, но чак да са свикнали с хората, някои може би, но повечето са си доста плашливи...

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 2 часа, searus каза:

Точно в предградията на Лондон разочароващо НЕ намериха лисици през април 🤣 А те наистина се прескачат иначе, но чак да са свикнали с хората, някои може би, но повечето са си доста плашливи...

Ще дойдем октомври за елените и може да намерим повече лисици 😄

Иначе съм добре, някаква прашинка и драскотини, ще мине.

п.п. @searus, някоя и друга меденка ако ти остане тогава, ще е голяма радост 🙂

• Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, vorbis каза:

предградията на Лондон, където вместо улични кучета си имаме лисици

Не само там - виждала съм и в Питърбъро, Бирмингам и Донкастър. Но не съм ги чувала как "пеят" - заинтригува ме  🙂

Връзка към коментар
преди 5 часа, iaia_mama каза:

Не само там - виждала съм и в Питърбъро, Бирмингам и Донкастър. Но не съм ги чувала как "пеят" - заинтригува ме  🙂

Пускам един линк щом съм те заинтригувал :) 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.